Здравей Гост

Дилема! Синастрии

• 20 Отговора
  • 2705 Прегледи
Дилема! Синастрии
« -: Август 29, 2013, 03:54:29 pm »
Здравейте, форумци

ОТ няколко дена, се повтори случка, която за период от няколко дена не ме вкарва в дилеми и размишления. Омъжена съм, от 5 години, като преди да се омъжа имах кратък флирт с потенциал за сериозна връзка с мъж, с който нещата не се случиха, поради ред причини ( негово заминаване в чужбина. след няколко години и моето заминаване в чужбина) През периода, в който не сме поддържали връзка и периода в който аз се срещнах със съпруга си, този въпросен мъж периодично ''напомяняше'' за себе си, въпреки разстояниятяа които ни деляха, той по първи удобен случай искаше да се видиме. Усещах неговото притеснение и неувереност, особено когато разбра, че съм омъжена, това беше в една от срещите ни след дълъг период от неизвестност. тогав аусетих, че това го спря от по нататъшни действия. Това, което съм чувстала към него, преди да среща съпруга си, в голяма част остана непроменено. Имам усещането и съм имала винаги, че с него е трябвало да бъдем заендо и че съдбата трябва да ни срещне пак, но винаги се случва така, че нещо попречва. Сигурна съм и че след толкова години и той е запазил чувства, след като не е прекъснал връзките съвсем и търси повод и причина да напомни за себе си. ДИлемата ми в момента е такава, че откровенно казано се запитах, какво бих направила, ако имам възможността отново да съм с него, тоест Да бъде с него ( до сега не съм била в истинският смисъл на думата). Ще се радвам, ако погледнете двете карти, който съм прикачила и д ами кажете има ли потенциал една евентуална връзка с него..и да направите сравнение между синастрията ми с него и синастрията ми със съпруга ми. Благодаря предварително на всички отзовали се! Това е картата на въпросният мъж ( не знам часа на разждане, затова съм задала 12 часа наобяд)

Uploaded with ImageShack.us     

това е картата на съпруга ми:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Дилема! Синастрии
« Отговор #1 -: Август 29, 2013, 04:00:19 pm »
Здравейте, форумци

ОТ няколко дена, се повтори случка, която за период от няколко дена не ме вкарва в дилеми и размишления. Омъжена съм, от 5 години, като преди да се омъжа имах кратък флирт с потенциал за сериозна връзка с мъж, с който нещата не се случиха, поради ред причини ( негово заминаване в чужбина. след няколко години и моето заминаване в чужбина) През периода, в който не сме поддържали връзка и периода в който аз се срещнах със съпруга си, този въпросен мъж периодично ''напомяняше'' за себе си, въпреки разстояниятяа които ни деляха, той по първи удобен случай искаше да се видиме. Усещах неговото притеснение и неувереност, особено когато разбра, че съм омъжена, това беше в една от срещите ни след дълъг период от неизвестност. тогав аусетих, че това го спря от по нататъшни действия. Това, което съм чувстала към него, преди да среща съпруга си, в голяма част остана непроменено. Имам усещането и съм имала винаги, че с него е трябвало да бъдем заендо и че съдбата трябва да ни срещне пак, но винаги се случва така, че нещо попречва. Сигурна съм и че след толкова години и той е запазил чувства, след като не е прекъснал връзките съвсем и търси повод и причина да напомни за себе си. ДИлемата ми в момента е такава, че откровенно казано се запитах, какво бих направила, ако имам възможността отново да съм с него, тоест Да бъде с него ( до сега не съм била в истинският смисъл на думата). Ще се радвам, ако погледнете двете карти, който съм прикачила и д ами кажете има ли потенциал една евентуална връзка с него..и да направите сравнение между синастрията ми с него и синастрията ми със съпруга ми. Благодаря предварително на всички отзовали се! Това е картата на въпросният мъж ( не знам часа на разждане, затова съм задала 12 часа наобяд)

това е картата на съпруга ми:

