Здравей Гост

Войната в Близкия изток

• 308 Отговора
  • 55873 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Войната в Близкия изток
« Отговор #240 -: Септември 01, 2013, 04:49:46 pm »
Кои са точно евреите, Ропотамо? Юдеизираните хазари ли са евреите? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #241 -: Септември 01, 2013, 04:50:30 pm »
... затова  е  важно да бъде разглеждана текущо и астрологически.

Ето виж вече и уроци по български език вървят и коктейли се раздават.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #242 -: Септември 01, 2013, 04:52:43 pm »
... затова  е  важно да бъде разглеждана текущо и астрологически.

Ето виж вече и коктейли се раздават.  :P

Добре де, Асол, обясни го астрологично. :blink: На мен не ми трябва астрология, за да схвана и предвидя геополитически събития.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #243 -: Септември 01, 2013, 05:16:55 pm »

Кума ми Нидал Алгафари е сириец...

Нямаш църковен брак, нали? Кум сириец християнин, ти еврейка....

Моят кум пък е един Даниел, ама кой ли го знае него ;D ;D ;D

Не случайно подчертах името му...С две думи инфото,което имам от него не е посредствено. :blink:
Имам и църковен брак.Татко беше християнин.Майка ми е еврейка.
А Суфизма ме е научил..,че всяка религия е достойна за уважение.
Всяко семейство е свят...И всички в този свят сме част от голямото семейство. :blink:   

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #244 -: Септември 01, 2013, 05:27:47 pm »

Кума ми Нидал Алгафари е сириец...

Нямаш църковен брак, нали? Кум сириец християнин, ти еврейка....

Моят кум пък е един Даниел, ама кой ли го знае него ;D ;D ;D

Не случайно подчертах името му...С две думи инфото,което имам от него не е посредствено. :blink:
Имам и църковен брак.Татко беше християнин.Майка ми е еврейка.
А Суфизма ме е научил..,че всяка религия е достойна за уважение.
Всяко семейство е свят...И всички в този свят сме част от голямото семейство. :blink:
Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка във всяка тема накрая нещата се ос----т, с агресия, мерене...?Фоорумът е отражение на ситуацията в държавата, логично е. :mellow:
Нямаш, е нормално е, усеща се негативната енергия последните дни, бре его, бре чудо, бре български черти, то къде влезе човек да види, някой се сдъвква с друг...
Някой, Краби, и Мирабела/може и Уран/ бяха споделили, че в руски и западни форуми изобщо е недопустимо да се държи такъв език и лични нападки.
Постът ми не е адресиран до никой конкретно, усещам минираните места във форума и внимавам, просто не е приятно.
Ако това не е за тук-местете го.

« Отговор #245 -: Септември 01, 2013, 07:06:14 pm »
Мале, ама то било интересно докато ме е нямало...
Гледам професори чете библията, дава цифри от тото...
ХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
Някои да няма и "трето око"...хахаххаахха
Не е истина направо...
А война няма да има то е ясно, ама...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #246 -: Септември 01, 2013, 07:41:07 pm »
остава и да се обосновеш астрологично и всичко ще е ток и жица  ;D
МАРАЯ Кери го е направила....:))))
И как да не се съглася с нея...:)
Аз си имам и моя астро гледна точка, ама уикенда бях на Мелмак...И как да ми излезне сметката...Точно никога...Утре, може ли..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #247 -: Септември 01, 2013, 07:42:33 pm »

Ако се обоснове астрологично, трием 13 страници плява и остава зърното  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #248 -: Септември 01, 2013, 07:49:29 pm »

Ако се обоснове астрологично, трием 13 страници плява и остава зърното  ;D
Утре, защото уикенда играх шампионска лига...отивам да спя...лека...

« Отговор #249 -: Септември 01, 2013, 09:09:54 pm »

Марая, имаш ли идея защо в крайна сметка във всяка тема накрая нещата се ос----т, с агресия, мерене...?

този път няма как да обвините мен!  :blink:
Цял ден не съм влизал във форума!
а жените не знам какво си мерят ...  ;D
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #250 -: Септември 01, 2013, 09:17:57 pm »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #251 -: Септември 01, 2013, 09:23:52 pm »
http://www.moreto.net/novini.php?n=222699

всички пророчества за Сирия ги знам отдавна. Има и от 1980 г. Материалът е пълен с грешки, ама те така си пишат журналята!
Преписват без да проверяват! Това, което ми е странно, че Марая тук каза преди няколко дни в темата, че няма да има война,
а сега пуска тема за Марс, квадрати и т.н. тежки ситуации ... Обама, Бл.Изток... Сирия и прочие...
Две мнения има ли, че в Сирия вече има война (от 2 години) и че тя трябва да "продължи" по-интензивно, за да свърши????????????
Дори само един удар да направят САЩ - това ще е начало на нова фаза! ..и ще означава разширяване на кръга на участниците, защото и други ще реагират!
Дори една ракета да пуснат - веднага ислямски фактори ще се намесят в конфликта!
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 09:28:40 pm от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Септември 01, 2013, 09:27:44 pm »
http://www.moreto.net/novini.php?n=222699

всички пророчества за Сирия ги знам отдавна. Има и от 1980 г. Материалът е пълен с грешки, ама те така си пишат журналята!
Преписват без да проверяват! Това, което ми е странно, че Марая тук каза преди няколко дни в темата, че няма да има война,
а сега пуска тема за Марс, квадрати и т.н. тежки ситуации ... Обама, Бл.Изток... Сирия и прочие...
Две мнения има ли, че в Сирия вече има война и тя трябва да продължи за да свърши????????????

В Сирия има гражданска война от 2г. Влез в астросир и виж темата...
Септември няма да има фатални последици...Тежките ситуации и време за решения на всички нива предстоят в края на 2013-та..когато ще се заформи големия космически кръст...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #253 -: Септември 01, 2013, 09:36:45 pm »
"Гражданска война" и пропаганден термин. НЯМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ...  Пълно е с либийци, афганци, йеменци, алжирци и други муджахидини. Саудитите дават "официално" по 60 милиона долара месечно за оръжие. Неофициално - поне 5 пъти повече. Турция е намесена с командоси и също дава оръжие. Половината Ал-Кайда е там... Каква е тази гражданска война. Самите сирийци казват, че повече от половината бунтовници не са сирийци, а наемници от други страни! Израел нанесе поне два сериозни ракетни удара по "някакви" цели. Турците контролират граничните зони в Сирия и има лагери на турска територия на бунтовниците. Пълно е и с турски съветници и нелегални елементи...Арестуваха руски пътнически самолет, че пренасял оръжие и техника...  Аз на това не му викам гражданска война! Не робувам на медийните идеологеми, с които се промиват мозъците на публиката. Гледам фактите.

*

astro

• 475
« Отговор #254 -: Септември 01, 2013, 09:50:32 pm »
"Гражданска война" и пропаганден термин. НЯМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ...  Пълно е с либийци, афганци, йеменци, алжирци и други муджахидини. Саудитите дават "официално" по 60 милиона долара месечно за оръжие. Неофициално - поне 5 пъти повече. Турция е намесена с командоси и също дава оръжие. Половината Ал-Кайда е там... Каква е тази гражданска война. Самите сирийци казват, че повече от половината бунтовници не са сирийци, а наемници от други страни! Израел нанесе поне два сериозни ракетни удара по "някакви" цели. Турците контролират граничните зони в Сирия и има лагери на турска територия на бунтовниците. Пълно е и с турски съветници и нелегални елементи...Арестуваха руски пътнически самолет, че пренасял оръжие и техника...  Аз на това не му викам гражданска война! Не робувам на медийните идеологеми, с които се промиват мозъците на публиката. Гледам фактите.

Войната е гражданска...
Определението на война включва две отделни държави в открит конфликт.
До този момент в Сирия подобно нещо няма...
Войната е м/у  сунити и алауити...все граждани на Сирия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Септември 01, 2013, 09:55:05 pm »

Войната е гражданска...

