Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55811 Прегледи
Войната в Близкия изток
« -: Август 27, 2013, 09:02:46 pm »
Не успях да намеря мястото, където сте обсъждали предстоящата, поредна  :( война в Близкия изток, затова си позволявам да отворя нова дискусия. Сятам, че темата е  гореща и пареща направо и заслужава да бъде проследена и обсъдена  астрологически.
Днес  плъзнаха слухове (ха- ха, не случайно разбира се, щом са плъзнали значи някой  ги пуска), че Щатите ще ударят с ракети в нощта неделя срещу понеделник.
Направих една хипотетична карта, като сложих за начало на войната условно 02.00 часа...
Моля за извинение западните колеги, но аз работя само с ведически карти, затова публикувам индийския хороскоп на събитието.
Луната е силна в собствен знак, затова  приемаме, че това е лагната на хороскопа.
1.ви дом, Луна с Марс в подвижен знак рак.. Добър старт за атака откъм морето. Подвижният знак трябва да даде ускорение, бързина  и динамика на процеса.  Луната се намира в  накшатрата Пушия, която се смята за лека, бърза, благоприятстваща търговията, оборота на средства. Ясно е, че става дума за война, която не бива да се протака и  селите и имат икономическа окраска..Символ на накшатрата е  хексагонът, еврейската звазда Маген Давид. Ясно е на чия страна са звездите, при условие, че едната страна намесена в конфликта е държавата Израел. 
2-ри дом, Меркурий и Слънце в лъв - очевидно войната трябва да донесе профит (печалба), да стимулира търговията и производството, да раздвижи и повдигне световната икономика. Курсът на златото (Слънцето) на световните борси без съмнение ще се вдигне, акциите ще паднат, ще има движение (Мерк), благотворен климат за правене на лесни и бързи пари, което по същество е и  една от основните цели на занятието.
3-ти дом, Венера в падение (дева). Спомнете си  стария мит, в който Венера минава на страната на демоните (морално падение) във войната им с Боговете и става техен учител и закрилник, помага им и те  да започнат да  побеждават, успява да измоли за тях вселенската милост  на Кршна и мантрата, която дава  непобедимост, безсмътрие и преодоляване на всички препятствия.Управител на  дома е Меркурий, който  се намира във 2-ри и управлява още 12-ти дом...Това потвърждава още веднъж, че  смисълът на войната са икономическите интереси.
4-ти дом, Раху и Сатурн във везни...В тази война не става дума за териториални претенции, затова малефиците могат да си кютат там на спокойствие. Картата на света след  тази война едва ли ще бъде прекроена..
12-ти дом, Юпитер в близнаци (двойнствен знак)...Изходът от войната трябва да бъде умножаване на благоденствието. Богатите да станат още по богати...Бедните...да го духат през противогаза ако могат горките. :( Прощавайте са черния хумор.
Нека споменем също така, че планетите на тази дата продължават да се намират в състояние на Кала Сарпа Йога, която представлява "благоприятна" предпоставка за катастрофи, катаклизми, природни бедствия, масово унищожение.
Според хипотетичната  карта в момента тече период на Сатурн. Това предполага устойчивост и непоклатимост на общата глобална картина и световен ред. Подпериодът на Меркурий обаче предполага "попътен вятър" в начинанията и  икономическо раздвижване, третият подпериод се пада  да бъде на кшатрията Марс...
Обзалагам се, че датата е била много внимателно подбрана от ведически астролози. Американските стратези очевидно трева не пасат.

"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #1 -: Август 27, 2013, 09:13:47 pm »
Забравих още да добавя, че 2-ри  септември се пада 13-ти лунен ден (титха) по ведическия календар, т.е. задължителните за пост и смирение екадеша 11-ти лунен ден и последвщият го 12-ти лунен ден са отминали...
« Последна редакция: Август 27, 2013, 10:50:55 pm от Gauri GanDevi »
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Август 27, 2013, 09:40:00 pm »
http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,500.msg13914.html#msg13914

Тук преди 2 г. съм правила тема...и е качена картата според западната астрология...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Август 27, 2013, 10:34:22 pm »
Не успях да намеря мястото, където сте обсъждали предстоящата, поредна  :( война в Близкия изток, затова си позволявам да отворя нова дискусия.
Днес  плъзнаха слухове (ха- ха, не случайно разбира се, щом са плъзнали значи някой  ги пуска), че Щатите ще ударят с ракети в нощта неделя срещу понеделник.

Жалко, че не си я намерила ...онзи ден стана тук война около моята тема за тази война!
Няма да има удари в неделя. Още няма септември!