Сигурно си развълнувана и правиш грешки, но и двете карти са еднакви, освен ако двамата визирани мъже са родени на 1 дата .Виж и въведи това, което си пропуснала, твоя карта също няма. И ги обозначи някак да знаем кой кой е.
Ще се включа по-късно, че ме заинтригува ситуацията ти. :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2 -: Август 29, 2013, 04:01:40 pm »
Дано не ви засегна, Ohyeah, но трябваше ли да пускате нова тема? Във форума има 150 страници с теми, а темата за синастриите в момента е на първа страница.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #3 -: Август 29, 2013, 04:10:33 pm »
Здравей Енигма,

РАдвам се за проявеният интерес. Погледнах двете карти за грешката, която смоменаваш,ч е съм направила, но чесно казано, не виждам двете карти да са еднакви. Това са карти на синастрии. Първата е между мен и въпросният мъж. Втората между мен и съпругът ми. Сега прикачвам и моята карта. Ще се радвам на включване. До скоро!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4 -: Август 29, 2013, 04:23:03 pm »
Права си, довечера ще пиша, на вълна синастрия съми аз днес ;D ;D
Ако искаш да ги местиш, с копи-пейст, там ще търся.
 ;D ;D ;D ;D ;ИЗВИНЯВАМ СЕ! :P :P :P
« Последна редакция: Август 29, 2013, 04:33:39 pm от Enigma »

« Отговор #5 -: Август 29, 2013, 04:29:36 pm »
:)) Всичко ще остава така, да не оплескам  нещо. Радвам се, че те хващам в настроение за синастии. Ще чакам отговор :)

« Отговор #6 -: Август 29, 2013, 05:05:09 pm »
Здравей Сънили,

Би ли ми казала, за какви компромиси точно става въпрос? какви смяташ са основните плюсове на връзката с мъжа ми в сравнение с тази с другият мъж. тоест какви са минусите с картата с другият мъж. Притеснява ме това, че няма хармонични или ниаккви аспекти на неговата венера спрямо мои планети. Но пък имаме тригон венера марс. Невежа съм относно много неща в астрологията, знам само основни. Ще се радвам на отговор ;)

« Отговор #7 -: Август 29, 2013, 07:22:09 pm »
Имаш 5 годишен брак...Брака е свято нещо...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #8 -: Август 29, 2013, 11:16:52 pm »
Ohyeah,
При теб има нещо за уточняване, да разбереш сама себе си. Тоест-ти като жена си със слънце/доколкото виждам на тези карти/със слънце в 29 гр. риби-анаретно.Тоест, има съдбовност в това да откриеш себе си чрез мъжете, преди това -отношенията с баща ти. Слънце-програмата в живота, духа-на границата на два знака е колебание, несигурност, търсене на себе си,сега -чрез това, което питаш за мъжете. Слънцето квадрат сатурн-ако ти не си авторитетът, зрелият партньор, постигнал сам .-с усилия, труд своето благополучие-ще очакваш това  да допълни със другия-мъжа в живота ти-зрял, или конролирано- емоционален,но верен.
Имаш от друга страна венера опозиция плутон. Дълбоки, интензивни връзки, които те променят, след тях не си същата, намираш някакви истини за себе си. Това е и нужда от драма в любовта-винаги.
Дай малко ОВ, да видим кое работи при теб. После ще търсим от къде е раздвоението при теб, асц. близнаци-добре ,но това не всичко.

« Отговор #9 -: Август 29, 2013, 11:22:20 pm »
всичко ще дам, само да ми кажеш какво е "ОВ"   ;D :) Това, което даваш като информация е доста вярно за мен. връзките преди да се омъжа, бяха много интензивни и изпълнени с драма, но в онези периоди никога не съм се замисляла, че трябва да се бърна към себе си и да търся причината в себе си. откакто съм въ връзка ссъс съпругът ми, мога да кажа, че това е връзката чрез която много въпроси си зададох и много по-ясно почнах да виждам себе си и лошите си страни и естествено да се старая а ги поправя...А за да прогледна теиз лоши си страни, минах през много кризи и вътрешни борби със себе си и егото ти

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #10 -: Август 29, 2013, 11:29:37 pm »
ОВ е обратна връзка-тук-да споделиш, благодаря :blink:

« Отговор #11 -: Август 29, 2013, 11:37:39 pm »
права си и за търсенето на стабилен партньор на когото да мога да се облегна. Със съпруга ми е обратното, аз влизам в роля, която не искам да играя, но я играям понеже той не е играе. разменяме си ролите. ВИнаги съм искала да съм ''слабата'' ''безпомощната''...а във връзките си в миналото, винаги са се обръщали нещата и някак си все аз съм тази която е доминирала. Със съпруга ми в началото ми бее много трудно, не само емоционално и психически, но и физически. с врмето свикнах и почнах да се уча да бъда отговорна за себе си ид а се науча да разчитам повече на себе си. сега това не ми прави впечатление, макар понякога да ме изнервя и уморява. Сякаш съм приела дова, без да съм напълно съгласна с него. Ако ме разбираш..

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #12 -: Август 29, 2013, 11:43:38 pm »
Как определяш брака си-венера -плутон, или пък слънце квадрат-сатурн? Къде си в тези неща, според мен-това е ключът какъв мъж ти е нужен,
Ако разбереш себе си, потребностите си във връзките, това е половината успех.
Сега си мисля, че при теб трябва да търсим проблемите по квадратът на луна марс и -слънце-сатурн
П.С.
Имаш консумиран брак-кой от посочените аспекти е добре отработен в брака и кой -липсва?ако разберем станалото
Съжалявам, картата ти е комплицирана, дай малко обратна връзка,да мислим.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #13 -: Август 29, 2013, 11:54:33 pm »
Разбрах, ти си сатурн в брака, търсиш мъдрост и извод за лобювта и връзките чрез венера-плутон.
А защо си сатурн-кой е материалната сигурност от двамата, кой психическата?
Ама венера в телец си е много постоянна в любовта и в брака, нищо лично, търсим откъде идва това
Значи е от друго-слънце квадрат уран, луна квадрат нептун, отражението от семейството на родителите ти, ролите та.Асдцендентът в близнаци винаги ще те поставя в живота ти между 2 неща, възможности, позиции, коренно противоположни-при това.
« Последна редакция: Август 30, 2013, 02:35:36 am от Enigma »

« Отговор #14 -: Август 29, 2013, 11:58:29 pm »
ами не знам, точно дали мога да го обясня чисто астрологически, тъй като не съм много веща. спрямо твоите описания, аз търся      зрелият, емоционално контролиращ се и верен. но попадам във връзки, които аз съм тази която е по здрялата. Не търся драма, но постоянно я намирам. Драмата я има единствено и смао в интимните ми връзки, но в послендите години виждам подобрение, поради всички тези неща които споменах за брака си. драмата намаля, но все пак търся като, че ли по-зрялият, авторитет тип. съпругът ми е по-скоро тип, които търси да се облегне на някой, тъси закрила, аз см в ролята на майка, отколкото на жена. във случат с другият мъж, всичко което съм усещала като водещо е физическото привличане + това, че усещам че във връзка с него бих могла да изиграя ролята на жена, каквото искам да бъда, но не мога да се почувствам във сегашната си бръзка, брак. затова споменах, че в момена съм в рола с която по-скоро съм се примирила, но не съм съгласна с нея. Аз съм инициативната, информиращата се, давашата идея..тази която крепи общо взето връзката, която е 'главата на семейството'...не искам да съм тази, искам някой да го прави вместо с мен, а отношенията ми  с този някой да са типичнит еотношения жена-мъж мъж-жена

