Здравей Гост

Сексуалният ни темперамент

• 48 Отговора
  • 6695 Прегледи
Re: Сексуалният ни темперамент
« Отговор #20 -: Септември 13, 2013, 01:31:53 pm »
Е аз нямам нищо у 8мичката начи нема секс, така ли?

Хаха, затова пък аз с моя силен 8 дом трябва да съм цъфнала и вързала  ;D

И аз също :P
Нищо ли нямаш в 8мичката...Или е пренаселено..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #21 -: Септември 13, 2013, 01:35:40 pm »
Слънчицето, управител на асцедента е там :P

« Отговор #22 -: Септември 13, 2013, 01:44:15 pm »
Охоооо, намирисва ми на строга господарка...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Септември 13, 2013, 01:49:47 pm »

И тя е с овнешка Венера - за нея някой някога беше написал "Венера в Овен не я чукат - тя чука!".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #24 -: Септември 13, 2013, 01:50:46 pm »
С натален Сатурн в 8,напоследък трансформирам сексуалната енергия в Кундалини :P

« Отговор #25 -: Септември 13, 2013, 01:51:05 pm »
Ми значи хубав човек...:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #26 -: Септември 13, 2013, 01:59:56 pm »

И тя е с овнешка Венера - за нея някой някога беше написал "Венера в Овен не я чукат - тя чука!".  ;D

;D мен най ми хареса за венера в овен, че била като линейка, ама не мога да го намеря сега из форума този бисер

все пак слънцето е в риби, тъй че по-скоро  не садо, а мазо :-[

« Отговор #27 -: Септември 13, 2013, 02:01:54 pm »

;D мен най ми хареса за венера в овен, че била като линейка, ама не мога да го намеря сега из форума този бисер

все пак слънцето е в риби, тъй че по-скоро  не садо, а мазо :-[
А за Слънце съвпад с Венера в Лъв...съвпада е на 5 градуса и нещо, какво ще кажеш...?
За садо мазото скифтай клипката тук...Има и садо има и мазо...и хепинес...:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #28 -: Септември 13, 2013, 02:06:27 pm »
Какво да кажа като съм пристрастна - относно слънчевите лъвове ;D център на внимание искаш да си, винаги, по всяко време, за всичко и навсякъде. Нали ти е в първи дом ( някаде срещнах, че асцедента ти също е лъв) грееш много силно, сигурно :blink:

« Отговор #29 -: Септември 13, 2013, 02:08:24 pm »
Какво да кажа като съм пристрастна - относно слънчевите лъвове ;D център на внимание искаш да си, винаги, по всяко време, за всичко и навсякъде. Нали ти е в първи дом ( някаде срещнах, че асцедента ти също е лъв) грееш много силно, сигурно :blink:
Ами зависи пред кого...Но принципно май да така е...Ама нали темата е за разврат...не за его врат..:)
на мен най ми деиства ретро Нептуна в 5ти дом...:)
Всичкото което го пише е верно...:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #30 -: Септември 13, 2013, 02:11:30 pm »
За любовта и секса ли най ти влияе нептуна? Щото ти е У8 сигурно :blink:

« Отговор #31 -: Септември 13, 2013, 02:12:56 pm »
За любовта и секса ли най ти влияе нептуна? Щото ти е У8 сигурно :blink:
2рото..:) и е в Стрелец подлягата...:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Септември 13, 2013, 02:18:55 pm »
е и моят нептун е в стрелец, в 5ти дом и кво? твоят не е ли в тригон с планетите в първи?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Септември 13, 2013, 02:20:03 pm »
Нерил, зарежи ги тея. Не само той, Марса в Близнаци рядко е моногамен, ти си говори колкото искаш, тя картата е достатъчна  ;D А и ти е съуправител на 5. Охоооооо....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #34 -: Септември 13, 2013, 02:22:30 pm »
Марс в близнаци? Хубава синастрия ще ни се получи ако лъвските и близнашките планети са ти в третата декада ;D

« Отговор #35 -: Септември 13, 2013, 02:28:53 pm »
Нерил, зарежи ги тея. Не само той, Марса в Близнаци рядко е моногамен, ти си говори колкото искаш, тя картата е достатъчна  ;D А и ти е съуправител на 5. Охоооооо....
Абе Марската си ми е идеалка...От Нетунката идва казвам ви...
Марс в близнаци? Хубава синастрия ще ни се получи ако лъвските и близнашките планети са ти в третата декада ;D
Имам 1водомен стелиум в Лъв(Слънце, Мерк, Юпи и венера)...Марса ми е в 11ти дом в близи..Заради него ме бъзикат...ама не не съм шавлив, принципно

« Отговор #36 -: Септември 13, 2013, 03:35:48 pm »
С натален Сатурн в 8,напоследък трансформирам сексуалната енергия в Кундалини :P

Трябва да споделиш как става, основни насоки поне. Че с Марса в 9-ти хич не ми се получава духовно-възвишено. :-[

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #37 -: Септември 13, 2013, 04:30:37 pm »
Първа стъпка е Сатурн и Плутон да разчистят терена от партньори ;D,после следва духовна практика и хоп-готово. :PШегата на страна ,но съм чела,че хората със съвпад Слънце/Плутон си имат тази възможност за трансформиране на секс. енергия по рождение.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #38 -: Септември 13, 2013, 06:06:55 pm »
Ха не знам, аз съм с к8ми в  козирог , и до някъде ама съвсем до някъде спадам към това описание,за мен нещата първо преминават на интелектуално ниво и едва тогава можем да говорим за каквото и да е ,но после пък става страшно,като пожар.

« Отговор #39 -: Септември 13, 2013, 07:45:12 pm »
Хей стрaшно интереснa темa ще я следя с огромен интерес :)  от месец тaйничко се нaдявaх някои дa я подхвaне и дa получa повече информaция относно сексуaлният темперaмент нa хорaтa,търсих ,търсих и все не нaмирaх отговори.Aз съм предстaвителкa нa зодия риби,с овнешкa венерa,близнaшки мaрс и 7мо домнa девишкa лунa,8д в девa с упр в 1 в съвпaд със слънце и aсц водолей! нaпоследък тaкa ме пере хормонa  ;D че в нaтaлните кaрти нa близки и приятели сaмо товa търся дa определя и дa ми помогнaт относно сексуaлнaтa им нaглaсa,че дa знaм следвaщото момче ,готов дa зaпочне връзкa с мен дaли ще ми пaсне в тaзи облaст    :P ще следя темaтa и се нaдявaм тук дa получa отговори :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!