Здравей Гост

Мъжете ,които имaт любовници и мaйките,които не хaресвaт снaхите си

• 17 Отговора
  • 2926 Прегледи
Здрaвейте нa всички :wub: Много бих искaлa дa рaзгледaме кaрти нa мъже при които по нaтaл им е зaложено дa имaт любовници и мъже нa които мaйките им не се рaзбирaт с приятелките им или жените в животa им.Леля ми,която се зaнимaвa с aстрология ми споменa ,че опозиция в мъжкa кaртa между Лунa и Венерa е предпостaвкa и признaк,че мъжa е вероятно дa имa любовницa..a квaдрaтa между Лунa и Венерa може дa покaже ,че мaйкaтa нa притежaтеля нa кaртaтa все нямa дa одобрявa избрaнницaтa му :) Знaм ,че товa не е достaтъчно ,зa дa зaключим или отсъдим "Ти ще имaш любовницa,a ти...мaйкa ти нямa дa се рaзбирa с женa ти !" , зa товa много бих искaлa ,aко имaте нaблюдение върху тези aспекти кaк всъщност влияят дa споделите :))) A зaщо сaмо Лунa и Венерa..ммм.. до колкото ни е известно в мъжкa кaртa Лунaтa е мaйкaтa,Венерa-женaтa ,a двете зaедно описвaт евентуaлнaтa избрaнницa :)) Блaгодaря предвaрително и aко сметнете темaтa ми зa мaловaжнa или не до чaк толковa интереснa веднaгa ще помоля aдминa дa я премaхнa :)) Успешнa новa седмицa нa всички съфорумци!
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

Ще изкажа мнение,макар и астрологически необосновано. Според мен изневеряват най вече мъже,които имат ниско самочувствие,на които бащите им са изневерявали и на които жените им не се поддържат и ходят занемарени. Сред свекървите,които не харесват снахите си преобладават тези,които са отгледали сами синовете си по една или друга причина и се страхуват да не би някоя да им открадне синчето и да останат съвсем сами...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Ще изкажа мнение,макар и астрологически необосновано. Според мен изневеряват най вече мъже,които имат ниско самочувствие,на които бащите им са изневерявали и на които жените им не се поддържат и ходят занемарени. Сред свекървите,които не харесват снахите си преобладават тези,които са отгледали сами синовете си по една или друга причина и се страхуват да не би някоя да им открадне синчето и да останат съвсем сами...
Джъст, майка ми сама ме е отгледала, никога не ми се е мешала, дори и когато живеех с нея...Фадъра ми е зодия близнаци и е бесен курвар...
На 63 е гаджето му е на 40...А това нещо ме е отвращавало винаги...Давам пример с личният ми живот...

ПП. Ако някоя ме "земе", майка ми ще я позлати...ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kler

• **
  • 576
аз мисля, че никой не е застрахован от това. може би при патологичните женкари е отразено в натала. 12ти дом или мунданният му управител и рибите ми се струва вероятно да са замесени. както е венера. може би лъв и слънце също?  :-\ тук беше споменато и за квадрат венера-уран, че е аспект за кръшкач.
за жените, за които снахата никога не е добра - може би квадрат слънце-луна? логиката ми е, че това се получава, когато връзката жена-мъж не е здрава. независимо дали има мъж или е липсващ. тогава има опасност жената да се вкопчи в децата си.

аз мисля, че никой не е застрахован от това. може би при патологичните женкари е отразено в натала. 12ти дом или мунданният му управител и рибите ми се струва вероятно да са замесени. както е венера. може би лъв и слънце също?  :-\ тук беше споменато и за квадрат венера-уран, че е аспект за кръшкач.
за жените, за които снахата никога не е добра - може би квадрат слънце-луна? логиката ми е, че това се получава, когато връзката жена-мъж не е здрава. независимо дали има мъж или е липсващ. тогава има опасност жената да се вкопчи в децата си.
Ми аз имам слънце и венера в съвпад в Лъв, но не мисля да съм кръшкач...
Според мен всеки човек, само си отработва аспекта...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Джъст, майка ми сама ме е отгледала, никога не ми се е мешала, дори и когато живеех с нея...Фадъра ми е зодия близнаци и е бесен курвар...
На 63 е гаджето му е на 40...А това нещо ме е отвращавало винаги...Давам пример с личният ми живот...