« Отговор #15 -: Август 30, 2013, 12:04:58 am »
мога да кажа че аз съм и материалната и психическата, но в това мога и сама да се лъжа, понеже мъдростта на съпругът ми ми помогна да погледна в себе си и това откъде идват проблемите във връзката и че до голяма степен идват от мен. в началото си мислихмч е аз съм тази която промена съпругът ми, но в момента аз се чувсвам по променената. РОлите в семейството на майка ми и баща ми са подобни на ролите межу мен и съпругът ми. майка ми ми е споделяла, че баща ми до голяма степен и птношенията които те с аимали, приличат на отношенията със съпруга ми. майка ми не е доволна от тези черти на баща ми, но двамата имат щастлив брак и са щастливи. като цяло сме ендо щастливо семейство, търсила съм причини и там...баща ми никога не е бил от тези, които показно раздават любов на децата си. никога не са ми казвлаи обичат те като дете, нямам спомени..баща ми никога не е бил строг, майка мипонякога го е обвинявала, че не е изпълнявал особено бащинските си функции...но въпреки това, винаги вътрешно съм го чувствала близо до себе си..като характер, а с майка ми никога не успяхме да имаме типичните отношения майка-дъщеря... С годините обаче нещата сепромениха, успяваме да говориме повече. откакто съм в чужбина на дърти години почнахме да си казваме, че се е обичаме.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #16 -: Август 30, 2013, 12:46:05 am »
Знаеш ли ще ти отговоря така, все едно няма отговор, но преди време така го видях и разбрах, че има мъдрост в това
Бях в странство на квартира в настоящий психоаналитик във Франция. Мислех, че психоанализата е панацея, питах специалистът-в България още нямаше такова луксозно нещо, и скъпо- интуитивно усетих, че той знае, или разбира разни неща...как лекува аналитикът. Направо бях възмутена -отначало като разбрах, че той САМО ИЗСЛУШВА ХОРАТА, нищо друго не правя-каза той. :mellow:
Не е противоречие, истина е:
-ако има травма,ти сам я говориш, осмисляш, преживяваш22 пъти-слуша те някой,който не те съди
накрая сам намираш решението, опознаваш себе си, дълбините на подсъзнанието-в него е ключът, но и илюзорното също е там в дълбините
хора с плутон-скорпионово влияние не могат да извадят травмата и да я излекуват, но често просто не искат-просто инат, ако я осветлят, излекуват-нещата тръгват, и те се лишават от властта-тази на огорчението
нищо ,че ще намерят друга животоотричаща/спасяваща драма, най-търпеливи са в зодиака
не са мазохисти като някои с рибешко влияние, но като излекуват тази драма, с какво ще държат в шах?
ЕМОЦИИТЕ СА СТРАХОТНО СЕТИВО, но са нюанс, не са универсална истина за нещата, живота и хората.

Разбрах, аз по принцип съм за моногамните връзки, това извън астрологията. Но, ако няма деца-не е проблем като не върви, да си потърсиш щастието с друг човек. Виж, ако има дете, нещата са други, на детето винаги дължим най-много.

Синастрията ти с външния човек е много хубава, но това нищо не значи, ако се съобразиш само с това, други вземат решения в живота ти, ти ще търпиш последиците обаче.
Слушай сърцето си, винаги има усет от душата как е правилно да постъпиш спрямо твоето развитие.
« Последна редакция: Август 30, 2013, 02:59:50 am от Enigma »

« Отговор #17 -: Август 30, 2013, 09:17:21 am »
хей, благодаря за отговора. Ще отговоря и аз малко по-късно :)

