Здравей Гост

Сами носим отговорност за всичко

• 110 Отговора
  • 28477 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сами носим отговорност за всичко
« -: Октомври 07, 2013, 06:22:13 pm »
Не са ни виновни политиците..,и комиците. Не са виновни Ботев и Левски..,Димитров и Благоев..,Костов и Филип Димитров...,Жан и Петър Младенов нито Петър Стоянов...Да ме простят неспоменатите държавни мъже!
Виновен е егрегора на нацията..Собствения ни страх от себе си , от отношението ни към света и другите...собствените ни мисли - най-мощното оръжие!
За силата на мисълта сме чели всичко...и всички!
Но колко от нас владеят тази сила? Колко от нас я използват? Колко от нас умеят да контролират мисълта и да я трансформират в светлина...,която осветява всички , в това число и изпращащите я?
Меркурий...или аспект на Мерк с Уран....? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Сами носим отговорност за всичко
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2013, 06:32:43 pm »
П.П.

В наталната карта на България...

Та...какво показва робската психика..и страха на нацията?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2013, 08:27:24 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/board,12.0.html

Това са теми за раздел Свободни дискусии, прикрити под малко планети. На мен не ми прилича на астрофорум...  :( Жалко....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2013, 10:43:57 am »
във всеки  миг от живота ни има моменти на съмнения и на страх.
В картата на България асц попада в знак козирог. Характерна народопсихология е песимизма.Българина е свикнал да не вярва дори и на онова което вижда....,а какво остава за невидимото.
Онзи ден гледах едно предаване с известната водеща В.Райкова. Гледах го защото беше посветено на Ванга.
В предаването участваха Капка Георгиева/Сидерова/ , Светослава Рудолф/Тадаръкова/ и някакъв поп Силвестър.
Няма нужда да разказвам колко пошло и гнусно беше предаването в което жената посветила живота си на доброто,вярата и света беше отново полята с кофи помия.
"Истина ви казвам, че никой пророк не е приет в своята родина." Лука 4:24

Така постъпваме не само с пророците ,а и с всички хора .
АСЦ от картата определя облика на нацията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2013, 10:49:15 am »
Тази черта наблюдавам като цяло и при сатурновите хора – няма нещо, което те да не опошлят с постоянните си съмнения, страхове и недоверие, дори най-чистите намерения. В един момент просто ти се отщява да бъдеш искрен с тях, пускаш огледалото в действие – нека виждат в него своя образ, той нали е най-съвършен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 09, 2013, 11:40:00 am »
Тази черта наблюдавам като цяло и при сатурновите хора – няма нещо, което те да не опошлят с постоянните си съмнения, страхове и недоверие, дори най-чистите намерения. В един момент просто ти се отщява да бъдеш искрен с тях, пускаш огледалото в действие – нека виждат в него своя образ, той нали е най-съвършен.

Огледалото има свойство да поема и е свързано с Луната. Точно като опозицията м/у козирог и рак.
В мунданен план 4-ти/10-ти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2013, 11:53:11 am »
Мдаа, Луната... имам интересното свойство да разкривам и отразявам най-нелицеприятните им черти, които другаде успяват да прикрият. Вероятно на това се дължи и специалното им отношение към мен. :)))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2013, 07:33:33 pm »
И Плутоновите не падат по-долу, във всяко добро намират чернилка, в най-искреното отношение и даже подадена ръка, те ще съзрат пъклен план или бягат като от тамян, вечната мнителност и подозрителност обаче прави само тях нещастни.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2013, 07:50:02 pm »
Представям си съчетанието Сатурн/Плутон какво е, ще те подлагат цял живот на изпит за издръжливост. Само че в един момент на човек му писва все да го изпитват и да търсят под вола теле - несъществуващи грехове и задни мисли там, където ги няма. Но и за това си има обяснение - обикновено съмнителните хора сами се разкъсват от съмнения и недоверие. Познавайки собствените си мотиви, те се съмняват в мотивите на отсрещния. Бягам надалеч от такива отношения, но да допусна такива хора в живота си е мой избор и моя отговорност, вероятно е имало защо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2013, 08:39:20 pm »
Представям си съчетанието Сатурн/Плутон какво е, ще те подлагат цял живот на изпит за издръжливост.

