Здравей Гост

Прекалено доверие и вяра

• 10 Отговора
  • 1774 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прекалено доверие и вяра
« -: Октомври 07, 2013, 05:30:54 pm »
Няма  да  влизам  в  монолог... ;D, не че не съм го правила... :-[ ;D
Искам открит диалог...като представител на слънчевия знак стрелец.
Въпроса,който не ми дава мира е защо вярата ми в хората не умира? Защо имам доверие на всички?
Защо педерасите / обратните...в истинския смисъл на думата/ винаги са се опитвали да ме предават...и никога не са успявали? Но защо по дяволите не мога да повярвам,че човека е лошо същество...и винаги кредитирам доверие на другите?
НЕ СТАВА ДУМА ЗА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ! Става дума за работни...И ми се повръща...
Коя планета според Вас и кои конфигурации са виновни за доверието и вярата ?
Мдаа...Юпитер дава оптимизма и разширява.
Но...вярата в бъдещето в хората...в доброто... :'(
Много ми е скапано и тъжно...
Предаде ме /е не успя/ адвокат педерас.
« Последна редакция: Октомври 07, 2013, 05:42:11 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yasmin

• *
  • 103
Re: Прекалено доверие и вяра
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2013, 06:19:01 pm »
И при мен стрелеца е силен и съм същата като тебе.
Но  тъпо и упорито продължавам да вярвам.
Не мога да ти дам обяснение защо това се случва отново и отново.
Това, което знам е, че в момента когато това НЕ се случи, ще е най-лошия за мен. Имам нужда да вярвам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2013, 06:30:58 pm »
И при мен стрелеца е силен и съм същата като тебе.
Но  тъпо и упорито продължавам да вярвам.
Не мога да ти дам обяснение защо това се случва отново и отново.
Това, което знам е, че в момента когато това НЕ се случи, ще е най-лошия за мен. Имам нужда да вярвам.

Като допинг е...болта!
Това го повтарям постоянно и на мъжа до мен. Той ми казва,че съм извънземна инкарнация. Безспорен факт е..,че умението ми да прощавам е пословично.Разбираш ли?!- аз прощавам винаги...Това ми дава свобода!И не ме интересува мнението на другите - дори и това на децата ми , майка ми...мъжа ми... Разбираш ли..,че днес един гладен адвокат.../утре ще се кълне пред адвокатския съвет за да придобие правото да практикува/ се помисли за по-умен и ме предизвика да му кажа..,че липсата на логика при него ще работи в полза на други,а не на клиентите му...Той нямаше думи..,реши да скочи 190 см ,а е висок кинта и 20. :unsure:
Обаче...вярата...мамка му и прасе-шибаната вяра сякаш ..,ако спра съм мъртва! :-X
Това е проблем!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2013, 06:56:59 pm »
По-добре вяра, отколкото съмнение.
И съм късметлийка, че това при мене не е съзнателен избор, който трябва да правя постоянно, а си ми е заложено така.
Не го заменям за нищо, въпреки че често боли.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2013, 09:29:12 pm »
има ли вярата в хората нещо общо с наивността?
и аз имам подобен проблем, че хората винаги по някакъв начин ме нагрубяват или предават, но аз някак си успявам да ги оправдая или пък много бързо забравям....или пък вярвам, че са добри по природа ....и въпреки лош опит пак смятам, че са добри ....
всъщност напоследък или поне на последната ми работа попаднах в среда и обстоятелства, които ми показват, че всъщност хората далеч не са толкова добри за колкото ги мисля и приемам...и всъщност излиза, че голяма част са големи егоисти и доста ограничени, но това пък прави ли ги лоши по душа....по душа лош човек няма...всички идваме от едно място....
аз имам Юпитер в 1-ви дом връх е на тао квадратура с Венера/Сатурн, но пък си има страхотен секстил и взаимна рецепция с Уран, а мисля също, че за вярата в доброто много ми "помага" опозицията на Нептун към Слънцето.....

« Отговор #5 -: Октомври 07, 2013, 11:39:12 pm »
 Разбрала съм, че Вярата е всичко в този свят. Без нея животът спира да съществува.
Ето един мой любим цитат от Вапцаров - Но ето, да кажем,
вий вземете, колко -
пшеничено зърно
от моята вера,
бих ревнал тогава,
бих ревнал от болка
като ранена
в сърцето пантера.

Аз имам съвпад на Юпитер с Нептун  ;D, продължавам да си вярвам тъпо и упорито...в хората и въобще.

« Отговор #6 -: Октомври 08, 2013, 01:16:55 am »
Съгласна съм и аз,че Стрелец е непоправим оптимист .Вярата му е непоклатима.Едва ли друг знак би бил склонен да приема хората със всичките им недостатъци и да прощава предателствата...ШИРОКИ ДУШИ .../аз например не бих могла/.Най-вероятно комбинацията между Юпитер и Нептун е в основата на всичко това...поне аз така мисля...Нептун със своето идеализиране и розовите очила,мъгла и омая...и Юпитер със своята вяра,и широта,оптимизъм...
Аз имам натална опозиция между двамцата...и понякога съм доста лековерна/наивна...и си мисля,че хората са с чисти намерения,като мен...След доста перипетии в любовта и наблюдения върху обкръжението ми обаче...казах КРАЙ...Не прощавам предателства,не приемам хора с пороци и недостатъци...Не искам да съм заобиколена от "измет"...Крайна съм.Не приемам обратно човек-изгубил веднъж доверието ми.БАСТА. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2013, 08:18:32 am »
Меркурий мисля,че има касателство...

« Отговор #8 -: Октомври 08, 2013, 08:31:05 am »
Слънце съвпад Нептун...истински лимон...Имам такъв френд, много доверчив..И е Стрелец със същият Асц...Само трябва да му обяснявам след него, как еди кой си иска да го клати за пари, ама все не ми се получава...Ама като има да дава..:)
Много добър и точен човек, може да се разчита на него на 1000000%, но наивен до безобразие
Според мен комбинацията е показателна
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2013, 08:32:23 am »
Да, и аз го имам този проблем. Постоянно се опитвам да помогна на някого, да направя нещо добро за някой, напоследък беше момента, когато установих, че хората не оценяват такива неща. Дори вчера точно за това си говорех с приятелят ми. При мен си мисля, че е от Слънце в Рак и АЦ. във Водолей, смятам че и двете са много хуманни и грижовни и от там. Но почвам да им удрям по един шамар, защото от това доверие и доброта накрая страдам аз... :-\ :-\ :-\
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2013, 08:59:34 am »
нещо по темата, което видях току що..
"Добрите хора си отиват рано,

а лошите остават на банкет.

Животът е лотария с награди,

но кой е печелившият билет?

Добрите хора вечно са самотни,