« Отговор #18 -: Август 30, 2013, 03:54:01 pm »
Здравей отново Енигма,

Аз също съм за моногамните връзки по принцип. Случвало ми се е дори да се задържа във връзка, която е изчерпана и в която н съм щастлива от почти самото нчало, само защото не мога да кажа Край. В много случай със съпругът ми съм имала моменти, в който съм чувствала, че съм сгрешила човека, което се допълва с поток от мисли за този друг мъж..който пък периодично с епоявява в живота ми без дори да разбера с каква цел, защото в крайна сметка резултат няма никакъв. С мъжа ми нямаме деца. Сега искам да те попитам нещо по-конкретно и по-обвързано с чисно астрологическите му аспекти и т.н. Казваш, че синастрията ми с този външен човек е добра. Би ли пояснила, кои са по-изявените аспекти и какво значат. Това от което рабзирам аз е, че е малко притеснително, че няма аспекти между неговата  венера и мои планети, както и че аспектите меду слънцата ни и между слънцата и другите планети са предимно лоши. Можеш ли да ми кажеш сбито основните негативни и положителни страни. Интересно ми е също така длаи някъде в тази карта може да се открие причина или дори само обяснение, за това, защо през различни периоди все ме търси, после изчезва, пак ме търси. за големи периоди от време, след това срещите не водят до нищо, освен то поредната голяма пауза, след това пак търсене. намекване и напомняне за себе си. дори и сега, когато ни делят хиляди километри. (искам да поясня, че в срещите които сме имали след големи паузи, никога не се е стигало до интимности) , това което се е случвало като интимности, беше преди да се запозная със съпруга ми. По тази карта, има ли някаква кармична обвързаност която да може да се намери, защото аз точно така го чувствам...Спомням си, че едно друго момие отговори, че синастрията между мен и съпругът ми е в пъти по-добра. ще коментираш ли? Благодаря предварително :)

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #19 -: Август 30, 2013, 08:07:56 pm »
Ама и Съни е права, разбира се! Ние можем да знаем почти всичко за планетите, но нямам как да сме сигурни на кои си дала приоритет в този период от живота си, човек е сложен, многопластов...
Затова пишат всички, задават се въпроси, доуточнява се, най-вече ти с голямо свое участие и интересът към проблема доопознаваш себе си, нуждите си във връзките, напр.
Какво точно е имала предвид Сънили-не знам, ако иска-ще каже. ;D
Нека да търсим той какъв е като типаж-любовник, партньор, за да разберем защо спорадично идва-бяга и е несмел.
ТОЙ-4-5 планети в земна стихия/Извинявай, ама красиви са тези карти, но планетите на границата на знаци-кой ги знае къде точно са-това за външните карти/, което значи, че разчита и търси законна връзка, не е авантюрист, освен пл. в дева, луната в телец също дава твърде  установен, консервативен характер, постоянен, асц. скорпион-също. Последният пък е -до гроб с връзката, която установи. Скорпи по асц., и с тронов плутон там-прикрит, потаен, не винаги знаеш какво го мотивира в момента. Стелиум в дева-крият се, че често се самоподценяват, "какво ли изобщо е харесала тя в мен".
Харесва скромни жени, които не се отличават в тълпата/лъвици и стрелкини, овенки, водолей-нека друг ги вземе ;D/
Практичен е и в любовта чрез конкретна грижа, марс в дева. Комбинацията дева-везни-мнооооооооого критичен, но като установи контакт и се задоми, намери ли хармония ще е непоклатим, поне на първо четене като скала. Търси честност, стабилност, почтеност. Склонен е към известна дребнавост, може и да е съвършенство, перфектност-много зависи от човека.
Срамежлив е, нищо ,че асцендентът може много да те заблуди. :mellow:
Той има марс, слънце квадрат сатурн-дали той не играе за теб сатурн-сигурността и зрелостта, предполагаш, че там може да си слабата жена, обгрижена.
Опозираните слънца се привличат, но  има и но... Твоят ЮЛВ до колко градуса е в близост с неговото слънце. Неговият СЛВ както отбелязваш е върху слънцето ти, някъде ще прочетеш, че душите се познават и си дължат/не си припадай само по това :mellow:/ не се знае опитът дали ще е положителен, не разбирам нищо от кармична астрология, но все едно -той ти е дал в миналото, в друг филм, а сега ти можеш да участваш в израстването му като личност, път, реализация.
Марс в дева-перфекционист /пак/, харесва старомодното както и венерата и луната в телец-първокласна дама, но скромна.
Венера-марс , всичко е двустранно добре поставено, точно за любов.
Значи за мен той олицетворява сатурновото, което да изрази, заради твоите планети. Така ли да е?
Не би живял с несвободна жена, прекалено е почтен и праволинеен.
Но-какво правим с твоята луна в овен, с квадрат марс, тук остава "ненахранена", нужно ти е мъжът да е малко дивак, симпатичен грубиян, леко тип "лошо момче".