Здравей Гост

Сами носим отговорност за всичко

• 110 Отговора
  • 28542 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Сами носим отговорност за всичко
« Отговор #20 -: Октомври 10, 2013, 08:58:02 pm »
Не, не е задръстено, ама жени и мъже с такова мислене не стават за обичане и треа се бега без човек да се обръща назад.

Прав си. ;D И все пак е задръстено! Все се изумявам като чета за разни такива ретро понятия, особено из астро форумите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 10, 2013, 08:59:22 pm »
Понякога цяла зоологическа градина трябва да се изреди, докато не намерим подходящия/подходящата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Октомври 10, 2013, 09:02:32 pm »
Лили и sunrain, и що така на терсене ? Вместо да си вземете поука ... ;D

Синдромът стара мома - какво да правя, горката аз!?  ;D

Хаха, аз поне си имам оправдание, ама за Сънрейн няма...  :P
Лили, аз не се подигравам или осъждам хора които не са женени или живеят сами. Аз самия съм на 34 и не съм женен, да в момента имам приятелка, ама де да знам какво ще стане?
Както аз така и ти, както и не малко хора, за да са сами и в тях има причина...Няма как друго да бъде.
Не, не е задръстено, ама жени и мъже с такова мислене не стават за обичане и треа се бега без човек да се обръща назад.

Прав си. ;D И все пак е задръстено! Все се изумявам като чета за разни такива ретро понятия, особено из астро форумите.
Ми задръстено, ама факт...Такива чакали за нищо не стават сериозно и си седя зад думите...Некакви радостоубийци, ае нема нужда
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Октомври 10, 2013, 09:05:25 pm »
Хаха, аз поне си имам оправдание, ама за Сънрейн няма...  :P

Остави се, какво ще се прави не знам... Но пък все си е файда, у нетЪ можеш да научиш много за себе си. То голяма работа било. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2013, 09:08:38 pm »
Както аз така и ти, както и не малко хора, за да са сами и в тях има причина...Няма как друго да бъде.

Със сигурност за всичко си има причини, ама и чесането на езици в някой форум не е решение. Преливане от пусто в празно. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Октомври 10, 2013, 09:10:18 pm »

Със сигурност за всичко си има причини, ама и чесането на езици в някой форум не е решение. Преливане от пусто в празно. :))
Ми пред копа и чукайки по клавишите, няма как освен с език да ме почешат виртуално...:)
Така че, все е нещо
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Октомври 10, 2013, 09:12:47 pm »
Да си те чешат, все е нещо. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Октомври 10, 2013, 09:16:41 pm »
Да си те чешат, все е нещо. :))
Не се оплаквам да ти кажа..:)))
Ама като чета другите писания, малко с такива впечаталения останах и така...:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Октомври 10, 2013, 09:17:55 pm »
Какви писания?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Октомври 10, 2013, 09:27:30 pm »
Какви писания?
Ми скивай бре..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Октомври 10, 2013, 09:28:50 pm »
Къде да скивам? И в колко еманации?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Октомври 10, 2013, 09:30:23 pm »
Ми значи аз чета избирателно..Ето открих проблема в мен...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Октомври 10, 2013, 09:31:21 pm »

браво на теб, че подбираш  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Октомври 10, 2013, 09:32:49 pm »

браво на теб, че подбираш  :blink:
Мдам, и си чеша езика..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Октомври 10, 2013, 09:35:41 pm »
Избирателно почесване  ;D

(имаше и такава тема - за чесане)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Октомври 11, 2013, 12:17:35 pm »
Кажете ми някаква рецепта за "отровни" хора. Изглежда, че този проблем все още е на дневен ред и не успявам да се справя.

Пробвах всичко - да се отдръпна, да се дистанцирам, спрях да ги търся... Но те не спират да търсят мен, че и на това отгоре претендират за внимание и се правят на обидени. Сякаш някому нещо дължа... И не осъзнават как в потребителската си нагласа са ми станали ясни отдавна, но продължават да изнасят театър...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #36 -: Октомври 11, 2013, 12:24:22 pm »
Кажете ми някаква рецепта за "отровни" хора. Изглежда, че този проблем все още е на дневен ред и не успявам да се справя.

Пробвах всичко - да се отдръпна, да се дистанцирам, спрях да ги търся... Но те не спират да търсят мен, че и на това отгоре претендират за внимание и се правят на обидени. Сякаш някому нещо дължа... И не осъзнават как в потребителската си нагласа са ми станали ясни отдавна, но продължават да изнасят театър...
Аз тази година се научих да казвам твърдо русенско НиЕ :lol:Продължават известно време с досаждането, после връзката са разпада. Потребителската нагласа сигурно е защото повече даваш и няма обмен, уморително е и морално е незаконно. Аз за  себе си стигнах до извода-сама седявам, но не желая да ме употребяват повече. Останаха 3-5 човека, но истински.Преди ми беше неудобно да "разкарам" някого, сега -не. Просто изчезвам за 60...години.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Октомври 11, 2013, 12:27:50 pm »
Потребителската нагласа сигурно е защото повече даваш и няма обмен, уморително е и морално е незаконно.

В приятелството, ако е истинско и чисто, не се гледа кой колко дава и колко получава, както се спомена в една съседна тема.
Но в случая не става въпрос за приятелство, за близост, за взаимна подкрепа, а за употребяване. Много мразя такива едностранчиви отношения, когато спрямо теб има очаквания, а ти не можеш да разчиташ на елементарно уважение дори. И с цялото си лицемерие се правят на обидени после.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #38 -: Октомври 11, 2013, 12:31:54 pm »
Аз понякога в такива случаи трия регистрации или ги сменям с нови, а понякога и напълно изоставям форумите, за да си почина за известно време. Предпочитам да общувам с много малко хора, но наистина да ми е приятно общуването, а не насила.

Да добавя още нещо във връзка с 1-ия пост - че сами я носим отговорността, носим я, но това не значи, че трябва да си затваряме очите за политиците или пък за циганите (и едните, и другите живеят на чужд гръб като паразити и обичат да вменяват вина на другите). Друг е въпросът, че трябва българите като цяло да се научим да бъдем по-радикални с тях, за да не правят твърде много своеволия. В крайна сметка, ние сме тези, които даваме работата и парите на политиците, и ние трябва да можем да им ги отнемем, когато не ги заслужават.  :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Октомври 11, 2013, 12:36:02 pm »
За съжаление в живота не е като в някой форум - просто да си изтриеш регистрацията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.