Здравей Гост

ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!

• 302 Отговора
  • 59128 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: ВЪН КАЛОЯН ОТ ФОРУМА!
« Отговор #160 -: Август 29, 2013, 12:59:15 pm »
Краби, сменяй! Този е по-як!

Дааа, аз вчера му го пратих, ей сега ще го сменя, тоя малко писна да :)

ПС: Готово, много е готин

и предишния беше готин!
Повече няма да ти правя аватари .. ти само ги сменяш!  )))
а като ме изгонят... вече няма да има кой да ти ги прави....... освен онзи по-якия нов лъв.. щото аз не съм лъв!
Май женските хормони в теб се обаждат...Ама ти май верно си жена, няколко човека ми го бяха казали, ама по тея реакции се убеждавам...
Мдам..
Не ме интересува Калоян какво е, но със сигурност вече знам, че ти си жена и дори позодирам коя и е много грозно това! Това с картата и снимката в началото ме заблуди, но трудно се лъжа в хората, било то и през форум.
Хайде сега отричай, не можеш да ме разубедиш. Но спокойно, на никого няма да кажа подозренията си, нека циркът бъде пълен.

Съни тук няма да се съглася, профила е правен 2008?! Защо му е на някой с профил от 2008 и със снимки и коментари по тях, да се преструва?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #161 -: Август 29, 2013, 12:59:25 pm »
На мене няма ли да спретнете един аватар? Пак да е червенокоса Барби,ама с друга прическа  :P Тая ми писна нещо  :blink:

Стилно,

късичко

дивичко

Направо се направи като Риана

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #162 -: Август 29, 2013, 12:59:55 pm »
Първата е супер :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #163 -: Август 29, 2013, 01:01:21 pm »
С риск да ме набедят, че защитавам Нерил,  ;D но Венера, теб кой те е нападнал и какви са тези драми ? Хора всякакви и изказвания различни. Защо толкова се вързвате не разбирам ?
И Нерил не е причина за това как се представя друг във форума. Кусурите на един не променят кусурите на друг, нито ги правят качества или недостатъци.  И ако някой не ви харесва, просто не се занимавайте с него - пък то вече ще кажеш че нещо ви е навредил на лична основа.

Обидчивия характер издава проблеми с нашето Его. То е устроено точно така- да страда...,да се доказва.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #164 -: Август 29, 2013, 01:01:59 pm »

Съни тук няма да се съглася, профила е правен 2008?! Защо му е на някой с профил от 2008 и със снимки и коментари по тях, да се преструва?

кой профил е правен 2008 г.????????? Нещо се обърках! За кого говориш, краб?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #165 -: Август 29, 2013, 01:03:51 pm »

и предишния беше готин!
а като ме изгонят... вече няма да има кой да ти ги прави....... освен онзи по-якия нов лъв.. щото аз не съм лъв!
Май женските хормони в теб се обаждат...Ама ти май верно си жена, няколко човека ми го бяха казали, ама по тея реакции се убеждавам...
Мдам..
Не ме интересува Калоян какво е, но със сигурност вече знам, че ти си жена и дори позодирам коя и е много грозно това! Това с картата и снимката в началото ме заблуди, но трудно се лъжа в хората, било то и през форум.
Хайде сега отричай, не можеш да ме разубедиш. Но спокойно, на никого няма да кажа подозренията си, нека циркът бъде пълен.
Тук говорим за хигиена на общуването, а не за твоите подозрения...
А клетвите са простотия не хигиена...Ама какво да кажа не знам...
Но след като те кефи да търсиш под вола теле..:)))
С риск да ме набедят, че защитавам Нерил,  ;D но Венера, теб кой те е нападнал и какви са тези драми ? Хора всякакви и изказвания различни. Защо толкова се вързвате не разбирам ?
И Нерил не е причина за това как се представя друг във форума. Кусурите на един не променят кусурите на друг, нито ги правят качества или недостатъци.  И ако някой не ви харесва, просто не се занимавайте с него - пък то вече ще кажеш че нещо ви е навредил на лична основа.

Обидчивия характер издава проблеми с нашето Его. То е устроено точно така- да страда...,да се доказва.
Марая аз не мога да се обидя на нечия простотия, но не мисля да и влизам в тона...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #166 -: Август 29, 2013, 01:04:48 pm »
На мене няма ли да спретнете един аватар? Пак да е червенокоса Барби,ама с друга прическа  :P Тая ми писна нещо  :blink:

Аз съм личния Леонардо на Краби...
Намери си и ти един придворен художник да ти прави аватари!   :blink:)))

« Отговор #167 -: Август 29, 2013, 01:06:19 pm »
Разбира се. И фейсбук профил може да се даде. Чужд, на някой друг човек.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #168 -: Август 29, 2013, 01:06:31 pm »

и предишния беше готин!
Мдам..

Сори, мило, ама си голям наивитет! И аз имам профили от 2008ма, както и много мои приятели и роднини, винаги може да дам друга снимка.
Не казвам, че не си права Съни, просто казвам, че изглежда реален :) Може и да се лъжа разбира се :)

« Отговор #169 -: Август 29, 2013, 01:08:43 pm »
За мен ниското ниво на интелекта ти си пролича...Бях убеден че само се правиш и говориш, за книги и знания...просто копи пейст...

