Здравей Гост

Лъжците или просто неискрените хора...

• 12 Отговора
  • 1828 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Лъжците или просто неискрените хора...
« -: Септември 10, 2013, 01:48:25 pm »
Лили, помогни, дай акъл. Какво не трябва да има?

Всеки си има свой анти-образ.
За мен на първо място не трябва да има показатели, че тоя човек се мисли за по-голям тарикат от другите, важи и за двата пола. Нито да ми симулира морал, нито фалшива извисеност. Никога не съм харесвала двойнствени и прикрити хора.

Как откриваш тарикатите и лъжците в картата? А лицемерите? А безотговорните? А кръшкачите? А сексуално непълноценните? ...
В една от темите беше повдигнат този въпрос, но темата се беше разводнила. Какви са ви наблюденията?Кои са аспектите, конфигурацийте.... :rolleyes:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Yaya

• 2265
Re: Лъжците или просто неискрените хора...
« Отговор #1 -: Септември 10, 2013, 01:52:04 pm »
Нептун тригон Меркурий. Може и куинконс.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2 -: Септември 10, 2013, 02:25:36 pm »
Нептун съвпaд с юпитер в първи дом според мен дaвaa хорa с нереaлнa преценкa,преувеличaвaщи ,нерaзгрaничaвaщи действителносттa от реaлностa ,,големи прикaзки без покритие,тaкa ,че може дa спaднaт към групaтa нa лъжците  :-\
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #3 -: Септември 10, 2013, 02:28:30 pm »
Бившият имаше Меркурий/тронов/ в квадрат с Нептун.Лъжеше постоянно с такъв плам и вяра ,както някой четат библията.Изпитваше необходимост да лъже и то без да е необходимо.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4 -: Септември 10, 2013, 02:30:05 pm »
Аз съм с детрониран в дом на нептун каре нептун. Сега даже мина тао, докато опозираше себе си.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #5 -: Септември 10, 2013, 02:39:10 pm »
Е,значи и ти лъжеш доста искрено :PПри бившия Юпитер квадрат девишко слънце,навярно също раздуваше фантазиите

« Отговор #6 -: Септември 10, 2013, 02:39:47 pm »
 ;DАз имам Меркурий тригон Нептун...Меркурий в Овен,Нептун в Стрелец-мога много добре да лъжа ,така,че никой да не разбере и съм такава артистка и се вживявам,чак сама си вярвам/Нептун в Стрелец/..."мога да лъжа-плавно...".какъвто е и аспекта...но не го правя,защото предпочитам да съм директна.../Меркурий в Овен/. Мразя лъжата .Ненавиждам я/разбирания,възпитание,сем.среда/.Заради лъжа руша връзки/приятелства...мн.съм крайна,но това е друг въпрос...
Конкретно...мисля,че само този аспект НЕ е индикатор за това...Както знам трябва да е замесен и Юпитер./моят е в Близнаци/,а  също и Юпитер ми е в опозиция с Нептун... ;D
Вероятно и нещо от Скорпион/Плутон/ и Риби трябва да има акцентирано,понеже тези 2 знака са мн.прикрити/потайни и не изказват всичко...знам ли ...безброй са факторите...
Мисля,че всеки МОЖЕ да лъже/кой-по-добре,кой го хващат/...но въпросът е дали го прави...

*

Нова

• 3491
« Отговор #7 -: Септември 10, 2013, 02:42:01 pm »
Е,значи и ти лъжеш доста искрено :

Ми не ми вярвайте тогава и на думичка дори.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #8 -: Септември 10, 2013, 02:42:27 pm »
Разгледайте натални карти на политици, там индикации за лъжци колкото искате.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #9 -: Септември 10, 2013, 02:52:09 pm »
Имаше такава тема във форума преди,който му е интересно,може да я потърси.

« Отговор #10 -: Септември 10, 2013, 03:12:06 pm »
Нептун квадрат мерка, не можеш да разбереш, лъжат ли, вярват ли си, живеят в своя измислен свят, с една дума всичко е много объркано. Даже и козирог като мен не може да намери истината.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #11 -: Септември 11, 2013, 02:29:33 pm »
Нуптун  секстил Юпитер.Може би заради Юпитер,но така преувеличава и може да те оплете въпросната личност,че след като разбереш истината продължаваш да изпитваш съмнения. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Септември 11, 2013, 02:47:16 pm »
Меркурий в конфигурация с Юпитер и Нептун може да лъже за спорта, да блъфира, да преувеличава, да доукрасява с несъщесттвуващи детайли и обстоятелства, но за да имаме скрита умисъл и осъзнат стремеж към измама и въвеждане в заблуда, според мен трябва да участват и малефици - Марс, Сатурн, Лунни възли.

Пример за лъжец и човек, който говори празни приказки, изопачава и всичко преобръща в своя полза и интерес, е Меркурий в съвпад с Кету, квадрат с Юпитер и секстил с Нептун. Често са намесени и възлите - на ниско ниво могат да дадат чиста проба лъжец, на по-високо дават интуитивни прозрения, достъп до скрита и многопластова информация. Могат да дадат и проницателност, и същевременно изкуство да се борави с думи, понякога и във вреда на отсрещния. Зависи от духовното и ментално ниво на такъв човек, от неговата ценностна система. Може да бъде и голям пророк, и голям лъжец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.