Здравей Гост

Пълнолуние 19.09.2013

• 43 Отговора
  • 9769 Прегледи
Пълнолуние 19.09.2013
« -: Септември 02, 2013, 08:12:09 pm »
Качвам карта на Септемврийското Пълнолуние....
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Re: Пълнолуние 19.09.2013
« Отговор #1 -: Септември 02, 2013, 08:15:25 pm »
Това ми е синастрията с него...Някой някаква идея както прави АЦ-то на Пълнолунието върху Урана ми???
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Септември 02, 2013, 09:17:41 pm »
Ох не знам,но при мен май ще е значимо :-\

Пълнолуние върху слънцето ми У1.
Т.е пълнолунието е върху опозицията ми слънце- плутон.Ето вижте:
Другите най-точни аспекти са секстили към луна,марс и сатурн.
Интересно май ще е това пълнолуние+съвпада на сатурн,венера и сев.възел :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3 -: Септември 03, 2013, 09:36:29 am »
Хм,лоша работа.. почти точен квадрат със Слънце и Венера в 1 дом. :-[
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Септември 03, 2013, 09:40:22 am »

Тр. Слънце съвпад със Сатурн в 11, а Луната върху натално Слънце в 5ти и съвпад соларна Венера. Очаквам развитие по парични въпроси.
Следваща лунация - съвпад с АСЦ и ДСЦ..... Ще работя върху себе си отсега май. Нали са навързани....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #5 -: Септември 03, 2013, 03:57:53 pm »
В 8дом,като образува квадратури с Марс-У9 и Уран-У7,секстил Меркурий-У2/11дом.Очаквам последната заплата от старата работа. :mellow:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Септември 12, 2013, 06:16:50 am »
Ох не знам,но при мен май ще е значимо :-\

Пълнолуние върху слънцето ми У1.
Т.е пълнолунието е върху опозицията ми слънце- плутон.Ето вижте:
Другите най-точни аспекти са секстили към луна,марс и сатурн.
Интересно май ще е това пълнолуние+съвпада на сатурн,венера и сев.възел :-\
Възможно ли е ,проявлението на пълнолунието да е приключване на един етап от живота на детето ми и започване на друг? Защото мунданно нали слънцето се свързва и с детето /У5ти дом/?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #7 -: Септември 12, 2013, 07:44:43 am »
Аз мисля, Милки, че по-скоро ще е свързано с мъж проявлението. Съпруг или началник, някой, която има влияние в живота ти и авторитет (дори и с отрицателен знак). Това заради активизацията на опозицията слънце - плутон, като слънцето на пълнолунието е в съвпад с плутон, тр. възел и сатурн (отново фигурата на някой с авторитет) в опозиция с венерата ти, и в четвърти дом (родителски дом, пак авторитет). Но може разбира се да не съм права. :blink:

При мен също е в 8ми дом, на 4 градуса от слънцето, У1 като марс е почти на асцедента - при теб гледам е в първи дом, ще видим какво ще донесе и дано е положително.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #8 -: Септември 12, 2013, 10:33:19 am »

oх при мен е в 2 ри дом ... но повече ме притеснява на марса квадратурата към к10 и съвпада на сатурн с к10 ...дано да нямам проблеми в работата  :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Септември 12, 2013, 12:14:59 pm »

;D Ще остана ли без работа и доходи според вас? Аз съм вътре.

Луна на пълнолунието в опозиция на Сатурна ми откъм 3 дом;
АСЦ на лунацията в мой 2д, като У на АСЦ лунация Юпитер е в квадрат с мой У2 Плутон;
Опозиция на мой Господар на хороскопа Венера в 7 с Венера У5 и У10 на лунацията;
Уран на Лунация на К4 лунация в мой 6 дом - преместване във връзка с работа, неочаквано.
МЦ на Лунацията в мой 12 дом на края;
Мой У8 в тригон с У11 Плутон ан лунацията - дали няма да взимам пари от институции/бюро по труда  ;D ;D

За пръв път си правя синастрия на Лунация с радикса.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Септември 12, 2013, 08:08:33 pm »
Аз мисля, Милки, че по-скоро ще е свързано с мъж проявлението. Съпруг или началник, някой, която има влияние в живота ти и авторитет (дори и с отрицателен знак). Това заради активизацията на опозицията слънце - плутон, като слънцето на пълнолунието е в съвпад с плутон, тр. възел и сатурн (отново фигурата на някой с авторитет) в опозиция с венерата ти, и в четвърти дом (родителски дом, пак авторитет). Но може разбира се да не съм права. :blink:

При мен също е в 8ми дом, на 4 градуса от слънцето, У1 като марс е почти на асцедента - при теб гледам е в първи дом, ще видим какво ще донесе и дано е положително.
Много ти благодаря Сладурка,интересни неща казваш.......

*

Divna

• 2478
« Отговор #11 -: Септември 12, 2013, 08:17:17 pm »
ЯЯ, много големи орбиси си задала. Нат. Меркурий в кой градус е?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Септември 12, 2013, 08:43:45 pm »
7гр Риби, Дивна. Защо големи? Мах 4 орбиса... :unsure: Пък и в работно време ги гледах  :-[ :-[ :-[

А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Септември 12, 2013, 09:04:52 pm »
Всеки има своя си начин за разглеждане на синастрична карта. При новолуние и пълнолуние, лично аз използвам 50* орбис.
Попитах те за Меркурий, защото желаех да знам дали тригона със Сатурн е все още в сила. Аспектът е сепариращ и на Сатурн му предстои квадратура с У6 /Марс/. Нат. Марс кой градус е?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Септември 12, 2013, 09:12:05 pm »
Всеки има своя си начин за разглеждане на синастрична карта. При новолуние и пълнолуние, лично аз използвам 50* орбис.
Попитах те за Меркурий, защото желаех да знам дали тригона със Сатурн е все още в сила. Аспектът е сепариращ и на Сатурн му предстои квадратура с У6 /Марс/. Нат. Марс кой градус е?
О, далечна работа .... Марс е на 28  Лъв. Засега се задоволявам с опозицията с Венерата в 7ми, че тя ми управлява ключови домове, господар на хороскопа, последен диспозитор и пр. екзотики.

А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #15 -: Септември 12, 2013, 09:24:26 pm »
Да, краят на следващата година е в сила квадрата на тр. Сатурн към нат. Марс. Тогава по-скоро ще мислиш за нова работа според мен. А и тр. Нептун след което ще застане върху Меркурия ти, което е доста оптимистично според мен.
Е, не я приемай толкова навътре тази опозиция.  :blink: Имаш тронова Венера и ще издържи геройски  ;) По-скоро "работи" върху наталната опозиция Сатурн/Слънце, която те кара да се страхуваш и да се чувстваш депримирана на моменти, а и наталния Меркурий в Риби навярно лесно те вкарва във филми.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #16 -: Септември 12, 2013, 09:30:08 pm »
Не само, Плутонясалата Луна е преди всичко и всички  ;D Е, квадратите може да са израз на това, че ще остана, но не съм доволна на тази позиция и ще търся друга. Ако намеря нещо наистина добро, скачам. Но истината е, че ме е яд за предишната работа, която оставих заради тази. Както казват - човек осъзнава какво е имал, след като го загуби. При мен е мн вярно сега  ;)

А и след година пр. Луна ми влиза в 10 дом - или ще блесна в кариерата, или ще остана без работа  :P
« Последна редакция: Септември 12, 2013, 09:38:26 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Септември 12, 2013, 09:53:48 pm »
Е, какво и е на Луната ти? Къде я видя плотунясала? От опозицията и с Плутон ли? Я, какви хубави подкрепящи аспекти има. Гледай позитивно. Овнешката Луна може лесно да се пали /знакова позиция/, но пък е много адаптивна, а това е доста позитивно особено в карта на жена. Твоята Луна не се страхува от промените и рискува, а така евалюира.
Днес може да чувстваш, че съжаляваш за старата работа /Сатурн опозиция Венера/, а може и за някоя стара връзка също да си носталгична, тъй като опозицията е по партньорската ос. Съжаленията скоро ще отминат, горе главата. Нептун като "качи" Меркурий нищо чудно да намериш мечтаната работа.  А и Юпитер ще остане дълго в дома на кариерата и му предстои съвпад с натален Марс :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Септември 12, 2013, 10:00:21 pm »
Нептун като "качи" Меркурий нищо чудно да намериш мечтаната работа.  А и Юпитер ще остане дълго в дома на кариерата и му предстои съвпад с натален Марс :blink:

така мислех и за тази работа, преди да тръгне ретро. В солара за тази и за следващата година го има аспекта. Дано не води до заблуждения. Колкото до Юпитера - на това се надявам и аз. До тогава обаче - квадрат на натална и пр. Луна и тригон със Слънце на пр. Луна. СЛВ през АЦ.  ;D Ще стоим и ще гледаме. Чаай ся да мине 19 септ.  ;D ;D

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #19 -: Септември 14, 2013, 04:42:13 pm »
В трин към асц/дсц ..в рин към Венерата и каре с нат.Юпитер... :rolleyes:
Домовете 1/7-ми 2-8 ми.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците