Здравейте...да споделя и аз една история...
Моят Вертекс е в Телец в съвпад с Алгол/8 дом/.
Преди 2г.,когато прогресивната ми Венера минаваше през него/точен съвпад/- по интернет се запознах с един мъж от София...писахме си дълго ,понякога по цели нощи,интересен събеседник беше...Не съм целяла контакт наживо с него,но той реши да дойде да се запознаем лично.Нямах нищо против-допадаше ми за комуникация/беше интелигентен,умен-впечатляващо/,беше много любознателен...но физически -не беше мой тип...Както и да е ...Беше доста изтрещяно да рискувам така -среща с непознат,но пък беше вълнуваща среща....Вероятно е имал някакви очаквания,но не го огря.Не ми направи неприлично предложение...държа се добре...но се усещаше интереса му към мен.Нищо не се случи между нас ,защото аз не пожелах...Защо разказвам всичко това...защото интересното е ,че са замесени моят 8дом,Алгол,моят Вертекс,моя Прогресивна Венера и...неговото Слънце и Сатурн в съвпад с всички тези мои красоти...и имаше нещо,което усещах,но не мога да опиша...от сорта на ...някаква предопределена среща,но и някакъв страх ...странни усещания...незнам на какво да ги отдам:-\Странна история...После аз се одръпнах.
Транзити...сега,като се замисля...много ми влияят .
Забелязах,че в деня на брака ми транзитна Венера и транзитно Слънце са били в съвпад с Вертекс/Алгол.
При раздялата ми с "голямата ми любов"-транзитна Венера...отново е била там.