Здравей Гост

Октомври- новолуние във Везни, Марс в Дева и Венера в Стрелец

• 44 Отговора
  • 9446 Прегледи
Октомври настъпва с новолуние на 5ти в знака на Везни, което е в точна опозиция на планетата на новото и нестандартното Уран.Тъй като Везните са партньорски ориентиран знак, а намиращия се в Овен Уран е лидер е възможно това противопоставяне да отключи проблеми    във взаимоотношенията, брачните и бизнес партньорства.Това ще доведе до изненадващи събития, които няма да съумеем да контролираме, затова е добре да запазим спокойствие.По-късно през месеца Марс преминава на територията на знака Дева, което само по себе си говори, че настъпва възлов момент за всички  с акцент Дева в хороскопа.Тази позиция ще помогне да се мобилизираме, да довършваме задачите си, да изпипваме детайлите.От друга страна прекалената критика и дребнавост могат да ни навредят.Добре е да бъдем по-внимателни при пътувания, при оформянето на документи и със споделянето на информация.И още едно събитие през октомври - Венера ще навлезе в Стрелец, с което ще засили интереса ни към чуждестранни култури, пътувания, философски поглед върху живота.

Овен, за вас месецът е от изключително значение.В началото ще бъдат актуални въпроси, касаещи партньори, брак, бизнес.Прекалено сте напористи и вироглави, а сега е време да погледнете и към друг, освен себе си.От средата на месеца започва активен период в работата ви,ежедневието ви ще бъде доста натоварено.Огледайте се за нов здравословен режим на живот, обърнете внимание на фигурата си.Не предприемайте медицински интервенции.Далечните пътувания ще ви донесат романтика и нежност.
Телец , новолунието ще разкрие истини, за  които не сте подозирали.То носи приключване на един етап от живота ви, което ако не предприемете вие самите, ще бъдете заставени.Изключителен период за романтика, флиртове и влюбвания.Подходящо време и за планиране на нов член в семейството.
Близнаци, месецът е наситен с емоции в личен план.Интимните отношения ще придобият нов отенък.В семейството се очакват някои неразбирателства, бъдете по-сдържани.Новолунието ще засегне зоната на децата и любовта.Още един повод да се отдадете на най-близките си.
Рак, октомври ще ви ангажира с много срещи и пътувания.Бъдете внимателни при работата с превозни средства и документи.В дома предстои да започнете нов период, начало на нови отношения, нов кръг от близки.Венере в Стрелец ще ви накара да обърнете внимание на режима си, но ще ви направи по-разточителни и нехаещи за външния си вид.
Лъв ще трябва да внимавате  с финансите си.Разходите ще бъдат по-големи от приходите, затова не бъдете толкова ларж.Много вероятно е да са свързани с деца или любим, което от части ще ви удовлетвори.Този месец като че ли ще се отдадете повече на удоволствия, отколкото на работа и задължения.
Дева, важен момент за вас.Активността ви е за завиждане, полагате основите на нов етап в живота си, все пак не забравяйте да приемате помощ, за да не е всичко на вашите плещи.Промяната в имиджа, начина на изразяване са само част от проявите на Марс във вашия знак.Финансите ви ще са свързани със семейството.
Везни,ще сте натоварени психически, ще трябва да издържите на напрежението, за да можете да приклчючите с миналото и да започнете на чисто.В се пак това е вашият месец, така че разчитайте на силата на собственото си Аз.Управителката ви Венера  ще направи контактите ви по-хармонични, пътуванията по-романтични.
Скорпион, на сериозне тест ще бъдат подложени приятелствата ви, мечтите и стремежите ви.Краят на годината е изключително важен за вас, като октомври е време за малка почивка след събитияте през септември и предстоящия ваш месец ноември.Очаквайте приходи, придобивки и луксозни подаръци.
Стрелец, възползвайте се от престоя на Венера във вашия знак – обърнете внимание на външния си вид, на поведението и изразяването си.Разчитайте на чар и така ще намерите подражатели за всяко свое хрумване.Нов роман или нови пътешествия са едни от проявленията на тази позиция.В работата ще сте отдадени на сто процента, пълната ви ангажираност ще ви донесе желани квалификации.
Козирог, силен потенциал от енергия се вихри в зоната на далечните пътувания.Ако работата ви е свързана с чужбина и чужденци, очаквайте интензивност и голяма заетост.Чрез тях може да се сдобиете с инвестиции и придобивки.Венера ще прекара доста време зад кадър, което може да ви донесе тайна любовна връзка.
Водолей, приятелствата са ключови з авас през месеца.Ще се радвате на много нови запознанства, приятни сбирки и дори любовни искри.Рискови сделки, операции с чужди пари ще ви донесат приходи, но и ще носят подводни камъни със себе си.Оперативни намеси не са за препоръчване.
Риби, месецът е рисков, поради опозицията на Марс , който се настанява в Дева.Твърде голямата емоционалност ще развихри такива събития, за които не подозирате.Тайни и интриги ще излязат наяве, което ще доведе много съюзи до критичен момент.Разчитайте на подкрепа сред колеги, съмишленици и разведрете обстановката в работната среда.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
може ли някой да качи карта..,от телефона ми е трудно...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Качвам карта с място Пловдив.

