Поглеждайки хороскопа, анализирайки даденостите и вероятностите, можем ли да отговорим за всеки индивидуално за какво му е даден животът?Вярно, че това се определя от Слв, Сатурн, асцедент...т.н, но все пак как да определим какво трябва да направи човек в живота си, за да е щастлив?
Наивно ми се струва астролог да даде отговор на клиент за какво му е даден живота.
Този отговор се крие във всеки натив и това е първата задача на душата...да открие пътя си.
Волана на наталната карта е нодалната ос. И аз не си позволявам да разглеждам отделно възлите...защото те имат обща задача.
Добре, не ти ли се е случвало някой да дойде при теб и анализирайки натала му, да видиш, че независимо от временните хубави аспекти- за професия говоря, има по голям шанс да се реализира другаде?
Не би ли му казала?
Какво общо има шанса за реализация с това за какво ни е даден живота?
Щастието е в хармонията и в пътуването...и в буквалния и в пренисния смисъл на думата...
Казвам си гледната точка...Реализация в семеен и профи план...
А хармония за един е да виси по баровете и леките жени, за друг да се вкопчи за полата на майка жена и тн...
Например на мен нещо като идол ми е Иван Славков.....ми кефи ме човека и то много...ама за мен е чук, а за други е просто един истински пияница...И в двата случая на тълкуване на живота и натала(ако някой има картата му, нека я качи)...все има пътуване..
Батето..., :blink: Бог да го прости ми беше приятел.
Само думичка ще вметна за него..,за да не отиде и тач тема в ляво...

...та той беше бохем и ценител.Духовен човек...и изключителна личност.
Реализация и даденост са две много различни неща.
В редки случай астрологията е буквална.
Качвала съм карти на министър и на негов приятел с почти точен час на раждане...Е,...и двамата имат в натала си еднакви домофикации и планетарни конфигурации...,защо и двамата не са се реализирали като министри.
В този смисъл...всеки е тук ,за да Осъзнае,Приеме и Разбере смисъла ...защо му е даден живота.
Избор на духа..,душата и мястото...и времето.
Правилната реализация е само стъпка в дългия път на смисъла на живота...,но не и всичко.