Докато заключвах...публикувах... ;D ;)
Е...потвъждавам и като Марая думите си... ;)

« Отговор #256 -: Септември 01, 2013, 09:56:32 pm »
Войната е гражданска...

два бързи въпроса:
1. А наемниците-бунтовцици от другите арабски страни? Тях не ги броим, така ли?
2. Ако САЩ удари с ракети Сирия - нея (САЩ) броим ли я за втора (отделна) държава?

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Септември 01, 2013, 10:08:02 pm »
Войната е гражданска...

два бързи въпроса:
2. Ако САЩ удари с ракети Сирия - нея (САЩ) броим ли я за втора (отделна) държава?

2-ри въпрос...Ударите могат да бъдат с безпилотни самолети...или от космоса...Това са удари ..но все още не е война...докато не стъпи чуждия ботуш на Сирийска територия няма война...
И един от мен...Имало ли е според теб война м/у Либия и Франция?
1-ви въпрос...Няма как да ги броим..Има ги ..,но те са на страната на САЩ...или в един конфликт минимум трябва да има 2-ма.

« Отговор #258 -: Септември 01, 2013, 10:19:45 pm »
Войната е гражданска...

два бързи въпроса:

2-ри въпрос...Ударите могат да бъдат с безпилотни самолети...или от космоса...Това са удари ..но все още не е война...докато не стъпи чуждия ботуш на Сирийска територия няма война...
1-ви въпрос...Няма как да ги броим..Има ги ..,но те са на страната на САЩ...или в един конфликт минимум трябва да има 2-ма.

не ми отговаряй с метафори: "докато не стъпи чуждия ботуш" - щото ще ти пратя армия по джапанки и после ще кажа: Сори, няма война!
Ако САЩ вземат решение за военни удари (от космоса, от морето, самолети, въртолети, хвърчила или по пощата с писма) това си е "казус бели"! Ако ще никога да не стъпят там с ботуши или боси крака. След 20 години ще воюват роботи - пак ли няма да има война, щото не са човешки крака??!? Това йезуитска логика. Надали някой тук ще се съгласи в нея. Ако утре сирийците свалят 10 амер.самолета или потопят амер.самолетоносач в морето - това Обама надали ще възприеме като не-война, понеже сирийски ботуш не е стъпил в Америка!

Така че ако на 9.09. конгресът даде карт бланш на Обама и на 11.09 в 4.00 САЩ изстрелят поне 1 ракета, която да падне на сирийска територия - това ще е война по формалната ти логика (за двете държави). И тогава Калоян ще познае. (..и войната и датата!)
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 10:24:43 pm от Калоян Иванов »

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Септември 01, 2013, 10:25:15 pm »
Войната е гражданска...

два бързи въпроса:

не ми отговаряй с метафори: "докато не стъпи чуждия ботуш" - щото ще ти пратя армия по джапанки и после ще кажа: Сори, няма война!
Ако САЩ вземат решение за военни удари (от космоса, от морето, самолети, въртолети, хвърчила или по пощата с писма) това си е "казус бели"! Ако ще никога да не стъпят там с ботуши или боси крака. След 20 години ще воюват роботи - пак ли няма да има война, щото не са човешки крака??!? Това йезуитска логика. Надали някой тук ще се съгласи в нея.

Така че ако на 9.0. конгресът даде карт бланш на Обама и на 11.09 в 4.00 САЩ изстрелят поне 1 ракета, която да падне на сирийска територия - това ще е война по формалната ти логика (за двете държави). И тогава Калоян ще познае. (..и войната и датата!)

Отговори ми на въпроса за Франция и Либия...и ще ти кажа..,че ти ми олтговаряш йезуитски ;D...щото подмина това въпросче... :P

НЯМА ДА ИМА НАПАДЕНИЕ НА 11-ТИ...,НИТО НА 9-ТИ....
ЗНАМ,ЧЕ 11-ТИ Е ЕМБЕМАТИЧНА ДАТА..,НО НЯМА ДА ИМА НАПАДЕНИЕ! ;)