Здравей Гост

Лунно затъмнение 18 октомври 2013г.

• 49 Отговора
  • 8694 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Лунно затъмнение 18 октомври 2013г.
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2013, 12:45:08 pm »
Някой ще сподели ли опитности по оста АЦ ДС с Луна на ДЦ (съвпад с натална)? Очаквам пътуване тогава, явно ще е емоционално, вероятно ще ми повлияе към промяна на светогледа, щом Слънцето ще ми е на АЦ...
Но, ако някой сподели, по-ясно ще преценя.
« Последна редакция: Октомври 11, 2013, 01:48:26 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2013, 12:46:30 pm »
И аз ще имам пътуване точно в деня на затъмнението, при мен е по остта 3-9 дом, дали може да е нещо лошо на пътя?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #22 -: Октомври 12, 2013, 06:46:37 am »
Според вас какво ще донесе пълнолунието в т-квадрат с нат. Венера, абсолютно точен, разминава се с 4 секунди? Венера е у3 и у8. Пълнолунието активира натален квадрат между Венера и Уран (Водолеят е целият е в 12 дом) и натален тригон с Марс (у2). Отделно от към Уран са натален въздушен голям тригон Слънце (интерсептиран Лъв в 6-ти) съвпад Юпитер (у10) и Сатурн (у11).

Моето тълкувание е, че индивида ще разбере някои тайни, 3 и 12-ти дом. Но пък от друга страна ще има сериозна подкрепа за работата, кариерата. Но съвпада на Слънце и Юпитер в 12 както е облъчен...би трябвало да излезе сух от ситуацията с тайните, да стане неговата един вид.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #23 -: Октомври 12, 2013, 07:26:10 am »
Според вас какво ще донесе пълнолунието в т-квадрат с нат. Венера, абсолютно точен, разминава се с 4 секунди? Венера е у3 и у8. Пълнолунието активира натален квадрат между Венера и Уран (Водолеят е целият е в 12 дом) и натален тригон с Марс (у2).

...на мен повече ми се виждат активирани темите по Венера - има ли връзка този човек, на какъв етап е, как се чувства в нея...

При положение, че аспектът е напрегнат и Венера е върха на т-квадрата, плюс това, че имаме затъмнение и то действа по-продължително време - човекът ще е поставен пред дилема. Възможно е да се наложи да решава въпрос във връзката/брака си. Възможно е сам да инициира промяна - поради активиране на натален квадрат Венера/Уран - тия са си свободолюбиви отвсякъде  :blink:

Също да бъде поставен въпрос в отношения с брат/сестра, при кратките му пътувания - ако напр. работата му е свързана с такива, съседи /тъй като наталната Венера е У3/; възможно е Венера като У8 - да донесе промяна по темите на осми дом...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #24 -: Октомври 12, 2013, 07:19:32 pm »
Мерси, Ванила! Законно обвързана е. Предстой посещение при лекар, надявам се да не се активират тези теми от 12 и 8 дом. Но и аз си мислех, че може и бракът да е поставен на изпитание заради някакви тайни, които би могла да разбере.

« Отговор #25 -: Октомври 17, 2013, 09:37:07 pm »
И това затъмнение не ме подминава.На 25* във Водолей имам нат.Марс У10,в Д8,Луната е точно в/у прогр.Хирон(до секунди),а прогр.Луна е на 25* в Близнаци.Въпросът ми е лунацията дали ще отключи тригона м/у прогр.Луна и нат.Марс или секстила м/у прогр.Хирон и нат.Марс,или и двата аспекта ще действат едновременно?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #26 -: Октомври 18, 2013, 05:12:46 am »
Ще активира и двата аспекта. Но дали едновременно ще се случат събитията или едно след друго, не мога да ти кажа.
Според Ръшман ефекта от тези затъмнения траел две години?! Какви са вашите впечатления?
На мен ми прави квадрат към оста АСЦ/ДСЦ. Точен! Като е по оста 4/10. Да очаквам промени, нови нива в кариерата, партньорствата? Гледам, че и следващото затъмнение е еднооооо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Октомври 18, 2013, 06:05:51 am »
Самото затъмнение е в 2 ч сутринта на 19ти.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #28 -: Октомври 18, 2013, 06:50:57 am »
В 2:38 за София.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #29 -: Октомври 18, 2013, 08:05:20 am »
При мен е в точен съвпад с куспидата на 5-11 дом съответно Луна-Слънце. Какво ли да очаквам?

