Здравей Гост

Най-слабото и най-силното качество и проявление на наталната ни луна

• 98 Отговора
  • 12168 Прегледи
Мани,мани много е неприятно задържането на вода.Сега имам тройно подчертана водна луна,прогресивната е в рак и в 8 дом.Дори лишаването от сол не ми помага.
Моята е двойна в момента-по натал и по прогресии в Рак,а на цялото ми нещастие Юпитер е на 5 градуса от наталната и я наближава  :03: Наложи се да се откажа от любимите си следобедни закусчици и от солта в името на добрата фигура  :73:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
Уау,най-си изпатих откъм фигура при Юпи в/у Луна.Тогава не се интересувах от астрология и нямаше превенция.Резултата беше драстичен,но по-лошото е ,че беше изключително устойчив и труден за моделиране.Ти си запозната и вземаш мерки.Ще се справиш,хубаво е когато астрологията ни е в помощ :blink:

*

Veselin

• 2737
А има ли някой с Лъвска Луна и ако да, какво би казал за нейното проявление у него?

*

remedeos

• **
  • 1038
И на мен ми е интересно.А твоята каква е?

*

Veselin

• 2737
В Рак е, в 5 дом, но предпочитам да не я коментирам.

*

remedeos

• **
  • 1038

Луна в Скорпион 10 Дом, никога не съм била отмъстителна, задържала съм го в себе си. Напоследък се уча да прощавам, АСЦ Стрелец май ми помага. Луната прави секстил със Слънце в Козирог. Сатърн ще ми стъпне в/у Луничката съвсем скоро, има-няма 10-тина дни. Стискайте палци.

*

remedeos

• **
  • 1038
Селена ти си била  в саде сати.Сатурн в аспект с луната се понася доста тежко,северния възел е минал вече и жребия е хвърлен..АЗ при опозиция на Сатурн/луна излях водопад от сълзи,лееха се все едно имам очен катаракт..Знам колко дълбоко чувстват и страдат скорпионските луни/оказа се,че наи-близките ми са скорпи или луна в рак/,подготви се психически и физически за Сатурн.Проявявала ли си интерес към хомеопатия,много помага.Успвх и лека нощ. :blink:

Уау,най-си изпатих откъм фигура при Юпи в/у Луна.Тогава не се интересувах от астрология и нямаше превенция.Резултата беше драстичен,но по-лошото е ,че беше изключително устойчив и труден за моделиране.Ти си запозната и вземаш мерки.Ще се справиш,хубаво е когато астрологията ни е в помощ :blink:
Ох,не знам дали ще издържа!!! Искам да ям сладкишчета,а не трябва. От утре започвам още по-сериозен контрол върху храната!

*

Smarta

• **
  • 575
Селена ти си била  в саде сати.Сатурн в аспект с луната се понася доста тежко,северния възел е минал вече и жребия е хвърлен..АЗ при опозиция на Сатурн/луна излях водопад от сълзи,лееха се все едно имам очен катаракт..Знам колко дълбоко чувстват и страдат скорпионските луни/оказа се,че наи-близките ми са скорпи или луна в рак/,подготви се психически и физически за Сатурн.Проявявала ли си интерес към хомеопатия,много помага.Успвх и лека нощ. :blink:
Моята Луна щеше да се гътне от квадрата на Сатурн началото на годината. Още десет дни и щяха да ме диспансеризират. Хомеопатията ме измъкна наистина. Само дето тогава не разбирах от астрология, не знаех какво да правя и колко ще кара, да се бях подготвила предварително.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

Най-лошото е,че когато ми съвпадне с Луната ще стане ретрограден и пак ще ме прецака после като се върне....Дали при първия съвпад ще се отработи енергията на транзита и няма да ме тормози отново при втория съвпад ?   :41:

*

elodiq

• **
  • 903
Моята Луна щеше да се гътне от квадрата на Сатурн началото на годината. Още десет дни и щяха да ме диспансеризират. Хомеопатията ме измъкна наистина. Само дето тогава не разбирах от астрология, не знаех какво да правя и колко ще кара, да се бях подготвила предварително.
smarta може ли да те помоля да направиш анализ на картата където съм я пуснала, на момчето моля.

*

Uran

• 6041
А има ли някой с Лъвска Луна и ако да, какво би казал за нейното проявление у него?

Aз, че и пълнолунна. Не съм по драматичните изпълнения, което не значи, че не преживявам. Напротив- преживявам, но не показвам.

*

Smarta

• **
  • 575
smarta може ли да те помоля да направиш анализ на картата където съм я пуснала, на момчето моля.
Къде каква карта?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

toroni

• **
  • 561
Торони,действително тежък емоционален жребий си избрала при раждането си с тези аспекти..
Така е.Но ..какво да се прави..трябва да си нося кръста. :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Yaya

• 2265
На мен луната ми е контузена от Плутон квадрат...Не мисля и възприемам като лош аспект...Даже напротив...

Как я усещаш, комшу? Моята е с опозиция и хич не е добре работатат. Черногледа, крайна, първосигнална и най-вече Овнешка - с диспозитор другият управител на Скорпион  ;D Твърде Плутонова Луна... Като в онази приказка - Дори и кръв да капе от сърцето ти, кажи, че си се изцапала с червило....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
Доста бясна и драматична луна :PСигурно не им е лесно на партньорите,освен и те ,ако не са с рамбо-луни ;D

На мен луната ми е контузена от Плутон квадрат...Не мисля и възприемам като лош аспект...Даже напротив...

Как я усещаш, комшу? Моята е с опозиция и хич не е добре работатат. Черногледа, крайна, първосигнална и най-вече Овнешка - с диспозитор другият управител на Скорпион  ;D Твърде Плутонова Луна... Като в онази приказка - Дори и кръв да капе от сърцето ти, кажи, че си се изцапала с червило....
Идеална ми е Луната...В Козирог и Плуто в съвпад с ИЦ във везни...С кръв са ме цапали и с червило...
Ами Плутото по скоро го усещам...В гнева и кофти мислите ми...направо са не добри да ти кажа...
Много си се кефя на аспекта ми...Дава ми трезвост на мисълта без никаква емоция...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265

Идеална ми е Луната...В Козирог и Плуто в съвпад с ИЦ във везни...С кръв са ме цапали и с червило...
Ами Плутото по скоро го усещам...В гнева и кофти мислите ми...направо са не добри да ти кажа...
Много си се кефя на аспекта ми...Дава ми трезвост на мисълта без никаква емоция...

И аз така...., ако не се ограничавам съзнателно с цел изчистване на кармата, направо ще кълна на моменти  ;D Но чистосърдечно си напомням, че Господ бави, но не забравя. Това е при опозицията. Сигурно при квадрата ти направо си визуализираш пожеланията  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

И аз така...., ако не се ограничавам съзнателно с цел изчистване на кармата, направо ще кълна на моменти  ;D Но чистосърдечно си напомням, че Господ бави, но не забравя. Това е при опозицията. Сигурно при квадрата ти направо си визуализираш пожеланията  ;D
О, да което не е добре, ама бая трябва да се потруди някой за да го "визуализирам"...Принципно съм търпелив..Но Луната и квадрата яко ги усещам и много ме кефят, определено...Давал този аспект и меркантилизъм в паричен и личен план, верно ли е според теб?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.