Здравей Гост

Какво ли означава това?!?

• 4 Отговора
  • 2276 Прегледи
*

притеснена

« -: Май 21, 2006, 12:10:58 pm »
;)
Толкова реален, истински и сетивен съм не бях сънувала отдавна... :o
Може би по обяснението е станало ясно - сънувах, че ми се ражда момче. Сънят беше много дълъг, много реален...протече си като едно истинско раждане - с болките и всички екстри  :rolleyes: . Чаках дълго лекарката (тази която е помагала за другите ми две раждания) да дойде, на няколко пъти сънувах, че ме питат - кое дете ти е и аз отговарям се едно и също- ТРЕТО. Имам си две момичета... Раждането не беше нито лесно нито трудно - съвсем като истинско.И родих момче. Дори име му дадох! Калоян... Мъжа ми отначало са го кръстили Калоян и после са му сменили името (преди да ги изпишат от родилен дом) , но по-инересното е,че сме си говорили, че ако имаме момче ще го кръстим така...
Ох, не знам разбрахте ли ме, но още ме тресе емоцията от този сън...
Болеше ме истински, всичко беше много истинско :unsure: Сънувах после и как ми идват на свиждане - двете ми дъщери, майка ми и мъжа ми - разказвах им колко е хубав Калоян, как съвсем скоро ще ни изпишат и всички бяха усмихнати... Дъщерите ми бяха съвсем малко по-големи от сега... Оххх, не знам...
Някой има ли идея какво означава това?

*

АН

« Отговор #1 -: Май 21, 2006, 06:07:21 pm »
Има нещо твърде съзидателно в съня :)

Да не би да подтискаш или да не осъзнаваш някакво желание за изява? :)

А според съновниците ще ти отпаднат някакви притеснения :)  

*

притеснена

« Отговор #2 -: Май 23, 2006, 09:39:04 am »
Ами не знам... нямам май мераци за изява, а и притеснения кой знае какви не са ме налегнали...
Нямам представа просто...още ми е в главата този сън

*

АН

« Отговор #3 -: Май 25, 2006, 07:12:45 pm »
Ще си го помниш тогава - тия дни майка ми разправи за неин сън от преди 50 години :)  

*

Vesi

« Отговор #4 -: Май 25, 2006, 09:45:36 pm »
A za6to ne go razkaje6 tozi sun na maika ti,ne sum slu6ala sun na 50 godini vuzrast?