Здравей Гост

Tълкуването на този транзит

• 2 Отговора
  • 964 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Tълкуването на този транзит
« -: Октомври 04, 2013, 01:35:43 pm »
Здравейте

Уча астрология, но съм прекалено в началото и с интерпретацията на транзити не съм много добра. Ще може ли да ми кажете какво мога да очаква от тази транзит на Плутон върху АСЦ / знам че това е период в който много ще се променя/, но от другата страна имам Юпитер на К7пак съвпад.  /когато сега лятото ми премина през К7  ми даде запознанство с чужденец, и кратка връзка с него/ . Интересно ми е защото и двете планети не са от бързите недаващи събития а транзитите стават на оста АСЦ - ДСЦ :P :P ;) :blink:
« Последна редакция: Октомври 05, 2013, 03:45:29 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

Re: Tълкуването на този транзит
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2013, 06:09:57 pm »
У10 Плутон на АС плюс У1 Сатурн към момента на МС, а след това и през 10-ти дом в съвпад с Плутон. Виждам, че най-силно те интересуват личните отношения, но виж дали няма да ти излезе късметът и в професионалната сфера. Ако от известно време усилено работиш над имиджа си в работата и издигането по професионалната стълбица, това може да се окаже момент, в който ще жънеш плодовете на труда си. В картата ти ми се струва, че виждам индикации за работа в обществени или политически организации, а също може би и професионални изяви зад граница или заедно с партньори от чужбина - Плутон (У10) в квадратура с Юпитер (У11 и У12) в 7-ми дом. Транзитен Юпитер през 7-ми в следващите 2 години може да реализира този потенциал (ако правилно преценявам ситуацията).

Транзитен Сатурн в опозиция с У7 Луна може да подейства и като затвърдяване на съществуваща връзка, и като разчистване на терена преди да се появи някой по-стойностен мъж в живота ти. Преди да разбереш от какъв човек имаш нужда, ако все още това е въпросителна за теб. Лоялността на партньорите ти може да бъде поставена на проверка и ще разбереш кой е наистина с теб и кого е време да оставиш да си тръгне за добро.

Да, Юпитер и Южен лунен възел (Кету) в 7-ми дом могат да се реализират като връзки с чужденци.

*

mail

• *
  • 233
Re: Tълкуването на този транзит
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2013, 09:16:36 am »
Благодаря  :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: