Здравей Гост

Каръщината или вечният неудачник в хороскопа

• 46 Отговора
  • 6756 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Каръщината или вечният неудачник в хороскопа
« Отговор #20 -: Август 27, 2013, 11:28:27 am »
Ахаа, значи жена, аз мислих, че за мъж говорим през цялото време.
Не е първа младост, извинете за израза, не е ли дошъл акъла. И тези родители... за всичко са виновни родителите, особено майката.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #21 -: Август 27, 2013, 11:38:33 am »
Не заема висок пост. В миналото личността е разполагала с пари, стабилно имущество, но заради родителите.  Работи в сферата на медицината, но това не е завършената специалност(геофизика). Самата личност е с високо мнение за себе си, според мен оттам идват доста проблеми- подценява околните и мисля, че те го усещат. От родителското тяло до ден днешен получава солидна подкрепа. Парите дори когато са идвали бързо, бързо са заминавали, все поради "нещо", което изкача ей така отнякъде, но струва много.  За интуицията - да определено е развита, но това не й помага особено. По-скоро има интересни сънища, всички умрели я посещават и все нещо й обясняват. Изолация и тем подобни- няма.
12 и 6 също се свързват с медицина, а 12 е не само изолация, но и потайност, недовършени неприяттни "задачи" от преди...
така че-противоречие няма, а и изолацията невинаги е физическа...
познавам скорпиони, с които другите винаги са нащрек
а брак, деца-меркрурии и юпитер, първия има два куинконса и широчък квадрат, отново с този ключов плутон...
иначе за личността какво имаме-слънце в скорпион и луна в козирог-леден евентуален диамант, много добре знае какво прави и иска при това с огромно самообладание, асц. близнаци с дебилитиран меркурий-ако човекът е високо ниво на развитие, все ще даде и плюсове, шлифовани с работа, виж квадратът с плутон-ти го каза за общуването и начина на мислене
и все пак -слънцето е кацнало на к7-връзките и партньорствата дали не са променили нещо за тази жена?
« Последна редакция: Август 27, 2013, 11:58:59 am от Enigma »

« Отговор #22 -: Август 27, 2013, 11:59:35 am »
Е и каква стана тя, сега погледнах, че и аз имам квадратура Слънце- Плутон  :-X  обаче спънки съм имала отдавна и то не мога да кажа, че са били с властта...  Това, което аз знам за тази квадратура в женска карта е, че дава някакви проблеми с бащата. Също като цяло при напрегнати аспекти дава трансформации, борба и периодични кризи. Може би защото във въпросната карта Слънцето е в Скорпион, това утежнява нещата, а не самата квадратура Слънце-Плутон.
И аз съм с квадрат Слънце-Плутон. Според Ръшман този квадрат те поставя в ситуации,в които ще се наложи да надскачаш себе си. Проблеми с бащата при мен е дал. Много често съм преживявала сексуален тормоз от шефове...Слава Богу последния ми не е такъв! Не че това ме плаши де...Аз трудно се плаша  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #23 -: Август 27, 2013, 12:17:54 pm »
И при мен са налице проблеми с бащата и аз си мисля, че е заради квадрата.
Браковете- пълен провал. Нямам преки наблюдения, но и двамата са били алкохолици... Първият съпруг е отдавна покойник. Иначе две деца, то добре, че са децата да "удрят по една рамо". Ами според мен не й е дошъл акъла даже май то във високите вързрасти и по-зле става. Жената иска да живее над стандратите си и май хич не се поучила досега от тези събития. Затова се чудех докъде е разума или липсата му в действията и докъде е предпоставката обусловена от натала. Може би си е "помогнала" на лошите аспекти. За родителите, аз все си мисля, че са били прекалено мекушави, абе отстрани ми стоят някои неща леко разглезени, може би тук съм субективна.  Въпросната често обвинява майка си за провалите в живота, но пък по мои наблюдения не я слушала особено, да не кажа, че все обратното е правила. Не знам дали пък не изкупва някаква карма, нещо, което не е направила или е разполагала неправомерно в предишен живот със свободата си или самата душа е пожелала такъв живот с цел израстване. Въпроса, че дори когато се старае да прави правилните неща по правилния начин пак не се получава, което всъщност ме кара да търся нещо повече от лош избор или лош късмет. 
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Август 27, 2013, 01:12:48 pm »
Наистина.. аз при все изкушавана като от Дявол, се чудя на хората, които искат такъв акцент или да се свързват с подобни.
Чуди се ;D Най-силната енергия е плутоновата, минаваш през много кризи, но успееш ли да я овладееш, определено помага много.

По-добре да остана в неведение, сори.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #25 -: Август 27, 2013, 01:14:15 pm »
Баща ми се смята за голям карък и все не му върви. Той по принцип си е с много негативна нагласа към живота. Жалко, че не му знам точния час на раждане, иначе щях да му пусна картата да видим какво бихте казали за него и от къде идва негативизма му.

« Отговор #26 -: Август 27, 2013, 01:35:18 pm »
Баща ми се смята за голям карък и все не му върви. Той по принцип си е с много негативна нагласа към живота. Жалко, че не му знам точния час на раждане, иначе щях да му пусна картата да видим какво бихте казали за него и от къде идва негативизма му.
Защо не пробваш да я ректифицираш? Той има събития по които можеш да я ректифицираш...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #27 -: Август 27, 2013, 01:36:57 pm »
Той няма да се съгласи да ми каже данни за събитията при него, понеже смята, че астрологията е голяма глупост.

« Отговор #28 -: Август 27, 2013, 01:42:39 pm »
Много ми е любопитно кое в картата на баща ти показва,че ще има близнаци. Притеснена съм,заради картата на моя приятел,че има Близнаци на К5,а самия Меркурий е в мунданен дом на Близнака. От както го познавам все е убеден,че ще има близначета,а пък има силна интуиция...

« Отговор #29 -: Август 27, 2013, 01:44:24 pm »
Cancer, за мен цялата работа идва от У9, Сатурн, който освен, че е в интерсептиран дом, прави квадратура към Луната и Марс. Луната в случая управлява 3-ти дом, а Марс в 12-ти. Бих казала, че този човек има трудности в комуникацията си с другите, с близкото си обкръжение. Обича да идеализира, склонна е да преувеличава, трудно слиза на земята, според мен живее в нещо като своя си приказва, отказвайки да погледне реалността. Иска да стартира от върха, скача към дейности, които не са й по-силите. Възможно е да постигне успех, но й липсва посока.

Според мен дори не става въпрос за каръщина, а за неправилна преценка от нейна страна. Това е непрактичен човек.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #30 -: Август 27, 2013, 01:44:43 pm »
Много ми е любопитно кое в картата на баща ти показва,че ще има близнаци. Притеснена съм,заради картата на моя приятел,че има Близнаци на К5,а самия Меркурий е в мунданен дом на Близнака. От както го познавам все е убеден,че ще има близначета,а пък има силна интуиция...

Отидоха ти стройните пропорции, ако смяташ ти да му ги правиш  ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #31 -: Август 27, 2013, 01:47:59 pm »

Мани,мани...Ще гладувам по цял ден,за да устискам фронта!  :blink: Гледах една бременна с Близнаци,гладуваше по цял ден и не качи почти нищо  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #32 -: Август 27, 2013, 01:49:28 pm »

Мани,мани...Ще гладувам по цял ден,за да устискам фронта!  :blink: Гледах една бременна с Близнаци,гладуваше по цял ден и не качи почти нищо  :blink:
да, ама децата здрави ли се родиха, износени?

« Отговор #33 -: Август 27, 2013, 01:53:41 pm »

да, ама децата здрави ли се родиха, износени?
Да,здрави и износени  :blink: Но нейното беше малко прекалено де...Имало е случаи да не яде нищо по 2 дена.Ако забременея ще пазя строга диета,но без пълен глад естествено...

« Отговор #34 -: Август 27, 2013, 01:58:12 pm »
Да,здрави и износени  :blink: Но нейното беше малко прекалено де...Имало е случаи да не яде нищо по 2 дена.Ако забременея ще пазя строга диета,но без пълен глад естествено...

Ама защо ще пазиш строга диета ? Не всеки качва толкова много :blink: .

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #35 -: Август 27, 2013, 02:02:52 pm »
Дрийм, яж си колкото искаш, после те хващам на една тренировка и ще сваляш след това. Не е хубаво да се гладува при бремености, нито да се пазят диети. Може да увреди развитието на зародиша.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #36 -: Август 27, 2013, 02:03:03 pm »
Мога да му пусна все пак картата с часа, казан от баба ми, ако искате. За съжаление няма как да се разбере по-точен час, понеже в ония времена и то по селата едва ли някой е записвал час. А и той е бил роден в обора (понеже баба ми е била там, когато я е напънало).

*

Veselin

• 2737
« Отговор #37 -: Август 27, 2013, 02:37:38 pm »
Ето.
Той не само мрънка, ами постоянно се опитва да настройва и другите негативно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #38 -: Август 27, 2013, 02:56:42 pm »
Ето днеска, поредната каръщина за него - безплатния декодер се развали и ни гледа всичките, все едно ние сме му виновни.
Аман от тая телевизия!

« Отговор #39 -: Август 27, 2013, 03:02:04 pm »
Ето днеска, поредната каръщина за него - безплатния декодер се развали и ни гледа всичките, все едно ние сме му виновни.
Аман от тая телевизия!
  :rolf: