Здравей Гост

Възврат на Марс

• 15 Отговора
  • 3247 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Възврат на Марс
« -: Септември 02, 2013, 12:39:25 pm »
Не можах да намеря подобна тема, затова реших да направя нова тема.
През декември ще имам Марсов възврат и се чудя какво ще ми донесе. Гледам, че във възвратната карта Марс попада в 4 дом.  :angry:
С какво според вас се характеризира възврата на Марс и кое също трябва да се гледа във възвратната карта (освен положението на Марс и къде попада асцендента)? Прикачвам собствената си възвратна карта.

*

Нова

• 3491
Re: Възврат на Марс
« Отговор #1 -: Септември 02, 2013, 12:52:26 pm »
Спомням си, че много е писано, но къде... Синухето се беше изказвал, но сега и аз не можах да открия.

През твоя градус ретрото ще мине 3 пъти, май ще трябва да чакаш последното минаване за окончателна карта. Юли 2014 ли писа Марая?

При мен... няма да достигне до моя градус и ще поотложим възврата за някога си. Не че бързам, харесвам си последния възврат и искам да се позадържи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2 -: Септември 02, 2013, 12:55:32 pm »
аз ще имам на 15ти сега, ще кажа, ако нещо се случи  ;D
бях чела, че преди възврата човек усеща липса на енергия. има нещо такова наистина, нямам сили за нищо.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3 -: Септември 02, 2013, 12:59:01 pm »
Доколкото гледах, когато Марс тръгне ретро, ще стигне до 9 градуса Везни и пак ще тръгне директен, така че предполагам, съм направил точната карта на възврата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Септември 02, 2013, 12:59:57 pm »
Я, пусни. Не тръгваше ли от 9 назад?

Дай конкретно от кога до кога.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5 -: Септември 02, 2013, 01:01:54 pm »
Ох, чакай, че в момента съм на много бавен комп и дори писането си е истинска мъка.
Не може ли някой друг да погледне?
Доколкото гледах, 2014-а тръгва от 27 градуса назад до 9 градуса и после пак тръгва директен. Дано да съм прав, че не ми се прави нова карта.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #6 -: Септември 02, 2013, 01:03:00 pm »
Марая е писала цюрюк още сега в края на дек. 28-12, май.
Аз къде да гледам, не ги разбирам тези неща. Някое добро другарче да услужва.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7 -: Септември 02, 2013, 01:06:20 pm »
А как ще се отрази този възврат и какво да очаквам от него? Кое друго да гледам в картата?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #8 -: Септември 02, 2013, 01:36:41 pm »
Благодаря, sunnily!
То и в солара си ще имам Марс в 4 соларен дом, явно наистина ще имам проблеми вкъщи. Интересно, че тази възвратна карта е близка до соларната ми с някои изменения.

« Отговор #9 -: Септември 02, 2013, 03:58:44 pm »
На мен ми предстои такъв в края на септември. По принцип не обръщах голямо внимание на Марс, просто защото го усещам. Този месец не мога да кажа, че ми липсваше енергия, напротив.
Иначе моят е в Лъв, в 9-ти. В мига, в който стъпи в Лъв - захвърчаха искри. Като цяло съм спокойна и уравновесена личност, но точно този ден... ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #10 -: Септември 02, 2013, 05:51:28 pm »
Съни,да ти призная това с кроткия везнишки марс са митове,всичко зависи как е аспектиран.Ела да видиш моя дипломатичен Марс,който е в съвпад с Уран откъм скорпион.. Не е всеки ден,но като ми стане късо съединение в главата все едно изригва атомна централа и съм способна да унищожа всичко около мен.Това е мощна енергия,която се опитвам да обуздая,за да не навредя дори и чисто енергийно на обектта предизвикал гнева ми.Смешно е,но в някой случаи моля Бог да ме завържи и обуздае ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2013, 02:27:47 pm »

Да продължим темата.... Транзитният Марс ми е на 5г от възврата.... Имам чувството, че се нервя в повече, но то е на един определен колега - много ме дразни. Близнаци, разбира се, аз не ги разбирам тези. Много говори, на всяка манджа е мерудия, меси се винаги, има мнение, кардинален е - неговото е най-вярно, най-правилно, трябва да се приеме, и в същото време ен приема чуждото мнение.
Вярно е, че имам много огън... но съм АЦ Везни. Винаги имам предвид, че другия има право на собствено мнение, друге въпросът дали ми е приятно да е различно от моето  ;D

Но този ми действа като червено на бик! Много ме дразни. Мълчах, мълчах, но днес си казахме някои неща.

Преди 2г на предишния възврат една колежка така ме дразнеше. От старата работа. Ама на нея дипломата й беше фалшива.  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2013, 02:58:59 pm »
при мен никак не се прояви, освен че буквално едва се влачех, нямах грам енергия за нищо

« Отговор #13 -: Октомври 04, 2013, 04:00:09 pm »
При мен в картата на възврата,Марс е в 11дом-У10 и на новата работа ми се скъсва з.....а от бачкане. ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #14 -: Октомври 05, 2013, 06:56:36 am »
При мен предстой на 10.11. Попада на К9 и е У4. Имам някой предположения какво ще се случи и то точно по марсовски, ама да видим. Иначе АСЦ ми попада в 6 дом, а съвпада е в 3 натален/9 възвратен. Със сигурност ще ми се е** майката от работа. И така цял цикъл...Не е лоша картата на възврата, ще споделям как вървят нещата.
За сега, както предстой, изобщо нямам липса на енергия, даже напротив. Чувствам се пълна с живот и енергия!

« Отговор #15 -: Октомври 05, 2013, 07:03:23 am »
Съни,да ти призная това с кроткия везнишки марс са митове,всичко зависи как е аспектиран.Ела да видиш моя дипломатичен Марс,който е в съвпад с Уран откъм скорпион.. Не е всеки ден,но като ми стане късо съединение в главата все едно изригва атомна централа и съм способна да унищожа всичко около мен.Това е мощна енергия,която се опитвам да обуздая,за да не навредя дори и чисто енергийно на обектта предизвикал гнева ми.Смешно е,но в някой случаи моля Бог да ме завържи и обуздае ;D

като представител на същият съвпад марс-уран ,но на асц. те съветвам за късото- смени си доставчика на ел.енергия за да не ти горят уредите в главата,сменяй го постоянно, изпреварващо и неочаквано с една крачка преди уран  ;D да те изненада неприятно :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...