У10 Плутон на АС плюс У1 Сатурн към момента на МС, а след това и през 10-ти дом в съвпад с Плутон. Виждам, че най-силно те интересуват личните отношения, но виж дали няма да ти излезе късметът и в професионалната сфера. Ако от известно време усилено работиш над имиджа си в работата и издигането по професионалната стълбица, това може да се окаже момент, в който ще жънеш плодовете на труда си. В картата ти ми се струва, че виждам индикации за работа в обществени или политически организации, а също може би и професионални изяви зад граница или заедно с партньори от чужбина - Плутон (У10) в квадратура с Юпитер (У11 и У12) в 7-ми дом. Транзитен Юпитер през 7-ми в следващите 2 години може да реализира този потенциал (ако правилно преценявам ситуацията).
Транзитен Сатурн в опозиция с У7 Луна може да подейства и като затвърдяване на съществуваща връзка, и като разчистване на терена преди да се появи някой по-стойностен мъж в живота ти. Преди да разбереш от какъв човек имаш нужда, ако все още това е въпросителна за теб. Лоялността на партньорите ти може да бъде поставена на проверка и ще разбереш кой е наистина с теб и кого е време да оставиш да си тръгне за добро.
Да, Юпитер и Южен лунен възел (Кету) в 7-ми дом могат да се реализират като връзки с чужденци.