Интересува ме период от 2 месеца, които смятам за важни - август и септември. Според мен те са ключови за подготовка и начало на военен конфликт. Както се вижда шиитски Иран е държава със силно централизирана власт (Марс и слънце във водолей, заедно с меркурий) - кармично предопределена да бъде такава, войнствена и създаваща проблеми (тероризъм); силно подчинена на религията (луна в овен). Стремежът към единоначалие и залитането по религията минава разумните граници (юпитер/Лилит в лъв и големия им тригон с Луна и Уран/бяла луна), но такъв фанатизъм предвещава и неприятности с фатален край. Ще бъдат наказани от Марс в Лъв (което за мен е САЩ). Без да съм "фаталист" вече отбелязах в предишната си кратка прогноза повторението с датата 9-11 (11 септември). Тогава тр.Марс е в опозиция със слънце/марс. Месец по-рано в тази точка е транзитното Слънце, което според мен е подготовка-противопоставяне на двете държави. Противникът на Иран има съюзници и подкрепа/логистика (уран в овен, меркурий в лъв и луна в тригон). Сатурн/глава на дракон в Скорпион подсказва, че моментът сега е удобен за ужилване (особено ако режима в Сирия падне дотогава)... С две думи, началото (подготовката) на нераразбориите и забъркването на кашата ще е през горещия август, но самата война ще започне в началото на септември, когато тр Марс смени слънцето в лъв и влезе в опозиция на Слънце/Марс! Ориентировъчни дати: 9-10-11 септември и до 15-16 септ.) ...  Начало на война в септември предвещава дълъг конфликт, но първата фаза ще е около 1 месец - до 15-16 октомври - когато тр Марс ще мине в дева. После ще има вероятно затягане на положението, дипломация и размиване на конфликта ... но вече ще излезем от октомври, което надхвърля задачата ми!
Това е накратко. Среща след 5 месеца да видим какво се е случило реално. Засега "замразявам" темата във фризера.

Размразявам си темата от април! Минаха 5-те месеца и събитията наближават. След "химическата атака" преди дни (която според мен си е подготвена провокация с цел да има алиби за удар), започна усилена дипломатическа подготовка за война. САЩ, Саудитите, Катар и Турция започнаха сондажи и военна намеса. ЕС още се изказва предпазливо, но няма къде да ходи. Най-обезпокоително звучи изявлението на Турция, че ще влезе в коалицията дори без да има санкция от Съвета за Сигурност, тоест дори Китай и Русия да не дадат мандат за военна намеса. Това ще повтори случая в Косово. Турция е важна, защото от нейна територия може да се влезе в Сирия. В Средиземно море пък и дислоцирана американска флотилия.

Първо, коригирах прогнозата си преди време. Войната явно няма да касае само Иран, защото междувременно режимът в Сирия не падна. Така че ударът ще започне оттам, тоест от Сирия. Регионът на Бл.Изток е под знака на скорпион и затова казаното за Иран почти изцяло важи за целия район. Вече коментирах преди месец събитията в Турция (пак под знака Скорпион).
Наистина нещата около Сирия се активизираха в началото на август. Въпросът за атентата в Сарафово и заплахите за нови терористични удари:

Тези дни САЩ казаха, че са получили множество заплахи за терористични атаки. Президентът свика Съвета на нац.сигурност да набележи мерки!
Май се задават събитията, за които говорех преди 4 месеца. Започва медийната подготовка за войната в Бл.Изток.
Сега се тиражира някаква заплаха от тероризъм, която ще дойде от Бл.Изток. Тези дни и атентатът в Бургас пак изплува след 1 година.
ЕС обяви Хизбула за терористична организация и сега Сирия е нарочена за удар като база на Хизбула.
САЩ пък се готвят за терористична атака и за "контраудар" срещу поредната държава, подкрепяща тероризма.
Нещата май влизат във фазата на медийната и дипломатическа подготовка за есенната война. До 1-2 месеца ще стане ясно.
Следя си прогнозата от пролетта. Горещият август ще даде отговор!

Второ, ......................

Относно гражданската война...:

В Сирия има гражданска война вече повече от 2 години - започна през март 2011.
Досега има около 75-90 000 убити, двойно повече ранени и около 1 милион бежанци - повечето са в Турция.
От армията има 50 000 дезертьори (10%)...
Конфликтът би приключил само ако има окончателна победа на едната страна.
Това значи, че външна намеса би сложила край на сегашния етап - пада правителството (както в Либия и Египет) и почва нещо ново.
Вероятно то също се бъде временно (като в Египет).. и после ще почне втори етап - "втора" война...