А клетвите са простотия не хигиена...Ама какво да кажа не знам...
Марая аз не мога да се обидя на нечия простотия, но не мисля да и влизам в тона...:)

Поправям се:
Нерил, ти си първокласен глупак.

...ама ти май верно си много тъп .. че и наивен..т.е. будала

Темата тук е друга... Но нямам против да сменим темата и да си говорим за интелект!
Обаче пак ще има различни мнения кой точно е прост и кой не!

« Последна редакция: Август 29, 2013, 01:13:35 pm от Калоян Иванов »

*

Asol

• 4140
« Отговор #170 -: Август 29, 2013, 01:14:27 pm »
...  И ако някой не ви харесва, просто не се занимавайте с него - пък то вече ще кажеш че нещо ви е навредил на лична основа.

Ти не ме харесваш, а постоянно се занимаваш с мен. Пишеш в моите теми повече от Нова, дето ми е приятелка!
Като даваш съвети - вземи да ги следваш сама!

Аз просто се забавлявам, а ти се вземаш много насериозно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #171 -: Август 29, 2013, 01:15:01 pm »
Пиле, доказателствената ти част издиша. Всички тук знаем, че ние двечките сме предубедени, понеже ни подмокряш редовно.

« Отговор #172 -: Август 29, 2013, 01:23:46 pm »

Стилно,

късичко

дивичко

Направо се направи като Риана

Първата ми харесва  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Asol

• 4140
« Отговор #173 -: Август 29, 2013, 01:23:57 pm »
Добре е..всеки да избие агресията на намаляваща луна...не веднъж го казвам. ;D
Зад всеки пост се крие нещо много важно за нас самите... :blink: Само да съумем да го разчетем...и ще погледнем на света с по-различни очи. :blink: ;)
Това е хубавото на форума....Огледало с две лица.

Така е, стига човек да вижда по-далеч от носа си. Нищо не е лично както са казали толтеките.  Всеки борейки се срещу другите всъщност го прави срещу себе си.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #174 -: Август 29, 2013, 01:24:50 pm »
Много се затруднявам вече в този форум... Всеки нов член, рано или късно излиза, че е стар член... Мъже, на които викат жени..или жени, които се правят на мъже?!

Все ей такива неща чета, и после как човек да приема всички, като има постоянни атаки и внушения кой какъв бил, и от кога бил тук и това кой ник му бил подред...

Аз се обърках, а и в интерес на истината не съм сигурна, че искам да знам цялата истина..

Та в този ред на мисли ми изниква въпроса, какво точно трябва да е станало с теб във форума, че да искаш да му отмъстиш и да се криеш зад друг ник? Срам те е от истинската ти същност или имаш други цели? НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО, който реши да се намери в моите думи си е негов проблем. Но не е ли това малко глупаво и детинско, дори просташко.. Все пак астрологията е това, което ни влече, какво значение има зад кой ник нейм си, кой те харесва, всички сме хора...

За тези, които са тук под друга самоличност/ник, искам само да кажа, че вие не уважавате себе си и предавате собственото си Аз, за да се докажете... сами преценете колко струвате тогва....

« Отговор #175 -: Август 29, 2013, 01:26:08 pm »
Пиле, доказателствената ти част издиша. Всички тук знаем, че ние двечките сме предубедени, понеже ни подмокряш редовно.

хахах.. пиле, "а ти как дишеше, а!?!"   :blink: ))) ... сетих се да този виц!
няма доказателствена част - просто давам алтернатива...

*

Нова

• 3491
« Отговор #176 -: Август 29, 2013, 01:27:29 pm »
Хайде сега разкажи вица, за да се посмеем групово.

« Отговор #177 -: Август 29, 2013, 01:30:00 pm »
Много се затруднявам вече в този форум... Всеки нов член, рано или късно излиза, че е стар член... Мъже, на които викат жени..или жени, които се правят на мъже?!

Все ей такива неща чета, и после как човек да приема всички, като има постоянни атаки и внушения кой какъв бил, и от кога бил тук и това кой ник му бил подред...

Аз се обърках, а и в интерес на истината не съм сигурна, че искам да знам цялата истина..

Та в този ред на мисли ми изниква въпроса, какво точно трябва да е станало с теб във форума, че да искаш да му отмъстиш и да се криеш зад друг ник? Срам те е от истинската ти същност или имаш други цели? НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО, който реши да се намери в моите думи си е негов проблем. Но не е ли това малко глупаво и детинско, дори просташко.. Все пак астрологията е това, което ни влече, какво значение има зад кой ник нейм си, кой те харесва, всички сме хора...

За тези, които са тук под друга самоличност/ник, искам само да кажа, че вие не уважавате себе си и предавате собственото си Аз, за да се докажете... сами преценете колко струвате тогва....

За трите години, в които съм тук, все си е било "Клонираните атакуват". И все по-малко се пише за астрология.

« Отговор #178 -: Август 29, 2013, 01:30:18 pm »
Хайде сега разкажи вица, за да се посмеем групово.

стар виц е: чукат се двама... изведнъж съпругът се връща. мъжът се скрива бързо под леглото...
Малкото дете пълзи по пода и се пъха и то там. Гледа го и му вика:
- Не дишаш, а?! ... А как дишашееее!

*

Нова

• 3491
« Отговор #179 -: Август 29, 2013, 01:31:28 pm »
Е, дишах, дишах )))))