Здравей Гост

Планета инкогнито???

• 23 Отговора
  • 3683 Прегледи
Планета инкогнито???
« -: Август 27, 2013, 01:33:09 pm »
Темата е много интересно, НО...
...не питам кои обичат да са инкогнито....

...КОЯ планета най-малко усещаме в собствената си карта...
...продиктувано от това, че доста хора споделят "усещам твоята "хикс" планета"...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Планета инкогнито???
« Отговор #1 -: Август 27, 2013, 01:34:15 pm »
Не промених си мнението, Венера не я усещам така както трябва понякога, усещам само аспекти и Сатурн
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2 -: Август 27, 2013, 05:13:56 pm »
Хах като се замисля най-слабо усещам Водолейското си Слънце...Единственото,с което ме е дарило е замечтания и отнесен на моменти поглед. Нито съм толкова свободолюбива и широко скроена нито пък толкова хладна и неревнива в любовните дела,нито пък ценя приятелството.Но то моето Слънчице е смазано от Плутон,който го квадратира,та може би това обяснява нещата  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #3 -: Август 27, 2013, 05:26:45 pm »
Планета - не толкова, ама тоя странен асц - дева, падам от коня направо, при слънце в овен , и мото -хаосът е моят ред ,тая дева не мога да я приема някак си.
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

« Отговор #4 -: Август 27, 2013, 05:30:03 pm »
Планета - не толкова, ама тоя странен асц - дева, падам от коня направо, при слънце в овен , и мото -хаосът е моят ред ,тая дева не мога да я приема някак си.
Значи не си перфекционист,не държиш на детайлите и точността?

« Отговор #5 -: Август 27, 2013, 05:34:14 pm »
Държа, искам всичко да бъде свършено така , както съм казала, ама все си мислех , че ми е от слънцето, побеснявам даже ако ми купят различна закуска, от тази която съм поръчала ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6 -: Август 27, 2013, 05:35:06 pm »

И аз съм АС Дева. Ела да видиш вкъщи какво е. Твойто мото може да е "хаосът е моят ред", а мойто е "моят ред е в хаоса". Значи аз почвам да подреждам тогава, когато в лудницата не си намеря нещо. А иначе след ремонта половината ми жилище представлява неподреден склад, но аз знам всяко нещо къде е. Така че, Дево, нещата не са такива, каквито си ги мислим, но те си действат.  ;D
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #7 -: Август 27, 2013, 05:37:29 pm »
Що да подреждам???????????Всичко си знам къде е!!!!!!!!! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Август 27, 2013, 05:37:51 pm »
Липсата на квадратури момичета и момчета... ;D
Няма ли квадратури - няма действие...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #9 -: Август 27, 2013, 05:40:38 pm »
 :-[
Държа, искам всичко да бъде свършено така , както съм казала, ама все си мислех , че ми е от слънцето, побеснявам даже ако ми купят различна закуска, от тази която съм поръчала ;D
Еми,значи си работи АЦ-то ти  :blink: Аз съм със същото АЦ и смело заявявам,че живота ми щеше да е по-лесен ако бях с друго АЦ. Тоя всичкия перфекционизъм,точност и детайлност направо ме подлудяват понякога. Дори чорапите си съчетавам в тон с дрехите  ;D Представям си как побърквам хората около мен  ;D

« Отговор #10 -: Август 27, 2013, 05:41:41 pm »
Здравей, Марая, и квадратури има , и хаос има, от всичко - за настроение! ;D

« Отговор #11 -: Август 27, 2013, 05:44:30 pm »
Сестра ми е двойна дева, убива змея от всякъде, при -29градуса миналата зима миеше прозорците , защото имало слънце :o

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Август 27, 2013, 05:44:41 pm »
Хах като се замисля най-слабо усещам Водолейското си Слънце...Единственото,с което ме е дарило е замечтания и отнесен на моменти поглед. Нито съм толкова свободолюбива и широко скроена нито пък толкова хладна и неревнива в любовните дела,нито пък ценя приятелството.Но то моето Слънчице е смазано от Плутон,който го квадратира,та може би това обяснява нещата  :blink:

Водата е по замечтаността и Нептун. Водолеят е фиксиран знак и по-скоро не отстъпва от своето, не толерира никой да му дава насоки, индивидуалист е - в това се изразява свободолюбието на този знак.

« Отговор #13 -: Август 27, 2013, 05:48:27 pm »

Водата е по замечтаността и Нептун. Водолеят е фиксиран знак и по-скоро не отстъпва от своето, не толерира никой да му дава насоки, индивидуалист е - в това се изразява свободолюбието на този знак.
Да,това го има при мен. Не търпя и не приемам чужда мнения и съвети и съм много ината  :blink:

« Отговор #14 -: Август 27, 2013, 05:51:01 pm »

Марая, ти виждала ли си карта без никакви квадратури ?

Една моя близка приятелка има само една квадратура и е доста по-действена от мен...аз имам едва 3 квадратури, едната от която е твърде широка. Карта без нито една квадратура с планетите до Плутон не съм виждала до сега :unsure: .

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #15 -: Август 27, 2013, 06:06:36 pm »
Аз вчера видях една. Паднаха ми очите. Имаше само една опозиция и това беше. Не мога да се сетя чия беше.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #16 -: Август 27, 2013, 06:27:57 pm »

Марая, ти виждала ли си карта без никакви квадратури ?

Една моя близка приятелка има само една квадратура и е доста по-действена от мен...аз имам едва 3 квадратури, едната от която е твърде широка. Карта без нито една квадратура с планетите до Плутон не съм виждала до сега :unsure: .
аз също видях вчера, но къде-не помня, ха, като Смарта с една опозиция?
Да не е на Л. Живкова, ако не броим старците?

« Отговор #17 -: Август 27, 2013, 07:01:43 pm »
Не е на Л. Живкова, сега проверих. Но ако я видите отново тази карта без квадратурите, много ви моля, да я пуснете :blink: .

« Отговор #18 -: Август 27, 2013, 09:13:51 pm »
Не е на Л. Живкова, сега проверих. Но ако я видите отново тази карта без квадратурите, много ви моля, да я пуснете :blink: .
Да не е тази аз бях я пуснала  някъде май , отдолу има отбелязяни  квадрати , но в картата не са оцветени в червено незнам. Картата е на моя 17 год син по последователен и амбициозен младеж от него не познавам.
« Последна редакция: Август 27, 2013, 09:18:24 pm от djukaef »

« Отговор #19 -: Август 27, 2013, 09:21:42 pm »
Вярно, няма квадрати, но пък има стелиум в Овен.