Според мен заради риалити формата сега никой не е във форума или из улиците...хахахах
Цитат на: Нерил в Септември 15, 2013, 07:27:42 pmСпоред мен заради риалити формата сега никой не е във форума или из улиците...хахахахДа бе, всички ще стоят да гледат Вип Брадър, тотална деградация.
Теб няма как, защото мисля не ти е работа и не ти е мястото...
Цитат на: Нерил в Септември 15, 2013, 07:33:11 pmТеб няма как, защото мисля не ти е работа и не ти е мястото...Еми аз не съм и Вип, какво да правя в предаването?
Я някой да ме ъпдейтне, кви ги свършихте докато аз бях на един друг остров )
Цитат на: Crabby в Септември 15, 2013, 08:00:11 pmЯ някой да ме ъпдейтне, кви ги свършихте докато аз бях на един друг остров )Ами Кальо реагира, като ощипана госпожица и се самоизгони...менажерията му го последва...И така...Само да не плачкаш за тях, ей Раче филингаво(чувствително)...Няма да ривиш, нали...
Цитат на: Нерил в Септември 15, 2013, 08:07:41 pmЦитат на: Crabby в Септември 15, 2013, 08:00:11 pmЯ някой да ме ъпдейтне, кви ги свършихте докато аз бях на един друг остров )Ами Кальо реагира, като ощипана госпожица и се самоизгони...менажерията му го последва...И така...Само да не плачкаш за тях, ей Раче филингаво(чувствително)...Няма да ривиш, нали...Кой по точно го е последвал?
Бях само в Англия, на някой им пука Нерил Недей с лошо. За всички има място под слънцето
Най после парис Хилтън влезе...много е хубава и секси...Само не разбрах, защо тази варненска тояга Мира Радева и цялата и менажерия са поканили, ама айде...Ама освен всичко и рева като карпатски вълк..АБЕ СЕЛЯНИЯ...Парис е уникална...
Със сигурност сме по-красиви от Парис Хилтон, тя просто е по поддържана.
И самочуствие не ни липсва. А на Парис Хилтън и аз не съм особен фен, не бих я нарекла красива, просто е лъскава и поддържана.
Пък аз да ви се похваля - тая вечер съм на еротична фотографска изложба. Издокарах се с тясна черна рокля и стилен грим, ще ида да погледам малко голи каки.