*

Yaya

• 2265
Хм, при мен е в 12ти в опозиция на СД и пр Меркурий в натален 6д като У9 и 11д. Други планети в същия градус нямам, но Мерка ми управлява 4 от 6д. Лунация покрай работата. Ще започваме курс по език, вероятно това ще е.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
Хм, на мен новолунието ми се пада в съвпад с нат. Плутон в 11 дом, но голата истина отдавна е лъснала, вече няма какво да се научава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
При мен ще има съвпад с натална Венера У3 и У8 в дом, но орбисата е твърде голяма, 4 градуса поне, и не вярвам въобще да повлияе.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Голям съм заплес, това новолуние е в съвпад с плутона ми 3ти дом, т.е. активира апликиращата квадратура транзитен натален плутон, и опозицията на уран към плутон;
меркурий е на ИЦ, венера в квадрат с натален марс и опозиция с натален юпитер по остта 4-10 дом; марс е в първи дом в опозиция с натален марс, квадрат с натален юпитер и тригон с венера; сатурн в точен съвпад с уран в 7ми и квадрат към себе си в 12ти дом.

Засегнати домове - 1, 3, 4, 5, 6, 7, 10 - браво :o Октомври ще ми е важен месец предвид и че и лунното затъмнение ми е точно върху нодалната ос венера и прогресивната луна.

*

Kler

• **
  • 576
съвпад със сатурн /точен/,в 12ти дом, съвпад с ац и юпитер. засегнати домове 12,6,11,1,2,3
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 03:42:54 pm от Kler »

*

remedeos

• **
  • 1038
И на мен ми е в/у Плутона и Слънцето,на другия ден съм рожденик.Не знам какво да мисля вече,чувствам се изморена,а явно още много предстои..Зловещо соларче ми предстои,но съм примирена и чакам Божият сценарий.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз имах новолуние в солара тази година, уж било ново начало, не виждам ново начало аз досега, пък вече мина опозицията на транзитно слънце към натално.

Виж тази лунация да не ти отключва някоя прогресия и дали нямаш новолуние в друга карта - лунар, прогресия и т.н.

*

remedeos

• **
  • 1038
Предпочитам да не ми отключва постфактум квадрат на прогресивна луна към нат. слънце.За сега ми стига,че влезе в 8ми ;D

На К3 при мен,съвпад южния и опозиция северния възел?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Сега прочетох в астрокома, че е имало подобна лунация през 2009, само че токава пълнолунието е било на 11 везни овен, а две седмици по-късно новолуние на 24 везни. Аз го помня много ясно това време, как почнах да обърквам нещата. Сега ще си пожъна, каквото съм си посяла тогава.

*

remedeos

• **
  • 1038
Помня това време.Тогава искрено си пожелах да се случи това ,което последва другата година,въпреки,че знаех,че ще боли.Имах сънища и предупреждение свише колко ще страдам,но категорично избрах да остана сама.Ако има връзка м/у двете,сега ще разбера прогресира ли душата ми от този избор.Мисля да,за сметка на личния живот.

*

remedeos

• **
  • 1038
Къде ме накара да проверя :blink:Ужас,тогава рето Уран е в/у луна,а Сатурн в опозиция и в разходящ съвпад с у7-Меркурий.Полезни са астро ретроспекциите ;DТози път обаче,си чакам Годо и толкоз.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Пфу, и тук нищо интересно. Във 4 натален, в 3 прогресивен. Опозиция натална Луна, прогресивна Венера. АСЦ на новолунието във втори натален и първи прогресивен... Единствено карето с Марса към У8 ми е притеснителен, ама да видим.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
ах, при мен ще е в 10ти дом, върху прогресивната луна, квадрат нептун У4 във 2ри, секстил юпитер У1 в 9ти; аспектите са точни

секстила с юпитер - започвам магистърско обучение

за квадрата нямам идея, нищо чудно да ми спрат кранчето родителите

понеже е срещу тр. уран - ще има фоерверки и пиратки  ;D напрежение в отношенията вкъщи и с жени, неочаквани решения  :-\

мога ли да очаквам смяна на местожителството? новолунието прави и секстил с мерк У7, но е с 1 гр разходящ аспекта..

Понеже У на новолунието е венера, тя е директна, очаквам бързо развитие на събитията по новолунието.. драматични събития, венера ще е в скорпион, ще си иска своето - любов, пари, власт, контрол... и самия знак везни е с една идея по-вгледан в себе си..

хъх, при мен тр. венера ще е върху слънцето
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

Хм,при мен пък е интересно  :blink: В 4-ти дом,съвпад нат.Плутон 4*,опозе нат.Слънце 4*, и квадрат нат.Сатурн 1*орбис,ще видим дали ще ми активира голямото тао.Освен това Дсц. в съвпад с нат.Марс,а МЦ с нат.Венера.Очаквам активен период,с много изненади от Уран,дано само да ми издържат бушоните  ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Хм,при мен пък е интересно  :blink: В 4-ти дом,съвпад нат.Плутон 4*,опозе нат.Слънце 4*, и квадрат нат.Сатурн 1*орбис,ще видим дали ще ми активира голямото тао.Освен това Дсц. в съвпад с нат.Марс,а МЦ с нат.Венера.Очаквам активен период,с много изненади от Уран,дано само да ми издържат бушоните  ;D

важните събития ще са свързани с дома, семейството.. може и неочакван ремонт, размествания да има... Може да имаш разногласия с мъж - баща, съпруг, шеф... / ще искаш да наложиш мнението си, да контролираш ситуацията, да поемеш нещата в свои ръце..
понеже 4ти дом отговаря и на нашите вътрешни пориви, може да се вгледаш по-дълбоко в себе си, и понеже и плутон е там, да преживееш дълбока душевна, емоционална трансформация..
Внимавай с харчовете.. може да усетиш, че си направила излишни покупки, да имаш нужда от пари.. да искаш да върнеш нещо купено или да го продадеш..
бъди търпелива и мисли преди да пускаш бомби  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

elfidka

• 3129
във 2д- ще имам подаръци, то е ясно
 :wub:
И при мен е във втори дом, а на това и отгоре на 2 градуса от у2 ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!