Здравей Гост

Сами носим отговорност за всичко

• 110 Отговора
  • 28458 Прегледи
Re: Сами носим отговорност за всичко
« Отговор #100 -: Октомври 14, 2013, 03:15:03 pm »
Богатството.... във вашия живот зависят от един-единствен човек-от вас самия!

Е, и ? Ти богата ли си като това зависи само и единствено от теб ? Има ли хора, които работят много, но едва ли може да се каже, че са забогатели ?

По принцип всеки би трябвало да стои зад думите си и действията си, но колко хора го правят ? И в случай, че не им изнася си измиват ръцете с някой друг.
Асол, ми то и старите моми са хубави умни, работливи, ама никои го не ще..:)
И си мият ръцете с мъжете..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #101 -: Октомври 14, 2013, 03:25:30 pm »
Е, и ? Ти богата ли си като това зависи само и единствено от теб ? Има ли хора, които работят много, но едва ли може да се каже, че са забогатели ?
Извинявай, но темата за мен ли е, че да давам отчет на притежанията си?!
Богатството не е само пари и имоти, и тук също проличава избора на всеки какво богатство трупа- земно или за небето!
Аркус с теб се сджавкахме, ама се разбрахме...Не се връзвай на недоклатени стари моми които сигирно визуално и интелектуално са като настъпени фасове. Аз си ги мачкам и хич не ми дреме...Кучетата треа си знаят местото...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Октомври 14, 2013, 03:29:54 pm »
Днес някой пак е яхнал метлата  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #103 -: Октомври 14, 2013, 03:32:47 pm »
Днес някой пак е яхнал метлата  ;D
Не съм, ама некакви вуйни да се изказват и то само негативно и обясняват, КАК не са успели те и милионите по света, ае нема нужда...
Аз съм се зарекъл, че ако някога заема висок полотически пост, 2/3 от университетите ще ги закрия също...Е аман от теоретици в тоя живот бе!!!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #104 -: Октомври 14, 2013, 03:34:53 pm »
Не е лошо така,раздвижва се застоелия въздух,иначе голяма скука ;D

« Отговор #105 -: Октомври 14, 2013, 03:36:45 pm »
Ами казвам си гледната точка, по културен начин  :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #106 -: Октомври 14, 2013, 04:02:16 pm »
Нерил, това значи ли, че за да да я искат жената трябва да е грозна, глупава и мързелива ? ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #107 -: Октомври 14, 2013, 04:13:20 pm »
akruks, напротив има общо с теб и то не защото ме интересува финансовото ти състояние, а защото ти ни предлагаш като работеща идеята, че от нас зависи всичко в случая богатството, посредством изречението, което си пуснала тук във форума като нещо, което е  хубаво да се следва, "извор", от който е добре да се пие.  И ако това няма приложимост в реалния ти живот и със собственото си аз и волята си не постигаш това, което ти е необходимо и желаеш, въпросната мисъл си остава една празна теория.
Съмнява ме, че като е споменал богатство и власт, авторът е разбирал нещо възвишено и непреходно.   :-[ ;D

За другото, душевното богатство или същността или багажа в тази област, то е неделима част от това, което индивидуално представлява всеки човек. То няма необходимост да се постига и едва ли някой трябва да ти го напише в книга, за да го разбереш. :blink:

« Отговор #108 -: Октомври 14, 2013, 04:20:40 pm »
Нерил, това значи ли, че за да да я искат жената трябва да е грозна, глупава и мързелива ? ;D
Точно обратното, ама всякакви хора има!

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Октомври 14, 2013, 05:02:42 pm »
akruks, за мен Бог не в религията. И коментари от сорта какво Господ призовава са далечни от моето разбиране за нещата. И всекви там духовни богатства са ми прекалено помпозни. За мен е по-важно човека отсреща да има богата душевност.
Другото си е елементарна логика в контекста на темата и вече го обясних в по-горния си коментар.

« Отговор #110 -: Октомври 14, 2013, 06:02:41 pm »
Извинявай, но темата за мен ли е, че да давам отчет на притежанията си?!
Богатството не е само пари и имоти, и тук също проличава избора на всеки какво богатство трупа- земно или за небето!
Аркус с теб се сджавкахме, ама се разбрахме...Не се връзвай на недоклатени стари моми които сигирно визуално и интелектуално са като настъпени фасове. Аз си ги мачкам и хич не ми дреме...Кучетата треа си знаят местото...:)

Аз предупредих ли те да не обиждаш потребителите?! Гледай някой теб да не те смачка. Че колкото ти изглежда голямо самочувствието, толкова е малко в действителност, щом ти се налага да го трупаш чрез обиждане на другите.

Щял да заеме висок пост и да закрива туй-онуй. ;D Не ти е никак културен начинът на изказване, щом обиждаш потребители.