Здравей Гост

Каръщината или вечният неудачник в хороскопа

• 46 Отговора
  • 6741 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Каръщината или вечният неудачник в хороскопа
« Отговор #40 -: Август 27, 2013, 03:17:17 pm »
И аз се чудя за асцендента, но съм абсолютно сигурен, че има Луна в 1 дом. Освен това дори като по-възрастен майка му имаше прекалено голямо влияние над него и твърде късно успя да се отскубне и да се отучи да я слуша. Не искам да звуча като съдник, но имам някакви спомени, че Луна в 1 дом май показваше и това.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #41 -: Август 27, 2013, 03:19:04 pm »
И аз се чудя за асцендента, но съм абсолютно сигурен, че има Луна в 1 дом. Освен това дори като по-възрастен майка му имаше прекалено голямо влияние над него и твърде късно успя да се отскубне и да се отучи да я слуша. Не искам да звуча като съдник, но имам някакви спомени, че Луна в 1 дом май показваше и това.
Веско, всяка втора жена ще ти каже, че това с майката и влиянието й при мъжа е правило, и да-луна в 1 дава такова нещо

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #42 -: Август 27, 2013, 03:45:45 pm »
И аз щях да кажа за Луната, че е и в Рак, наблюденията са ми на за мрънкането, а за нестроиването негатоивно на околните. Обаче нямам толкова "извадки", че да го потвърдя.  Ще разгледам по-късно по обстойно картата.  :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Uran

• 6041
« Отговор #43 -: Август 27, 2013, 05:03:13 pm »
Eдната ми сестра има квадрат Плутон/ Слънце, като Плутон й е в съвпад с Марс. Проблеми с бащинското тяло, проблеми с мъже- с власт. Издържа.

« Отговор #44 -: Август 27, 2013, 05:07:19 pm »
Eдната ми сестра има квадрат Плутон/ Слънце, като Плутон й е в съвпад с Марс. Проблеми с бащинското тяло, проблеми с мъже- с власт. Издържа.
Заради въпросния квадрат мразя властни мъже и за да си нямаме проблеми просто ги режа отдалеч. Изобщо не допускам такива мъже в обкръжението си  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Август 27, 2013, 05:18:03 pm »
Ами там където се е позиционирала, няма начин да не се сблъсква челно с такива. Повечето CEO- та са мъже. И в интимен план и налитаха такива- дето на по 2-3 "съпруги" издръжки трябва да плащат. ;D Айдеее, одма!

« Отговор #46 -: Август 27, 2013, 05:21:54 pm »
И аз в къщи имам едно мрънкалце , вечно е недоволно, всичко й е криво и всички, кръстила съм я обичливо "баби зъб" ама много вода има в нея / скорпи с асц рак /, та не мога да стигна до сърчицето й.
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.