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #30 -: Октомври 18, 2013, 02:10:03 pm »
Затъмнението попада върху нат.Марс ,разположен в 3 дом  на 1*от оста ИЦ/МЦ и активира опозицията Марс-Уран.В натала Уран е управител на 2 дом.Като чета ,че ефекта от затъмнениета траел  2 години тръпки ме побиват.Преди години,загубих брат ми,точно когато опозицията  бе активирана ,но тогава бяха замесени  Марс и Сатурн.Какво  бих  могла да очаквам сега?

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #31 -: Октомври 18, 2013, 03:47:46 pm »
Затъмнението попада върху нат.Марс ,разположен в 3 дом  на 1*от оста ИЦ/МЦ и активира опозицията Марс-Уран.В натала Уран е управител на 2 дом.Като чета ,че ефекта от затъмнениета траел  2 години тръпки ме побиват.Преди години,загубих брат ми,точно когато опозицията  бе активирана ,но тогава бяха замесени  Марс и Сатурн.Какво  бих  могла да очаквам сега?
затъмнение в 3д не носи смърт, така че споко
и може да пише, че действат до 2г, но на практика няколко месеца работи, дори по-малко
разликата от обикновено пълнолуние е, че е по-наситена енергията- Ръшман дава пример с това, че все едно е стая, в която свети лампа, която загасва, а после пак се включва- светлинава в този момент се струва на човек по-ярка, а предметите в стаята по-големи
 затъмнение или лунация в 3д е пътуване, образование, контакти, покупка на автомобил
Благодаря,Аkruks! :88:

« Отговор #32 -: Октомври 18, 2013, 07:07:54 pm »
Ще активира и двата аспекта. Но дали едновременно ще се случат събитията или едно след друго, не мога да ти кажа.
Според Ръшман ефекта от тези затъмнения траел две години?! Какви са вашите впечатления?
На мен ми прави квадрат към оста АСЦ/ДСЦ. Точен! Като е по оста 4/10. Да очаквам промени, нови нива в кариерата, партньорствата? Гледам, че и следващото затъмнение е еднооооо.
Благодаря Зара,освен аспектите,които описах,и при мен е по оста 10/4 и прави квадрат с Асц/Дсц.,да видим.А влиянието на затъмнението,според мен е няколко месеца.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #33 -: Октомври 18, 2013, 07:48:10 pm »
Благодаря Зара,освен аспектите,които описах,и при мен е по оста 10/4 и прави квадрат с Асц/Дсц.,да видим.А влиянието на затъмнението,според мен е няколко месеца.

И при мен е баш така! Ще видим при коя как е протекло!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Октомври 18, 2013, 09:03:30 pm »
За днес бях поканена на 60 години от създаването на специалното училище, където съм учила.Голям празник със всички випуски през годините.
Но се чувствах толкова нещастна и с ниско самочувствие ,че не отидох.А бях обещала,че ще ходя.
Надали е събитие по пълнолунието,но може и да е......така почувствах-така направих.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Октомври 18, 2013, 10:38:11 pm »
Проработи... :rolleyes: Интересно...донесе ми пари и сериозна сделка. Като казвам сериозна...наистина сериозна за ммного. :rolleyes:
Изумена съм... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Октомври 19, 2013, 08:33:53 am »
Супер, Марая! Честито!

При мен нищо няма.... Много странно, при този съвпад на АЦ-ДЦ, участието на Плутон и Луна и техните аспекти...

АЦ на затъмнението ми е на МС, а ИЦ точно върху Плутона ми. С оглед проблемите с майка ми в дома, може да намеря проявление, но пък това започна от вторник още...
« Последна редакция: Октомври 19, 2013, 08:38:31 am от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #38 -: Октомври 19, 2013, 10:15:25 am »
Ето какво се случва с мен:   
            Вчера след обяд ,ми откраднаха портмонето  с голяма сума пари. Парите ми бяха много нужни за да платя на адвокат , който да ме защитава по дело , за което получих призовка на миналото пълнолуние. Като за капак ,докато си седях ,отчаяна ,навън на едни стълби и се чудех , какво да правя ....................... дъщеря ми падна от един парапет и като по чудо не си счупи кръста........
    Ето и моята карта ,който желае може да коментира.  Лятото се консултирах с астролог и той ми каза ,че периода от Октомври до средата на Април , ще е силно емоционале за мен. Тогава се чудех , какво ще се случва.  Сега като гледам , незнам къде ще му излезе края ,и какъв ще е изхода за мен.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #39 -: Октомври 19, 2013, 11:40:34 am »
http://www.astronovini.com/2013/10/blog-post_16.html

Кратко, ясно и точно.... Поздравления за автора!

А Шопенхауер