Момичета и момчета, в другия форум го написах, пиша и тук. Съвпадите и квадратурите на Сатурн синастричен към лични планети не са нищо хубаво, нещата с тригоните са малко по различни защото при тях има мекота. Предполагам много от вас са чели, че руските астролози отиват по далече и наричат тези аспекти, аспектите на нещастието.
Сатурн свива, органичава и замразява всичко до което се докосне и сами разбирате че ако иде реч за любов, той не е нещо на мястото си в тази ситуация.
А с опозициите на Сатурн как стоят нещата. Някой може ли да сподели за опит при опозиция Сатурн (негов) опозе на Луна (нейна)?
Ще те посъветвам да не слушаш изказването за това, че тези аспекти не са за хубаво. Това зависи от много неща. Сатурн опозиция Луна, си мисля че наскоро го обеснявах в темата за синастрии, а може дори и в тази да е било. Аз имам квадрат с моят приятел. Да кажа и за теб накратко за опозицията.
При съвпад, опозиция и квадрат, най-често има едно чувство, че нещо не е наред, но въпреки това, двойката се чувства стабилна и обвързана дълбоко един с друг. Имате нужда един от друг за да се чувствате стабилни. Често нуждите на луната, не са задоволени от Сатурн, и човека с луна може да се чувства изоствен, наранен или отбягван, това може да се случва, защото Сатурн не е имал време или е бил зает, той не винаги може да е бил на разположение, което за Луната може да изглежда така, че Сатурн е по заинтересован от неговите си неща, от колкото от Луната. Сатурн има определено виждане за Луната, и това може да породи ситуации, в които човека с Луна да не иска или да се страхува да сподели чувствата си, защото се страхува да не получи неудобрение от неговият партньор. Много често точно в опозицията, двойките се чувстват перфектно заедно, любов и романтика и изведнъж всичко може да се прецака за част от секундата. Много често в тези аспекти, сатурн се проявява като дистанциран и един вид не толкова заинтересован във връзката.
В моята ситуация, аз съм Сатурн и правя квадрат към Луната на приятелят ми, понякога аз се отдръпвам от него, с причини разбира се, а той се чувства много кофти и това го подтиска, естествено той никога не ми го казва на трезва глава, но ако пие няколко бири ми обяснява как нещо не е наред, и как това го кара да се чувства нещастен и му липсвам и т.н...
Надявам се да си ме разбрала