Здравей Гост

Наглеците в наталната карта...

• 79 Отговора
  • 10764 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Наглеците в наталната карта...
« Отговор #20 -: Септември 02, 2013, 07:40:28 pm »
Чакай аз да те питам хич ли не успява сатурнът ти да направи тригон с венерата ти?

11-12 градуса орбиса брои ли се?  :blink:

При мен всички лични планети участват в големи тригони - един огнен и един воден. Два триъгълника имам в картата и едно хвърчило.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Септември 02, 2013, 07:42:58 pm »
Човек, които на база постигнатите резултати хората го мразят...Заради това, че им набива комплекси...

Но това не го определя като нагъл.

Виж, ако на база постигнати резултати човек се държи арогантно, хората ще го определят като нагъл. Поне онези, с които "наглостта" му не резонира и предизвиква реакция на отхвърляне/осъждане.
Ами да разбра ме правикно и ти много добре...:)
Имаш ли картите на Кристиано и Жозе..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Септември 02, 2013, 07:47:16 pm »
Не - тия футболисти ли са? Не проявявам никакъв интерес към футбола.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Септември 02, 2013, 07:48:59 pm »
Не - тия футболисти ли са? Не проявявам никакъв интерес към футбола.
Ами Кристиано, да...Жозе е трньор....
Миг Джагър сущо е наглпстин според мен...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #24 -: Септември 02, 2013, 09:50:50 pm »
Лил не говоря за въздухари, а за център нападатели...
Човек, които на база постигнатите резултати хората го мразят...Заради това, че им набива комплекси...
Преди време някой тук бе писал, за Рафа Надал...ама много мисшка ми идва тоя...
Заради това дадох горните примери за футболист и треньор...А иначе нашите политици...мани няма сми да ги коментим...Все лалугери...:)
Картата на Жозе, Миг и Кристиано има ли я някои под ръка...:)

Истински успелите хора не изпитват необходимост да парадират с постиженията си, уменията си и т.н. Славата им върви пред тях, затова няма нужда да казват колко са велики, красиви, талантливи и т.н. Другите сами го виждат и оценяват. Пък ако не го оценяват, загубата си е изцяло тяхна.

И недей да обиждаш Надал. Аз писах за него. Момчето е скромно, интелигентно, с добро сърце. Никога няма да разбереш начина му на мислене.

Пише се МиК Джагър, а не МиГ. Това да не ти е самолет?

« Отговор #25 -: Септември 02, 2013, 09:54:33 pm »
Лили, точна си както винаги. Из карта на един актьор - 3-ти и 5-ти дом са акцентирани. Въпросният актьор е почитател на високите скорости и сам даже се състезава.

« Отговор #26 -: Септември 02, 2013, 09:55:33 pm »
Лил не говоря за въздухари, а за център нападатели...
Преди време някой тук бе писал, за Рафа Надал...ама много мисшка ми идва тоя...
Заради това дадох горните примери за футболист и треньор...А иначе нашите политици...мани няма сми да ги коментим...Все лалугери...:)
Картата на Жозе, Миг и Кристиано има ли я някои под ръка...:)

Истински успелите хора не изпитват необходимост да парадират с постиженията си, уменията си и т.н. Славата им върви пред тях, затова няма нужда да казват колко са велики, красиви, талантливи и т.н. Другите сами го виждат и оценяват. Пък ако не го оценяват, загубата си е изцяло тяхна.

И недей да обиждаш Надал. Аз писах за него. Момчето е скромно, интелигентно, с добро сърце. Никога няма да разбереш начина му на мислене.

Пише се МиК Джагър, а не МиГ. Това да не ти е самолет?
Хахахахахаха....Знам как се пише,ама и знам че има хора които се хващат за тея неща...еми как да не им дам да се хванат...:)))
Не визирам теб..:)
А иначе, да няма как да разбера такива хора, както и онова джудже космато Меси...
Виж, за мен е нормално, когато си постигнал нещо и някой се опита да се прави на интересен...ами нормално е да му се обясни и тн....
Аз заради това харесвам, Жозе и Кристиано...:)
А Надал е бил само за кратко номер 1, за разлика от Роджър ...:)

« Отговор #27 -: Септември 02, 2013, 10:06:52 pm »
Има си фенове за всеки спортист. Нямам нищо против Роджър, за разлика от теб не бих го обидила. Стилен, добре подвижен на корта, бекхендът му и волетата му са легендарни. Даже Григор играе неговия бекхенд, ако си забелязал. Който харесва спорта, ще умее да оцени добрия играч.
Преди 7-8 години, когато звездата на Рафа изгряваше, за мач между двамата казвах така: Кой играе с главата (имах предвид Роджър), а кой с краката (Рафа)? И въпреки това симпатиите ми още тогава бяха за Надал. Тогава той играеше от основната линия, защитно, с доста по-тежко предвижване по корта в сравнение с Роже, който все едно балет танцуваше - ефирно, като перце. Обаче с такава воля, хъс за победа, борба. Психически, Рафа беше най-силният играч още тогава. Но за всеки спортист си има фенове, както казах. Рафа много разви играта си оттогава, промени я даже, вероятно подтикнат от проблемите с коленете. Сега играе толкова по-добре от преди (а преди беше много добре). Сега играе с много мисъл.
Ако почнем сега да ги сравняваме, ще трябва да питам кой има повече спечелени Мастърси, ти ще кажеш - а кой има повече Големи шлемове, а аз ще кажа - а кой има положителен баланс срещу Топ 40 в момента и така до безкрай. Защото и двамата са велики. Чакам поредния им мач, който може да се играе още тази седмица.

Бе, това с МиГа, да ти кажа, не го вЕрвам.

P.S. Апропо, Роджър не е наглец, нито фукльо. По-дръпнат е, по-интровертен, по-студен. Може такава да му е природата, а може да се пази от наглеци по този начин.
« Последна редакция: Септември 02, 2013, 10:11:27 pm от Mirabella »

« Отговор #28 -: Септември 02, 2013, 10:11:59 pm »
Има си фенове за всеки спортист. Нямам нищо против Роджър, за разлика от теб не бих го обидила. Стилен, добре подвижен на корта, бекхендът му и волетата му са легендарни. Даже Григор играе неговия бекхенд, ако си забелязал. Който харесва спорта, ще умее да оцени добрия играч.
Преди 7-8 години, когато звездата на Рафа изгряваше, за мач между двамата казвах така: Кой играе с главата (имах предвид Роджър), а кой с краката (Рафа)? И въпреки това симпатиите ми още тогава бяха за Надал. Тогава той играеше от основната линия, защитно, с доста по-тежко предвижване по корта в сравнение с Роже, който все едно балет танцуваше - ефирно, като перце. Обаче с такава воля, хъс за победа, борба. Психически, Рафа беше най-силният играч още тогава. Но за всеки спортист си има фенове, както казах. Рафа много разви играта си оттогава, промени я даже, вероятно подтикнат от проблемите с коленете. Сега играе толкова по-добре от преди (а преди беше много добре). Сега играе с много мисъл.
Ако почнем сега да ги сравняваме, ще трябва да питам кой има повече спечелени Мастърси, ти ще кажеш - а кой има повече Големи шлемове, а аз ще кажа - а кой има положителен баланс срещу Топ 40 в момента и така до безкрай. Защото и двамата са велики. Чакам поредния им мач, който може да се играе още тази седмица.

Бе, това с МиГа да ти кажа не го вЕрвам.
Виж Роджър има красотата на геният на корта...а ония стероиден уж свит младеж, няма как да ме кефи...А иначе Лъффффчето Роджър има 17 броя оупън титли...
Тук говоря за излъчване и стил...
В ложата на Роджър са само корпоративни представители Тайгър Уудс и такива....а в на Рафа, само чичката му и женицата му клета...
Това също има значение...

« Отговор #29 -: Септември 02, 2013, 10:16:00 pm »
А Мика на рафа си мина и замина...Роджър е най дълго задържалият се по брй седмици номер едно в ранг листата....:)
Според мен също е нагъл и надменен за разлика от ония испанец...
А каквото казвам ми вярваи, а не на разни дето четат библията, по скоро цитират се занимават и цитират и най вече разбират от астрология...ама академиците са така...:)
А принципно християнството мисля отрича астрологията и май забранява...е аз поне съм откровен за разлика от други...
Така, че май на мен може да се вярва...:)

« Отговор #30 -: Септември 02, 2013, 10:18:05 pm »
Мастърса в Мадрид. Първия ред. Кой седи там обикновено по време на мачове на Рафа? Туй Кристиано Роналдо, туй други футболисти, приятели на Рафа, чиито имена не знам. Забележи, твоят любим Кристиано.