Аз просто изказвам моето мнение по въпроса. Наясно съм,че не е общовалидно за всеки  :P

Аз просто изказвам моето мнение по въпроса. Наясно съм,че не е общовалидно за всеки  :P
Много ясно и те разбирам...Ама ако някоя с времето стане неподържан, злобен чакал..Ми как да не се полакоми човек за някоя друга..???
Е да има измислен развод де...
Но за мен и теб, няма май такава опасност..:))))...Нема кой(коя) да ни УпУсне..:)

Много ясно и те разбирам...Ама ако някоя с времето стане неподържан, злобен чакал..Ми как да не се полакоми човек за някоя друга..???
Е да има измислен развод де...
Но за мен и теб, няма май такава опасност..:))))...Нема кой(коя) да ни УпУсне..:)
Ем,нали и аз тъй казах? Жената трябва да се поддържа и да внимава с мърморенето тип "досадна домакиня"...Примерно "Защо си си захвърлил чорапите там,защо не си пуснал седалката на тоалетната"...Ей,такива домакински дребнавости мисля,че дразнят мъжете  :blink:

Много ясно, че дразнят...Ревноста без повод също...Много е отблъскващо...

Аз забелязвам нещо общо в картите на изневеряващите мъже - твърд аспект на Венера с Плутон или Уран плюс липса на аспект между Луната и Венера /или минорен такъв/.

*

Kler

• **
  • 576
Аз забелязвам нещо общо в картите на изневеряващите мъже - твърд аспект на Венера с Плутон или Уран плюс липса на аспект между Луната и Венера /или минорен такъв/.
потвърждавам за 2 мъжки карти.

потвърждавам за 2 мъжки карти.
Аз за 5  :blink:

*

Yaya

• 2265

А това дали може да се каже и за жените?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

:blink:Yaya и аз това се чудя...Кои ли планети трябва да са замесени в женска карта...Плутон,Уран със сигурност,но дали тук се гледа Венера или Марс??? :-\

*

Yaya

• 2265
Е, ако пръскаш женственост навсякъде, би следвало да е Венера  :rolleyes: Марс ще е в аспект с Венера, но самата Венера - с Плутон сигурно.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

:blink:Yaya и аз това се чудя...Кои ли планети трябва да са замесени в женска карта...Плутон,Уран със сигурност,но дали тук се гледа Венера или Марс??? :-\
И аз това мислех да питам - какво гледаме при жените? Аз май имам само един пример от познатите ми - има опозиция на Плутон към Венера/Марс и квадрат Луна-Слънце.

Интересно знaчи все пaк Лунaтa не е зaмесенa   :-\  a кaкво точно предизвиквaт твърдите aспекти между лунa и венерa? Не достaтъчнa възможност зa изрaзявaне нa емоционaлните потребности нa индивидa ?
Понеже никои не сподели зa отношениятa нa снaхa,свекървa дaли е възможно след кaто определим в индивидуaлните  кaрти нa мъжете коя плaнетa описвa нaй-точно мaйкaтa и погледнем дaли обрaзувa aспект с венерa дa определим отношението нa мaйкaтa нa мъжa и неговaтa любимa или товa по скоро може дa се опише от нaтaлнaтa кaртa нa човекa зa когото се отнaся,кaкси ще бъдaт отношениятa му със свaтовете ..ох мaлко мaй объркaно го нaписaх ,извинявaм се предвaрително,нaдявaм се дa съм успялa дa се изрaзя прaвилно  :-[
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

Венера в дванадесети дом, ранена, Венера и Марс в квадрат или опозиция с връзка с пети дом, Венера в напрегнат аспект с планета от дванадесети дом. Нептун еле Уран в пети дом в напрегнат аспект със Венера или Марс и Слънце или Луна.
Това са все аспекти, които може да се гледат за потенциални изневери. Също напрегнат аспект Мужду Венера и Плутон мисля .
За Венера в дванадесети - имам пример от живота.