Здравей Гост

Транзитна квадратура Венера-Марс

• 1 Отговора
  • 1870 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Да се стягат всички Овни и Раци, а и целият кардинален кръст общо взето!  :blink:  :lol:  :)
На 24.05.2006г. предстои точна квадратура между Венера и Марс, която ще се случи в 23 градуса с минутки на знаците Овен и Рак. Аспектът ще протича, активиран и от Луната, която в рамките на деня предстои да направи съвпад с транзитна Венера в Овен - символично обединяване на двете въплъщения на енергията Ин (Анима) в борба с първичния огнен войн *обаче в случая доста разводнен* Марс (управляващ знака Овен, тоест диспозитор на Луна и Венера).

Всъщност се получава една интересна планетна взаимовръзка: Венера в заточение и Марс в падение + взаимна рецепция между Луната и Марс.
Как бихте го коментирали, някакви предположения?  :blink:
Какво да очакваме...?

Въз основа на лични наблюдения засега мога само да споделя, че през последните изминали няколко дни още преди аспектът между Венера и Марс да стане точен, като всеки силно повлиян от кардиналния кръст усетих един авантюристичен порив... само че засега поривът няма особено творчески и креативни проявления, а по-скоро разсипнически... горко им е на финикийските знаци!  :o  :unsure:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Транзитна квадратура Венера-Марс
« Отговор #1 -: Май 19, 2006, 05:00:37 pm »
Аз смятам да се пазя от типично Марсов подход при Венерини ситуации и аналогии, както и обратното. :)

Провокация ще е взаимодействието на ин и ян енергиите у нас по това време, но задължително трябва да направим опит да ги осъзнаваме.   :)