« Отговор #31 -: Септември 02, 2013, 10:20:17 pm »
Джокович е нагъл. Разшифровай него по-добре.

Не съм нито религиозна, нито астролог, така че...

« Отговор #32 -: Септември 02, 2013, 10:22:49 pm »
Мастърса в Мадрид. Първия ред. Кой седи там обикновено по време на мачове на Рафа? Туй Кристиано Роналдо, туй други футболисти, приятели на Рафа, чиито имена не знам. Забележи, твоят любим Кристиано.
Не говоря за футболисти, а за представители на Голдън Сакс, Банк ъф Америка и тн...корпоративен бизнес...за това писах....Май сега ти не внимаваш...:0
Горе съм го написал...:)
Ама ти го казвам с добро чувство, защото съм готин и не искам да издребнявам...:)
Още помня как ми помогна заедно с Лил, за Асц то....:)
Джокович е нагъл. Разшифровай него по-добре.

Не съм нито религиозна, нито астролог, така че...
Не говоря за теб, а за академик Фрикасян...:)
А Джоката е див селяк....ама е добър де спор няма...Няма наглост в него никаква...

« Отговор #33 -: Септември 02, 2013, 10:25:04 pm »
Айде още малко спам в темата. ;D

« Отговор #34 -: Септември 04, 2013, 11:01:37 am »
Този линк търсих онази вечер, но не успях да открия - http://astrobix.com/webcasts/177-Different_Characteristics_of_Native's_Personality.html.

Предпоставки за някои черти от характера според ведическата астрология (кратък превод)

Непочтеност, нелоялност:
- Марс в 3-ти дом, неаспектиран от малефик
- управителите на 4-ти и 9-ти дом в 6-ти (при малефично влияние върху 4-ти дом - безспокойство)
- силен Меркурий (сигнификатор на интелекта) с малефик в 9-ти дом
- управителят на 10-ти или този на 8-ми дом е в 4-ти дом
- два естествени малефика в 4-ти дом, също и при аспекти на малефици към 4-ти дом

Наглост, нахалство:
- Луна и Меркурий са аспектирани от Марс
- Марс в 7-ми дом, а Меркурий и Венера в 1-ви - нативът не е срамежлив
- Меркурий в 1-ви дом, аспектиран от Марс
- слаба Луна заедно с Марс в трикона дом (6-ти, 8-ми или 12-ти)

Хитрост, лукавост:
- Меркурий в сидерален Овен
- Меркурий управлява АС и се намира в 6-ти дом
- Раху, Сатурн и Марс заедно в един дом (знак)

Агресивна природа:
- слаб Марс в 1-ви или 7-ми дом, аспектиран от Сатурн
- Марс в 1-ви или 7-ми дом
- управителят на 1-ви дом е в 8-ми или 12-ти дом
- диспозиторът на Луната е в 5-ти или 9-ти дом
- управителят на АС попада под влиянието на Марс и Сатурн
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 01:03:33 pm от Mirabella »

« Отговор #35 -: Септември 04, 2013, 11:09:24 am »
Аха мерси за отговора, много добре е написано и че си направила труда да намериш линка...
Имам и друга молба, виж моля те натала на професор Вучков, ако не те затруднява разбира се...В темата която съм сложил...

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Септември 04, 2013, 11:16:51 am »
Сега по табличката на Мирабела всички да си признават колко са низки. Аз съм с наченки на наглост/нахалство и агресивна природа. Жалко, че не осъзнавам първото, не ми се отдава на практика, а бих желала.

« Отговор #37 -: Септември 04, 2013, 11:24:55 am »
Сега по табличката на Мирабела всички да си признават колко са низки. Аз съм с наченки на наглост/нахалство и агресивна природа. Жалко, че не осъзнавам първото, не ми се отдава на практика, а бих желала.
Нова гримирана новеничка, айде моля те направи натал на професора де...Виж как жално гледам...:)

« Отговор #38 -: Септември 04, 2013, 11:29:51 am »
Арогантен, самонадеян, нетактичен, безпардонен, незачитащ личното пространство, морала и етичния кодекс...Лил така писа и АЗ се определям като абсолютно такъв....
Няма как и не искам да се променя...И тези качества, които Мирабела написа не мисля да са низки...
Всеки ги притежава или поне му се иска и ги проявава в една или друга степен...:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #39 -: Септември 04, 2013, 11:30:45 am »
Ето го палавника. Енигма имаше някакви предположения, сбъднаха ли й се за натала му?