Така че намеса ще има. Някой ще влезе в Сирия отвън. Може да е Турция, може да е САЩ, може да е коалиция с/без санкция на ООН.
Положението няма да остане такова вечно. Въпросът е кога

За да има удари - трябва да има решение на Съвета за сигурност, Нато или на голяма коалиция от съюзници от Бл.Изток. Такова решение още не е вземано и ще трябват поне 5-6 дни за него. До неделя надали ще успеят да се договорят. Докато не мине гласуване в ООН... нищо не може да се случи.
« Последна редакция: Август 27, 2013, 11:16:24 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #4 -: Август 28, 2013, 08:51:35 am »
Браво Калояне! Това се казва прогноза. Шапка ти свалям..Надявам се ти да си прав и войната да започне  на 9-10 септ. Имам си лични съображения ! :blink:
Платон

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5 -: Август 28, 2013, 11:49:52 am »
За съжаление май ще има.  :( И това го казвам не заради предсказанията на Калоян, а защото докато САЩ съществува, ще има войни с повод и без повод. Няма да са вечни обаче, не бива да го забравят!

« Отговор #6 -: Август 28, 2013, 12:50:07 pm »
За съжаление май ще има.  :( И това го казвам не заради предсказанията на Калоян, а защото докато САЩ съществува, ще има войни с повод и без повод. Няма да са вечни обаче, не бива да го забравят!
Няма да има нищо според мен, Веско....Само буря в чаша вода....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #7 -: Август 28, 2013, 12:51:05 pm »
Дано няма войни, не за друго, просто да не загиват невинни хора... Мразя САЩ... със страст!!!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #8 -: Август 28, 2013, 12:53:39 pm »
Дано няма войни, не за друго, просто да не загиват невинни хора... Мразя САЩ... със страст!!!
А мен мразиш ли ме Аморе...Споко, няма да има война...ще видиш...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #9 -: Август 28, 2013, 12:57:27 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.

« Отговор #10 -: Август 28, 2013, 01:00:29 pm »
И аз не обичам САЩ. И не говоря за обикновените американци, въпреки че повечето от тях са много лесно манипулируеми, ами за лидерите им, както и за разни самопровъзгласили се за богове като Рокфелер, Ротшилд (неслучайно винаги евреи стоят в дъното на всеки един конфликт) и други разни финансисти, бизнесмени и тем подобни.
Батенце нищо не каза, тук във формума също има полу бог...:)
Култутрегер...По начина на изказване го май мяза на професор Вучков....
Виж в нета и сравни...:)
Мани евреите с американски произход...В Бг си имаме много, такива..:)

« Отговор #11 -: Август 28, 2013, 02:47:17 pm »
Браво Калояне! Това се казва прогноза. Шапка ти свалям..Надявам се ти да си прав и войната да започне  на 9-10 септ. Имам си лични съображения ! :blink:

Цитат на: ariel
Браво наистина за изчерпателния анализ на Калоян.Но  дано да няма война все пак.

Благодаря за оценката на моята прогноза! Преди 5 месеца като я написах доста хора ми се подиграваха, че говоря глупости. Дано сега поне се замислят!
Тези, дето онзи ден твърдяха, че няма да има нищо и дори бяха готови да заложат пари - да се готвят да инкасират загуби.
А иначе астрологията е само малка част от прогнозата ми. Останалото е разбиране на много "други неща" - история, политика, дипломация, религия и т.н.
Разликата между моите прогнози и тези на други хора тук (да кажем Марая също пише за мунданни теми) е, че аз не се опирам само и сляпо на хороскопа, а по-скоро при мен той е помощен. Затова примерно Марая говори само общи неща без конкретика, а аз се опитвам да предскажа точно и конкретно. Иначе никой не иска война, но ...точно нас никой не ни пита. И както съм писал още през пролетта - ние (БГ) ще пострадаме доста от този конфликт в Бл.Изток. Няма да се повтарям защо и как!