Ами то всеки си има Сатурн/Плутон и съответните страхове/съмнения към даден човек или в определен момент. Просто живот и тестове. Важното е, че точно тези две планети ни принуждават да се вгледаме най-вече в себе си. И да си признаем (пак на себе си) горепосочените. Другите да оставим настрана, условието "те какви са и затова са", съвсем не е задължително.   

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2013, 08:43:10 pm »
Възможен е и друг вариант - когато човек няма достатъчно вяра в себе си и "стойността си" "приписва" подобни "заслуги" и на хората, а всъщност проектира върху тях собствената си неувереност.

Друг пример за проекция - когато някой е прекалено взискателен към обкръжаващите, то той е такъв и спрямо себе си. Не приема лесно чуждите грешки, защото не го прави и спрямо своите и в резултат е по-склонен да е недоволен от себе си съответно и от другите хора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Октомври 10, 2013, 08:44:05 pm »
Дали наистина принуждават? Някои хора цял живот гонят сянката си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2013, 08:45:00 pm »
Друг пример за проекция - когато някой е прекалено взискателен към обкръжаващите, то той е такъв и спрямо себе си. Не приема лесно чуждите грешки, защото не го прави и спрямо своите и в резултат е недоволен от себе си съответно и от другите хора.

Мдам, най-лошият. Орисия, какво да правиш. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2013, 08:46:16 pm »
Друг пример за проекция - когато някой е прекалено взискателен към обкръжаващите, то той е такъв и спрямо себе си. Не приема лесно чуждите грешки, защото не го прави и спрямо своите и в резултат е недоволен от себе си съответно и от другите хора.

Това важи и за мен, признавам.  ;D
Но никога не съм твърдяла обратното, напоследък усещам как ставам все по-нетолерантна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Октомври 10, 2013, 08:47:42 pm »

Мдам, най-лошият. Орисия, какво да правиш. ;D
Дано не прозвуча груб, ама такова мислене както го описвате не е орисия,а мислене на стари моми по дух...Е това е ужас и няма лечение, не знам само кои аспекти го показват?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2013, 08:49:49 pm »
В грешка си, това е мислене, което не е обвързано с пол или години и брачен статус. Майка ми е така, а два пъти се е омъжвала, нищо общо няма този мисловен модел със старите моми.

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Октомври 10, 2013, 08:51:24 pm »
Лили и sunrain, и що така на терсене ? Вместо да си вземете поука ... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Октомври 10, 2013, 08:52:37 pm »
Дано не прозвуча груб, ама такова мислене както го описвате не е орисия,а мислене на стари моми по дух...
Тц, тц. Не думай. От нежни устни съм чувала за подобни определения, ама мъже да групират по такъв показател... Дано не прозвучи грубо, но е задръстено.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 10, 2013, 08:54:59 pm »
Лили и sunrain, и що така на терсене ? Вместо да си вземете поука ... ;D

Синдромът стара мома - какво да правя, горката аз!?  ;D

Хаха, аз поне си имам оправдание, ама за Сънрейн няма...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Октомври 10, 2013, 08:55:22 pm »
В грешка си, това е мислене, което не е обвързано с пол или години и брачен статус. Майка ми е така, а два пъти се е омъжвала, нищо общо няма този мисловен модел със старите моми.
Сладурка и аз това казвам, начин на мислене, който е отврат. Имал съм две такива гаджета, даже и гаджета силно казано, по месец...Никога жена не съм удрял, ама такива протогери ме е избивало не агресия...Е замених едната с другата, позастъпиха се малко беха една след друга, ама от тогава слава богу не съм попадал на такива чакали!
Дано не прозвуча груб, ама такова мислене както го описвате не е орисия,а мислене на стари моми по дух...
Тц, тц. Не думай. От нежни устни съм чувала за подобни определения, ама мъже да групират по такъв показател... Дано не прозвучи грубо, но е задръстено.
Не, не е задръстено, ама жени и мъже с такова мислене не стават за обичане и треа се бега без човек да се обръща назад.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.