Нека да ви кажа, какво може да вгорчи деня ми – моментите, когато срещам хора, нацупени без причина, негативни, винаги скептични, оплакващи се за какво ли не, без капка такт и нормално отношение. Злобата, във всички нейни измерения. Злобата към другите, търсенето на причини да се захапем един друг, да се скараме, да има драма и негативизъм.
Действат ми натоварващо, затова се опитвам да избегна всякакви контакти с подобни хронично кисели или злобни хора.
Оставят ми ужасно горчив спомен, който предпочитам да забравя колкото се може по-бързо. И без това живеем в държава, в която всичко е толкова негативно и сиво, а хората допълнително развалят и малкото останала хармония в този живот.
Да си призная и аз не винаги успявам да бъда изцяло позитивно настроена, но не заради друго, а защото като всяка друга жена с вода в натала реагирам емоционално, а и защото понякога не мога след постоянните негативи около мен да запазя позитивната енергия.
Та защо пиша това, защото в този форум има адски много негативни хора, хора които са тук за да ти стъжнят живота и да те накарат да се откажеш да бъдеш позитивен, хора, които вместо да ти помогнат, предпочитат да те накарат да се чувстваш кофти.
До преди 2-3 седмици правих по 2-3 синастрии на седмица, харесваше ми да помагам на хората и когато ме питаха какво искам в замяна, да им отговарям, че искам просто усмивка. С течение на времето все повече и повече нямах муза да се занимавам с това, а смея да кажа, че обичам да го правя. Години на ред намирам най-различни начини да помагам на хората /асц. във Водолей/слънце в Рак/ смея на кажа, че съм хуманист човек и винаги искам да помогна, стига да мога. Но нещата стават все по-зле. Излизаш на улицата и гледаш само негативни хора, влизаш във форума и пак негативизъм.
Затова, моля не ми пишете за синастрии, понеже се чувствам зле, че не мога да ви помогна. Искам да се отърся от този негативизъм и да започна отново със желание, а не по задължение, не случайно не съм отговорила на последните 10 човека, а знаете че винаги го правя. Извинявам се към когото съм била негативна или отрицателно настроена, може да сте видели промяна в предните седмици, ще ми мине и тогава ще се постарая да отговоря на всички, до тогава нямам настроение.
Истината е, че когато искаш да направиш нещо хубаво, все ще се намери някой да го развали. Така че, бъдете позитивни, колкото повече хора са позитивни, толкова по-добре. Знам, че е трудно да си позитивен, предвид къде и как живеем, но нека любовта ни към астрологията и общото ни хоби ни събира тук с позитивни мисли. Нека всеки от нас бъде една идея по-добър към другите, и най-важното никога не се поддавайте на атаки от злобни и негативни хора. В живота има карма, каквото и да ви се случи, го приемайте с усмивка. Направете добро, хвърлете го зад гърбa си, то един ден ще ви настигне, същото важи и за злобата и лошото. Та какво искате да виждате зад гърбa си?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ADP65wbBUpc[/youtube]