Цитат на: Asol в Август 29, 2013, 11:04:58 am Какъвто и да е Нерил като поведение във форума, това не променя "почерка" на Калоян. Пък на кого ще му хрумне да пусне анкета за за себе си освен на някой егоцентрик, който смята, че светът се върти около него.Той постоянно ни занимава откровено със себе си. Само за себе си говори. Какъв бил, къде ходел, с кого пиел, какъв бил дядо му, къде ще ходи на море, с кого так какво ще прави, къв му бил хороскопа... Вече знаете всичко за него. Ти какво знаеш за мен? А този денонощно говори за себе си като егоцентрик
Какъвто и да е Нерил като поведение във форума, това не променя "почерка" на Калоян. Пък на кого ще му хрумне да пусне анкета за за себе си освен на някой егоцентрик, който смята, че светът се върти около него.
Сатин, много ме кефи мацката на аватара, пусни и картата в дрън-дрън моля те
Цитат на: Asol в Август 29, 2013, 11:04:58 am Какъвто и да е Нерил като поведение във форума, това не променя "почерка" на Калоян. Пък на кого ще му хрумне да пусне анкета за за себе си освен на някой егоцентрик, който смята, че светът се върти около него.Той постоянно ни занимава откровено със себе си. Само за себе си говори. Какъв бил, къде ходел, с кого пиел, какъв бил дядо му, къде ще ходи на море, с кого какво ще прави, къв му бил хороскопа... Вече знаете всичко за него. Ти какво знаеш за мен? А този денонощно говори за себе си като егоцентрикЦитат на: Нерил в Август 29, 2013, 11:07:23 am... аз нямам нужда от анкети за аплодисменти или о"свирквания"...проблемът ти е, че ще те "отсвирят" почти всички!затова казваш, че нямаш нужда... а иначе циганката, дето те хвалеше, е умряла отдавна и сега се скъсваш да говориш постоянно сам за себе се!
... аз нямам нужда от анкети за аплодисменти или о"свирквания"...
Цитат на: Crabby в Август 29, 2013, 11:06:38 amСатин, много ме кефи мацката на аватара, пусни и картата в дрън-дрън моля те Ми, това е Дауцен. Не е ли тя? Вие не я ли гледахте наскоро?
Всеки с темперамента си и с начина си на изразяване. По принцип всички сме и егоисти и егоцентрици в по-малка или голяма степен.
Цитат на: Asol в Август 29, 2013, 11:12:27 amВсеки с темперамента си и с начина си на изразяване. По принцип всички сме и егоисти и егоцентрици в по-малка или голяма степен.да, само ти си филантроп и алтруист... Затова го "защитаваш" ... Той не те ли е поканил още на кафе?Ти със сигурност би се навила... И ще си май единствената. Що не се вземета вие двамата и да се мирясате най-сетне. така и спама в темите ще падне рязко.
Калояне, и на него му казах одеве, когато ни занимаваше с картата си и недоволсваше, ако не го правим, а сега и на теб и това е също в резултата на егоцентризма, аз си казвам мнението, не ми приписвайте своите съждения и изводи.
Нерил,ако искаш вниманието на женската аудитория бъди като Калоян! Бъди недостъпен и мистериозен! Дръж публиката в напрежение! :blink:
Не вярвам някой да е отправял подобни искания към Марая.
Цитат на: Asol в Август 29, 2013, 10:33:24 amНе вярвам някой да е отправял подобни искания към Марая.Ми...,за да повярваш да ти дам ли паролите си...и на ника Марая и на астро.... Само кажи...веднага ти ги давам.
АлоУууу,СъквартирантитИиии :rolf: