Здравей Гост

тъмната страна на светлината

• 4 Отговора
  • 1099 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
тъмната страна на светлината
« -: Септември 25, 2013, 09:44:58 am »
Ако уран е идентификация на светлинната,то плутон се свързва с тъмнината.
имам честа да съм била съветник преди много години в нек и да познавам отчасти материята свързана с черното злато...,но не и с ядрената енергия.така или иначе светлината е необходима във всеки смисъл.познанството ми с богомил манчев датира от 10г.как и като какъв го познавам няма да кажа сега.моля, някой да постави картата му.часа на раждане е 10:30 сутринта.гр.етрополе.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
Re: тъмната страна на светлината
« Отговор #1 -: Септември 25, 2013, 10:40:46 am »
Потърсих в Google датата на раждане , надявам се да няма грешка  :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #2 -: Септември 25, 2013, 09:07:19 pm »
Марая, имаш ли лични наблюдения да е агресивен? Хвана ми окото това  :mar: :kva: :plu: .  А  :moo: :opo: :jup: предполага някакви крайности и излишества с елемент на мания… Има ли нещо вярно дотук?

Иначе е "роди ме, мамо, с късмет", на пръв поглед.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Септември 25, 2013, 11:04:14 pm »
Излишества... :blink: вечерните харчове са между 50-100 хиляди.хазартна зависимост.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4 -: Септември 25, 2013, 11:25:30 pm »
майко мила, майчице  :o какво е това чудо  ;D

луната е у5 - освен любов и деца , да , тук е и хазарта... луната в телец обича да си задоволява потребностите...
опозицията й с нептун и юпитер дават нереалистични очаквания... квадрата с уран - неочаквано ги разбива...
луната е във 2ри дом... пряко свързана е с парите и ценностите...
марса е у2 в широка квадратура с плутон... огнен марс.. на всяка цена иска.. а плутон вманячава...

луната и марс правят куинконс по между си... това не му дава мира...

но в момента тр. наптун прави секстил към луната, а тр. юпитер е в 5ти .. не му ли върви ... или това е поредния мираж  :(

Как си, Марайче  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!