Здравей Гост

Какви жени харесват мъжете/какви мъже харесват жените

• 27 Отговора
  • 5378 Прегледи
*

Yaya

• 2265

Подтикна ме един познат с У7 Стрелец и Юпитер в 7, който ми каза че си пада по манекенки.  ;D Милия, на върволици се нижат след него... в съня му.
Та, къде в картата се вижда какъв човек на външен вид ни привлича?

При мен У7 е в 10 Лъв. Мога да кажа, че Лъвско поведение ме привлича, но на външен вид - по-скоро скорпионски поглед.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
Re: Какви жени харесват мъжете/какви мъже харесват жените
« Отговор #1 -: Септември 13, 2013, 04:54:46 pm »
По по-млади от мен - Меркурий е У5. И не по такива, които смятам мъжете си за тяхни вещи.
« Последна редакция: Септември 13, 2013, 04:59:24 pm от Veselin »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2 -: Септември 13, 2013, 05:02:30 pm »
У 7 в 9ти дом дева,не ме привличат мъже дева,но пък те ми се лепят.Имала съм една връзка с дева,но отказах брак.Най-често партньорите ми са били скорпион или със силен плутон.Венера ми е в Скорпион и мисля,че тя диктува избора.От плутонов тип мъже се привлича и възбужда.Другите ми идват слаби ракии :blink:

« Отговор #3 -: Септември 13, 2013, 05:03:08 pm »

Подтикна ме един познат с У7 Стрелец и Юпитер в 7, който ми каза че си пада по манекенки.  ;D Милия, на върволици се нижат след него... в съня му.

При мен У7 е в 10 Лъв. Мога да кажа, че Лъвско поведение ме привлича, но на външен вид - по-скоро скорпионски поглед.
В какъв аспект имаш в предвид за сериозна връзка или за скес само?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #4 -: Септември 13, 2013, 05:15:34 pm »
У7 Меркурий - в седми. Харесвам интелигентни и бъбриви мъже. Но ако няма вода - Слънце в Скорпион, Плутон на АС - не върви. ;)

« Отговор #5 -: Септември 13, 2013, 05:27:47 pm »
У 7 - Марс в Козирог, в 3 дом, харесвам комуникативни мъже със самочувствие ( с покритие, разбира се), амбициозни и с чувство за хумор (все неща по Козирог и Близнаци).
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6 -: Септември 13, 2013, 05:56:54 pm »
Аз пък, не знам защо, може би заради к5 в във везни последно време привличам мъже от зодия везни,или пък може би заради луна в скорпион повечето мъже в живота ми, които са имали значение за мен са има скорпи луни,така като погледна назад с малки изключения са имали нещо силно плутонянско.Иначе управител 7ми сатурн е в 5ти във везни.

« Отговор #7 -: Септември 13, 2013, 07:53:53 pm »
При мен 7д в лъв упр му в първи в знaк риби,определено бих кaзaлa ,че огнените знaци и луни стрaшно ме привличaт,aмa и венеркaтa си ми е огненa ,може би и зaрaди товa и по огнени хорa си пaдaм.До преди 2-3 години бях стрaшно привлеченa от зодия близнaци,все по момчетa от тaзи зодия си пaдaх ,5тият ми дом е в близнaци
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #8 -: Септември 13, 2013, 09:12:53 pm »

При мен също У7 (Марс) е в 10-ти дом (в Лъв в съвпад с МЦ) :blink: Изключително много ме вълнува статус, обществено положение, професия, при избиране на партньор. Много харесвам силни/огнени характери-Овен, Лъв, както и сериозността/амбициозността на Козирог.

К5 е в Риби, но при мен 5-ти дом (знак и управител), не са никак показателни за типа мъже които харесвам.

Като физически типаж харесвам много слаби и високи мъже(тип Козирог:),със светли очи и много бяла кожа (това не знам от кои планети се сигнифицира). Умирам си за британски тип мъже ;D Никога не бих могла да си падна по Латино субект или Балкански такъв.

Всичко това в най-най-общи линии.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #9 -: Септември 13, 2013, 10:27:06 pm »
 ;DПри мен "Огън и Вода" трябва да има ,за да ме запали някой .....физически-с Огън,а емоционално-с Вода... :kissd:
Венера-в Овен
Луна-в Лъв
У7-Марс-във Рак
У5-Уран-във Скорпион

Пропуснах да спомена,че харесвам добре сложени,мускулести,спортен тип мъже...Слънцето ми е в Овен/7 дом/,чувствени и дълбоки,с въздействащ поглед/Скорпи/,достолепни и с горда осанка/Лъв/....Ако някой се познае по описанието ...да се обади!!! ;D :haha:Къде ли е моят принц???

« Отговор #10 -: Септември 13, 2013, 11:01:28 pm »
Като физически типаж харесвам много слаби и високи мъже(тип Козирог:),със светли очи и много бяла кожа (това не знам от кои планети се сигнифицира). Умирам си за британски тип мъже ;D Никога не бих могла да си падна по Латино субект или Балкански такъв.

Същата работа е и при мен. Само където моят К7 е в 5-ти дом, домът на Лъва, а не в знака.

С Лъв иначе до сега не съм била. У7 е в Козирог и с такива не съм била. У5 в Риби, е и с Риба съм си нямала вземане даване ;D . Най ми харесват Овните и Стрелците, и на външен, и на вътрешен вид. Трябва огънят в натала му да доминира.

« Отговор #11 -: Септември 15, 2013, 06:19:14 pm »
За мен най пасващите жени са представителките на зодия близнаци и водолей...:)
Иначе любимата ми актриса заради която бих си дал дясната ръка за адвенчър е Шарън Стоун...Е малко кака си е, ама за излъчването което има ме кефи и то много...Не мога да се сетя за други актриси ка то нея..Ако и имате натала, моля да го качите...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Септември 15, 2013, 06:35:33 pm »
Риба с Луна в Стрелец... А аз защо си мислех, че Луната й е в Скорпион?

Но има Плутон около АС в квадрат към Луната. :))

http://www.astrotheme.com/astrology/Sharon_Stone
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Септември 15, 2013, 06:39:06 pm »
Риба с Луна в Стрелец... А аз защо си мислех, че Луната й е в Скорпион?

Но има Плутон около АС в квадрат към Луната. :))

http://www.astrotheme.com/astrology/Sharon_Stone
ето защо ми се вижда млада...хахахахаххаха
От квадратката е...Уффф
Асцто и какво е...?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Септември 15, 2013, 06:45:07 pm »
За Ас-та няма гаранция - нисък рейтинг на достоверност според astro.com.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Септември 15, 2013, 06:47:57 pm »
За Ас-та няма гаранция - нисък рейтинг на достоверност според astro.com.
Залагам на Лъв или Близнаци...Дева малко трудно соред мен...

« Отговор #16 -: Септември 15, 2013, 06:56:54 pm »
Смята се Марс определя типа любовник, от когото жената е привлечена, а Слънцето - типа съпруг в живота й. Съответно Венера и Луната за мъж.

« Отговор #17 -: Септември 15, 2013, 06:58:59 pm »
Смята се Марс определя типа любовник, от когото жената е привлечена, а Слънцето - типа съпруг в живота й. Съответно Венера и Луната за мъж.
А ако има точен съвпад с орбис нула...?
Какъв ще си го избере този, за съпруг или за любовник?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Септември 15, 2013, 07:00:45 pm »
Според класиците зависи дали раждането е дневно или нощно. Същото се отнася и за сигнификаторите на родителите, не само на съпруга/съпругата.

При мен Марс определя типа мъже, от които се чувствам привлечена и които привличам. Също Юпитер в 7 дом. Но нямат нищо общо със Слънцето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Септември 15, 2013, 07:04:04 pm »
Според класиците зависи дали раждането е дневно или нощно. Същото се отнася и за сигнификаторите на родителите, не само на съпруга/съпругата.

При мен Марс определя типа мъже, от които се чувствам привлечена и които привличам. Също Юпитер в 7 дом. Но нямат нищо общо със Слънцето.
При мен венера в Лъв в чви дом определя...А луната в Козирог некакви дървени сериозни пръчки, айде няма нужда...
Венера и Уран са при мен