Здравей Гост

Октомври- новолуние във Везни, Марс в Дева и Венера в Стрелец

• 44 Отговора
  • 9452 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
във 2д- ще имам подаръци, то е ясно
 :wub:
И при мен е във втори дом, а на това и отгоре на 2 градуса от у2 ;)

подаръци, парички, придобивки.. и една хубава вечеря , и неочаквани развръзки по 8ми дом  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

elfidka

• 3129

подаръци, парички, придобивки.. и една хубава вечеря , и неочаквани развръзки по 8ми дом  ;D

Ехе.... колко хубаво звучи :)
Ще дам обратна връзка, ако има подобни неща, но то за подаръците, нали и без това съм рожденничка след 5 дена :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
Аз какво да очаквам? :blink:

При мен ще е в 3ти дом, съвпад с уран У7 и 8 /5гр орбис/.

Само да допълня,никъде няма да пътувам,не уча и т.н :lol:
Е да,работата ми е свързана с писане.

При мен е точно на К5 съвпад Уран -У9,секстил Луна УАсц.

*

vezni

• *
  • 244
При мен пък лунно затъмнение в 5 дом в опозиция на нат.Слънце и сл.затъмнение в съвпад с нат.плутон в 12. Ще да е тежичък период май-май...

*

xtz

• **
  • 633

неочаквани вести от партньор:) може и запознанство по интернет:) и все пак може да изкочи изненадващо кратко пътуване:)
щом се занимаваш с писане, лунацията ще подчертае писмената дейност, комуникациите.. може да започнеш писане по нещо нестандартно и необичайно:)
или някой роднина да ти дойде на гости:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

ivola

• 41
В първи дом,управителката на новолунието Венера прави секстил с Плутон - може би повечко ще си угаждам  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770

неочаквани вести от партньор:) може и запознанство по интернет:) и все пак може да изкочи изненадващо кратко пътуване:)
щом се занимаваш с писане, лунацията ще подчертае писмената дейност, комуникациите.. може да започнеш писане по нещо нестандартно и необичайно:)
или някой роднина да ти дойде на гости:)
Много ти благодаря xtz,
ще споделя непременно,ако нещо от изброените неща се случи :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
В 7-ми дом ми се пада, като конфигурацията с Уран пуска меки аспекти към Венера и малко по-широка опозиция с Луната.
Надявам се да не е връзка пак, че ще ми отиде дипломирането, както беше през пролетта  :lol: ..
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Ееее, що на мен не ми се предлагаше такава възможност! Санти, дай да си сменим картите, а?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Ееее, що на мен не ми се предлагаше такава възможност! Санти, дай да си сменим картите, а?

Хах, Зара не ти трябват толкова квадрати и опозиции, вярвай ми  ;) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

Хм,при мен пък е интересно  :blink: В 4-ти дом,съвпад нат.Плутон 4*,опозе нат.Слънце 4*, и квадрат нат.Сатурн 1*орбис,ще видим дали ще ми активира голямото тао.Освен това Дсц. в съвпад с нат.Марс,а МЦ с нат.Венера.Очаквам активен период,с много изненади от Уран,дано само да ми издържат бушоните  ;D

важните събития ще са свързани с дома, семейството.. може и неочакван ремонт, размествания да има... Може да имаш разногласия с мъж - баща, съпруг, шеф... / ще искаш да наложиш мнението си, да контролираш ситуацията, да поемеш нещата в свои ръце..
понеже 4ти дом отговаря и на нашите вътрешни пориви, може да се вгледаш по-дълбоко в себе си, и понеже и плутон е там, да преживееш дълбока душевна, емоционална трансформация..
Внимавай с харчовете.. може да усетиш, че си направила излишни покупки, да имаш нужда от пари.. да искаш да върнеш нещо купено или да го продадеш..
бъди търпелива и мисли преди да пускаш бомби  :P
Благодаря ти,xtz,всичките тези неща ги очаквам,ремонта вкъщи вече започна,любопитно ми е как ще ме изненада Уран.Дано да е приятно.И по прогресии и дирекции имам интересни аспекти.Да видим как ще се проявят  :blink:

При мен се пада в 10-ти дом, на 2 гр. от нат.Плутон. И прави квадрат с нат.Слънце-Венера. В същото време и тр.Плутон квадратира натален. Не ми звучи като нещо хубаво, ама да видим. :(

*

xtz

• **
  • 633
При мен се пада в 10-ти дом, на 2 гр. от нат.Плутон. И прави квадрат с нат.Слънце-Венера. В същото време и тр.Плутон квадратира натален. Не ми звучи като нещо хубаво, ама да видим. :(

Не се натъжавай:) може да се отрази върху шефа ти, той да преживее личностна криза:)
или може да ти кипне, и да се изправиш пред властен мъж.. да смениш заеманата длъжност или да трансформираш негативната енергия
квадрата с венера - може да си угаждаш повече, да хвърлиш пари по себе си... съвет от мен - бъди разумна в харчовете, не се обиждай на хората и не се дистанцирай от тях, защото бързо ще отшуми лунацията  :P
Новолунието ще задейства квадрата на плутон към наталната му позиция.. нямам много наблюдения върху този аспект, но ще те изправи пред някои страхове, ще трансформира, ще разчисти ненужното, може и някакви тайни, манипулации да излязат наяве..

само давам предположения, надявам се да мине леко:)

Благодаря ти много, xtz! И аз си помислих, че може да е свързано с шефа ми и работата, и това май не е добре, личната криза де. Дано не, защото той е супер човек и това ще ме разтревожи и мен. Иначе в работата си съм обградена с властни мъже, та не е трудно да се влезе в спор..
Колкото до квадрата с Плутон - той си действа от доста време, но аз не го усещам, никак даже. Та си помислих, че това може да отключи квадрата. Ще пиша какво се случва.
Благодаря отново!

*

vezni

• *
  • 244
При мен пък лунно затъмнение в 5 дом в опозиция на нат.Слънце и сл.затъмнение в съвпад с нат.плутон в 12. Ще да е тежичък период май-май...
а някой иска ли да каже нещо и по мен :)

*

xtz

• **
  • 633
а някой иска ли да каже нещо и по мен :)

везничке, лунното и слънчевото затъмнение са малко по-натам, има време и за тях:)
кажи сега новолунието какво прави:) ще е в знака на твоето натално слънце?

*

sindi

• *
  • 64
Новолунието при мен попада в 9 дом,на 6*от натални Плутон и Луна.Транзита на  Венера ще  съвпадне с натално Слънце точно при това новолуние,а тр.Сатурн е върху нат.Меркурий. Какво  ли ме чака :-\?

*

elfidka

• 3129

Ехе.... колко хубаво звучи :)
Ще дам обратна връзка, ако има подобни неща, но то за подаръците, нали и без това съм рожденничка след 5 дена :)
Давам обратна връзка,
братовчедка ми пристигна от чужбинско и подаръците ги получих преди рождения си ден :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!