Здравей Гост

Търся СПЕШНО книгата "50 нюанса сиво" за фотосесия, само за ден

• 8 Отговора
  • 4103 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Здравейте, търся спешно книгата "50 нюанса сиво" за един ден, за да направя фотосесия. Доста са ми ограничени финансите, така че ако има някой от София, който би ми дал книгата за ден, ще съм много благодарна!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

най-голямото разочарование според класациите. Хиляди хора я четат до средата и я хвърлят...
така че сигурно може да си намериш една за постоянно... и то безплатно!

http://btvnews.bg/article/lifestyle/kultura/petdeset-nyuansa-sivo-e-nai-barzo-izostavyanata-kniga.html
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Здравейте, търся спешно книгата "50 нюанса сиво" за един ден, за да направя фотосесия. Доста са ми ограничени финансите, така че ако има някой от София, който би ми дал книгата за ден, ще съм много благодарна!

От София съм..,но живея в 3 града на Б-я. :blink:
В сряда ще бъда в София...Имам книгата, мога да ти я дам...за временно ползване.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

най-голямото разочарование според класациите. Хиляди хора я четат до средата и я хвърлят...

http://btvnews.bg/article/lifestyle/kultura/petdeset-nyuansa-sivo-e-nai-barzo-izostavyanata-kniga.html

Започва как да се изразя... ммм много предсказуемо. Не знам дали и завършва предсказуемо, защото не я дочетох. Как завършва?
Нямам я на хартия, теглих си я от нета и на телефончето.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world

Започва как да се изразя... ммм много предсказуемо. Не знам дали и завършва предсказуемо, защото не я дочетох. Как завършва?
Нямам я на хартия, теглих си я от нета и на телефончето.

Книгата е интересна, втората част ме загуби мен. Забавно четиво, не знам до каква степен ще задейства мозъка, но фантазията  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
Семейните ми приятелки я четат и се пробват да ми я пробутат. Цъ. Предубедена съм още от разказите им. Но всички явно намират някакъв пристан в нея, четат жадно и твърдят, че "чак им се пробвало". Ма не става ясно кво точно.

*

Crabby

• **
  • 1460
Семейните ми приятелки я четат и се пробват да ми я пробутат. Цъ. Предубедена съм още от разказите им. Но всички явно намират някакъв пристан в нея, четат жадно и твърдят, че "чак им се пробвало". Ма не става ясно кво точно.

Нова, и аз бях негативно настроена, но за четиво, когато ти е скучно е перфектна. Мога да ти я пратя по пощата до Бургас, ако смениш мнението си :))) Аз съм сигурна, че ще ти допадне, ако не друго поне ще се забавляваш  :blink:

*

Нова

• 3491
Само, ако я имаш в оригинал.  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
Само, ако я имаш в оригинал.  :blink:

Разбира се )