Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55876 Прегледи
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #200 -: Август 31, 2013, 12:10:00 pm »
Цитат
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2271806
ето малко инфо по темата. Краят на тази седмица е преди новолунието дори.....

новолунието влияе само при наземни операции. Луната не пречи на ракетите.
Но ако наистина ударят утре - Луна в Рак! - ще е класика!!! (а аз няма да позная)

Виж това е любопитно:
Алексей Пушков предложил лишить Барака Обаму Нобелевской премии мира, если он отдаст приказ нанести удар по Сирии. Об этом политик пишет в Twitter.
Алексей Пушков, глава Комитета Госдумы РФ по международным делам:
«Если США нанесут удар по Сирии без санкции ООН, мировая общественность должна потребовать у Нобелевского комитета лишить Обаму Премии мира».
« Последна редакция: Август 31, 2013, 12:15:29 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Август 31, 2013, 12:13:52 pm »
Алексей Пушков предложил лишить Барака Обаму Нобелевской премии мира, если он отдаст приказ нанести удар по Сирии.

Логично.

И в случая няма никакво значение, че го е предложил руски политик, въпросът е принципен. И евреин да го предложи, и китаец, и циганин - пак бих подкрепила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #202 -: Август 31, 2013, 12:16:47 pm »
Естествено, че Кюрдистан  е в обратна посока ;D и ще се отцепи.  Йоджелан ще излезе от затвора и ще влезе в политиката, но вече- официално. За съжаление, новият Константинопол може би ще е Москва, а не Истанбул. Просто исках да видя като как ще реагирате. Но пък си има нашествие на руснаци и най- паче- рускини :blink: в европейската част на Турция.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #203 -: Август 31, 2013, 12:25:10 pm »
Естествено, че Кюрдистан  е в обратна посока ;D и ще се отцепи.  Йоджелан ще излезе от затвора и ще влезе в политиката, но вече- официално. За съжаление, новият Константинопол може би ще е Москва, а не Истанбул. Просто исках да видя като как ще реагирате. Но пък си има нашествие на руснаци и най- паче- рускини :blink: в европейската част на Турция.

;D ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #204 -: Август 31, 2013, 12:27:29 pm »

;D ;D ;D ;D

Ех, мечти, мечти!
ако Москва стане новия Константинопол - това няма да е точно за съжаление...Поне ще има нов К. .......
Само че ще е далеч от нас! (а това ще е жалко наистина.. за нас)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #205 -: Август 31, 2013, 07:06:33 pm »
Търси се земя за кюрди и палестинци, това е истината.нестабилна икономика и сериозна политическа криза.и тъй като темата е извън астрологията и прилича по-скоро на тема от политически форум  ще си позволя да допълня...никога не подценявайте русия и германия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #206 -: Август 31, 2013, 08:28:06 pm »

Малко OFF TOPIC за по-любопитните:

http://www.vbox7.com/play:84b7c78bce

PS Мнение, което и аз споделям (моля, евреите да не се засягат от това)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #207 -: Август 31, 2013, 08:29:49 pm »
Барак Обама: САЩ са готови да действат в Сирия без одобрението на ООН
31 август 2013 | 21:08 | Агенция "Фокус"
Начало / Северна Америка
Вашингтон. САЩ са готови да действат в Сирия без одобрението на Съвета за сигурност на ООН, каза президентът на САЩ Барак Обама в изявление към американския народ. Той поясни, че възнамерява да получи одобрението на Конгреса на САЩ за използването на американската армия за удари срещу режима на сирийския президент Башар Асад заради използването на химическо оръжие при атаките на 21 август.
Според американския президент САЩ трябва да предприемат военни действия срещу режима в Дамаск. По думите му, Съединените щати са готови да нанесат удари, когато решат.

http://www.focus-news.net/?id=n1821746

Това е положението....Изпуснеш ли маймуните от клетката...става джунгла.
Тоя е поредния Хитлер! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #208 -: Август 31, 2013, 09:32:53 pm »
Абсолютно съм съгласна с Марая! Какво излиза?

1. САЩ не зачитат ООН.
2. Конгресът взима решения за световния мир, не ООН.
3. В правото си ли е ООН да наложи санкции на САЩ за неспазване на международното право? Ембарго? ДА.
4. Кое е по-важно - правото на силата или силата на правото?
5. Действайки в разрез с международното право, САЩ не са ли терористична организация?
6. Путин не съм го чула да говори - само негови представители пускат по изречение-две. Обама има пришки на езика от плюнчене пред нацията с обръщения. Какво ли му готви Путин в момента?
7. Решението за атаката щяло да се взима от Конгреса, а той се събира на 09 септ. Преди това обаче е срещата на Г20 в Санкт Петербург на 5 и 6 септ. Какво ще се случи тогава? Калоян май ще познае  :P
8. Сноудън продължава с разкритията. Защо няма санкции за САЩ за кибератаките, подслушването и др. и не се ли опитват те сега да изместят фокуса от тази тема с 2-3 ракети в Сирия? Атаката щяла да бъде не-атака, според Обама. Да не забравяме, че Сноудън е в Русия.... Обама газ пикае, а Путин и по тази тема мълча..... други говориха. Мисля, че мълчанието на Путин е по-притеснително от говоренето на Осрама, пардон, нобеловият лауреат за мир.....

Просто разсъждения, няма къде другаде да ги споделя  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Август 31, 2013, 09:44:10 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #209 -: Август 31, 2013, 09:47:08 pm »

А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Август 31, 2013, 09:58:54 pm »
Oбама рязко се е състарил. Трудни решения. Голямо яйце се пече на черния му нобелов задник.

п.п.За мен той е най- безличният американски президент когото помня.

« Отговор #211 -: Август 31, 2013, 10:28:30 pm »
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2272529

Това ми оборва т.6 ;)

Напълно го подкрепям. Слушам аз по новините, че имало химически атаки, ама следите от тях били възможно най-бързо прикрити. Сериозно ли ;D ?! Също толкова бързо "прикриха" и следите на атентата над Пентагона през 2001.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #212 -: Август 31, 2013, 10:36:04 pm »

Където се блъсна самолет, но не откриха самолета ли? Сетих се.... Че се и блъсна в крило, където имало ремонт, че и хора май нямаше тогава....

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #213 -: Август 31, 2013, 11:29:59 pm »
Ако някой има желание може да си спомни за Месопотамия,за Вавилон.Давам друг ъгъл за мисъл.След библейския потоп бе построена вавилонската кула.Тогава хората спряха да се разбират,защото говореха различни езици..Първо унищожиха Ирак.Забележете къде е напрежението сега-месопотамия,Египет.Боговете на Шумерите,боговете на Египет.Старгейт,петрола не е причината.Интересите са древни,а древните не тормозеха земята за петрол..Не точно за това..В този смисъл да Обама или образа на амер..президент напомня Хитлер.Онзи подкукоросан от езотерици търсеше входа към Шамбала,а тези искат да окопират Старгейт.Това е мое мнение,лично аз от ранно детство се чувствам привързана към близкия изток и ме боли,че няма да видя Дамаск май..Това е за конспирациите  ;D ;D

« Отговор #214 -: Септември 01, 2013, 12:23:20 am »
Само искам да кажа, че всички цитати от библията са взети без никакво разбиране. Ако поне малко познавате материята ще се засрамите от това, което пишете. То може да се характеризира само като "въпиюща неграмотност"л Но понеже явно не знаете какво пишете, сте пощадени от срама.  Просто идете и поговорете със свещеници - православни и католически и протестански. Всички те ще ви кажат каквото аз ви казвам.
Да, Бог праща наказание на евреите, но това не отменя факта, че те са избраният народ.  Ако библията не четете, поне Слава Сиврюкова прочетете.

п.п.  Калоян направи поредното световно откритие. Евреите били "автора на библията". Досега този факт беше неизвестен на световната наука.  Ха честито!

« Отговор #215 -: Септември 01, 2013, 12:31:46 am »

Ето малко четиво за непросветените:

Из пророчествата на Слава Сиврюкова, които се отнасят за евреите:

(За новия Израел)

Виждам, над света непрестанно тлее жар. Гъст дим пропълзява на Изток. Огнени езици все още не се забелязват, но жарта зловещо припуква, аха-аха да припламне. Готви се да се възпламени и разпростре нашироко. Всеки миг ще лумне. На Земята открай време битуват Тъма и Светлина. Някога Юда стана „оръдие на злото“, предавайки Христос. Сега еврейският народ ще се превърне в „оръдие“, за да пострадат много християнски страни. В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от „другата страна на мира“ (ще загинат). Заради онуй, което вършат сега с арабите, ще бъдат овъзмездени. Ще са сразени, бити и прогонени от тях.

Събитието ще настъпи след масивен геокатаклизъм. Тогава ще последват мощни удари от вси страни срещу евреите. В стремежа да оцелеят, бягайки, някои ще се укрият в затънтена пещера. Там, угнетени от погрома, с изненада ще попаднат на Мойсеевия ковчег със скрижалите. Тогава ще си припомнят забравения Завет. Разтърсени, ще се покаят. И най-сетне ще повярват – наистина са богоизбран народ. Но не такива, каквито се представят сега, не. Едва тогаз ще поемат истинно и с Бога напред.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #216 -: Септември 01, 2013, 07:17:21 am »
През 80-те години живеех с майка ми в Либия и помня бомбардировките над Триполи тогава.Беше страшничко..

Ех, няма ги Рони и Маги Тачър сега ..... ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #217 -: Септември 01, 2013, 07:36:39 am »
Само искам да кажа, че всички цитати от библията са взети без никакво разбиране.
Ако библията не четете, поне Слава Сиврюкова прочетете.

п.п.  Калоян направи поредното световно откритие. Евреите били "автора на библията". Досега този факт беше неизвестен на световната наука.  Ха честито!

1. напротив, чели сме и Библията... Не само ти можеш да четеш в БГ.. и не само ти разбираш от религии.
2. Слава Сиврюкова не е меродавен източник на знание за Библейските и еврейските дела...
3. Щом евреите са автори на тази книга - разбира се, че няма да напишат, че китайците или българите са богоизбрани. Всеки народ твърди, че Бог (боговете) му говори на него и е избрал него за велики дела. Така е било в Шумер, при маите, ацтеките, китайците, българите, евреите, арабите, скандинавците и прочие. Религиите и митологиите са форми на общностна/колективна идеология, а не някаква СВРЪХ-универсална истина. ....Но има доста фанатици сред "четящите", които вярват само в едно нещо... Да напомня, че и Хитлер говореше че арийците са народ с мисия... При Сталин също имаше вяра в непогрешимостта на комунизма и съветската идеология.... Иначе няма как да мобилизираш големи маси хора да правят едно и също нещо!
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 07:40:44 am от Калоян Иванов »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #218 -: Септември 01, 2013, 08:38:09 am »
Защо цитирате разни книги от стария завет не рабирам? Мислите, че се отнасят за това, което става сега ли? Пророците от стария завет са пророкували събитията до идването на Христос и разрушаването на храма, респ. разпръсването на евреите през първи век от н.е.

« Отговор #219 -: Септември 01, 2013, 08:52:07 am »
Защо цитирате разни книги от стария завет не рабирам?

обръщай се конкретно към някого, а не общо към всички!
Аз цитирах Новия завет... Еванг. на Матей!