Удари ще има, ще има и наземни операции... най-вероятно от ислямска коалиция + страни от Запада. В Сирия вече има и ирански части... така че залогът в Сирия е голям. Това е косвен удар/предизвикателство срещу Иран. Ако се включи открито в защита на Асад - това ще е повод да бъде ударен и той като съюзник на Асад. Ако Ислямските братя не бяха свалени в Египет преди 2-3 седмици - войната щеше да е още по-широкомащабна. Сега поне Египет ще остане леко встрани от конфликта... Петролът вече тръгна нагоре.
« Последна редакция: Август 28, 2013, 03:11:17 pm от Калоян Иванов »

« Отговор #12 -: Август 28, 2013, 03:10:34 pm »
Затова примерно Марая говори само общи неща без конкретика, а аз се опитвам да предскажа точно и конкретно
Пич ти за какъв се имаш????????
Жената си е казала гледната точка, ам ти се изживяваш, като полу бог...
Айде да си знаеш мястото!!!!!
Професор Вучков....айде на острова....
казвам ти го добронамерено, защото има хора ти се подиграват....сериозен съм...
Успех..:)))))

« Отговор #13 -: Август 28, 2013, 03:15:06 pm »

Според теб, щи има ли война и защо?

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. 
Калоянчо, чета внимателно...:)
Ама това, че се случват събития, дребни напрежения не значи нищо...
За да има война, трябва да има причина, а не да се гадае...
Слагам 500 лева бас, че война няма да има...А само " буря в чаша вода"

Мисля, че трябва да се подиграват на теб. Понеже много е изхвърли...
Така че - приготви си 250 лева другата седмица. Понеже не се хванах с теб на бас - поне да дариш половината сума на някой дом за деца.
После ще пуснеш тук документа за доказателство, че си си платил за самонадеяността!
Повече с теб няма какво да говоря. Нямаме общи теми и допирни точки!
Тази тема не е твоя - не ми казвай къде да пиша и къде да ходя.
Последно - не съм полубог (пише се слято), а съм цял бог! Така че не ме понижавай в чин~ ))))

« Отговор #14 -: Август 28, 2013, 03:17:10 pm »

Странен въпрос. Ти четеш ли какво пиша... ? Казал съм тук, че ще има война още преди 5 месеца. 

Така че - приготви си 250 лева другата седмица. Понеже не се хванах с теб на бас - поне да дариш половината сума на някой дом за деца.
После ще пуснеш тук документа за доказателство, че си си платил за самонадеяността!
Повече с теб няма какво да говоря повече.
Последно - не съм полубог, а съм цял бог! Така че не ме понижавай в чин~ ))))
Ок, ще даря, ама знаеш ли коя черта в теб най харесвам...? Ако познаеш, сумата ще е 500, обещавам...

« Отговор #15 -: Август 28, 2013, 03:20:36 pm »

Повече с теб няма какво да говоря повече.
Последно - не съм полубог, а съм цял бог! Така че не ме понижавай в чин~ ))))
Ок, ще даря, ама знаеш ли коя черта в теб най харесвам...? Ако познаеш, сумата ще е 500, обещавам...
http://www.youtube.com/watch?v=WOwVwzJRtjo

Я се виж...:)...Идеален си....
Така те виждам в бъдещето...не е нужно да разбирам от астрология...:)

« Отговор #16 -: Август 28, 2013, 03:33:11 pm »
Извинете Нерил ,но бихте ли престанали с грубостите си.Изключително неприятно е точно вашето присъствие .Липса на конкретна  астрологична обосновка,но пък за сметка на това неуместни свалки и дърдорене във всички   интересни теми.Прав е Калоян като подчертава ,че много в този форум се изказват без да имат нужния умствен багаж.Замълчете и се опитайте   да не дразните.
Къде видя свалки, свастики и тн...
Щом не те кефя...какво да направя...:)
И мен не ме кефи слънцето, щото свети, луната като не свети през деня, ама си мълча...Живот...

*

Asol

• 4140
« Отговор #17 -: Август 28, 2013, 03:42:21 pm »
Не успях да намеря мястото, където сте обсъждали предстоящата, поредна  :( война в Близкия изток, затова си позволявам да отворя нова дискусия.

Жалко, че не си я намерила ...онзи ден стана тук война около моята тема за тази война!

Калояне, когато човек започне да се взема много насериозно, може другите да започнат да го майтапят.
Освен ако не си дядо Боже.

« Отговор #18 -: Август 28, 2013, 03:44:51 pm »

Калояне, когато човек започне да се взема много насериозно, може другите да започнат да го майтапят.
Освен ако не си дядо Боже.
Виж с теб си спомням се сдърпахме за някаква тъпотия, не помня каква, ама съм я забравил...
Ама профи Вуци...няма как да го подмина и оставя да диша....Мдам...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Август 28, 2013, 03:49:10 pm »
Ама профи Вуци...няма как да го подмина и оставя да диша....Мдам...

Много си отмъстителен  ;D - какво пък ти е направил човекът? Не ти е спал на дивана.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.