Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198889 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #120 -: Октомври 28, 2013, 02:22:34 pm »
Ами казвал съм ти какво имам против селяндурите...Просто не ме кефят и това е...Като са умни и възпитани да си седят в родните места, а не в "гадната" София и други големи градове...
Простичко е, за решение..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Октомври 28, 2013, 02:50:02 pm »
Не знам, работила съм в доста колективи и почти навсякъде имам много неприятни впечатления от жени, дошли от малките си градове тук. Има и изключения, но се броят на пръсти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #122 -: Октомври 28, 2013, 02:52:43 pm »
Не знам, работила съм в доста колективи и почти навсякъде имам много неприятни впечатления от жени, дошли от малките си градове тук. Има и изключения, но се броят на пръсти.
Ми да на три пръста с преобладаващ среден аз ги броя..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Октомври 28, 2013, 02:53:39 pm »
Тебе си те знаем  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #124 -: Октомври 28, 2013, 02:58:01 pm »
Тебе си те знаем  ;D
Невероятно, но за сметка на това приятноооо...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Октомври 28, 2013, 03:02:20 pm »
Ти на средни пръсти броиш – трябва да се познават и такива хора, аз съм за разнообразие в природата  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #126 -: Октомври 28, 2013, 03:08:20 pm »
Ти на средни пръсти броиш – трябва да се познават и такива хора, аз съм за разнообразие в природата  ;D
Не казвам го в контекста на твоите думи че свестните селямсъзи се броят на пръсти..:)

« Отговор #127 -: Октомври 29, 2013, 10:15:13 am »
Егати ужаса ми се случи сутринта. Отидох да изхвърля боклука и в кофата ровеше някакъв човек и ме гледаше странно. Попитах го от къде си, не от София предполагам и той ами не от Видин и му казах искаш ли да ти намеря работа за 20 лева на ден и тоя ми казва-човек с 20лева на ден на къде в тоя живот, я виж ти какви дрехи носиш, такси те чака не може ли да ми дадеш 5 лева да си купя цигари. Мислех да дам кинти на таксиджията да го премаже...Не е истина направо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Октомври 29, 2013, 10:34:07 am »
Тая история сега ли я измисли? :)))

Направи си един блог за творчески изяви :)))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Октомври 29, 2013, 10:59:00 am »
Тая история сега ли я измисли? :)))

Направи си един блог за творчески изяви :)))
Ми не истина е да ти кажа и не разбирам какво не ти хареса или подлагаш на съмнение, ама си е твоя работа която мен лично не ме касае предполагам и другите...просто разказвам нещо и така...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Октомври 29, 2013, 11:00:52 am »
Нищо не съм казала, харесват ми твоите дневници на червените обувки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Октомври 29, 2013, 11:03:19 am »
Нищо не съм казала, харесват ми твоите дневници на червените обувки.  ;D
Ми щом те кефят идеалка...но няма да ти купя червени обувки ако си искаш..:)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Октомври 29, 2013, 11:09:21 am »
От липса на обувки не се оплаквам, имам си всякакви :)) Повече дори от бройката мъже, представяш ли си? :))

Но можеш всяка сутрин да драскаш кратки разказчета - такъв публицистичен талант не бива да загива, а аз ще ги чета, докато си пия сутрин кафето... :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #133 -: Октомври 29, 2013, 11:11:57 am »
От липса на обувки не се оплаквам, имам си всякакви :)) Повече дори от бройката мъже, представяш ли си? :))

Но можеш всяка сутрин да драскаш кратки разказчета - такъв публицистичен талант не бива да загива, а аз ще ги чета, докато си пия сутрин кафето... :))
Демек искаш на лични да ти ги пращам така ли..?
А за мъжете ти не знам колко са и броя на обувките, ама така ми прозвуча, преди време една със същите думи си искаше и заради това направих тази асоциация...Е нея изхвърлих като алчен нагъл парцал, а ти си искаш историики на лични...Ех живота какво ли не може да ти предостави..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Октомври 29, 2013, 11:15:35 am »
Не, не искам историйки на лични, не съм воайор  ;D

Разказвай си ги тук на всеослушание - не съм алчна, трябва да има радост за всички  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #135 -: Октомври 29, 2013, 11:20:39 am »
Не, не искам историйки на лични, не съм воайор  ;D

Разказвай си ги тук на всеослушание - не съм алчна, трябва да има радост за всички  ;D
Не знам, ама от доста време усещам различно отношение от теб към мен, а аз с нищо не съм те засегнал или обидил, нито пряко нито косвено. Ако или когато искаш можеш да пишеш или имаш желание с нормален тон-ок. Не знам какви и дали имаш проблеми или желание да се заяждаш както го правеше ти с професор вучков, но аз не съм ти виновен и не желая да ти влизам в тона...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Октомври 29, 2013, 11:23:38 am »
Чакай, още не съм почнала да се заяждам  :blink:

Не трябваше да гониш Калоян, преди той си го отнасяше  ;D

Сега да вземем да направим петиция - "Калояне, върни се, че на Нерил му стягат обувките!"  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #137 -: Октомври 29, 2013, 11:40:06 am »
Чакай, още не съм почнала да се заяждам  :blink:

Не трябваше да гониш Калоян, преди той си го отнасяше  ;D

Сега да вземем да направим петиция - "Калояне, върни се, че на Нерил му стягат обувките!"  :P
Ми не знам каква ти е идеята, ама ми се струва инфантилно да се заяждаш с някого само колкото да има с кой...Аз или Калоян или де да знам кой, ама живота си е твой..:)

« Отговор #138 -: Октомври 29, 2013, 11:42:03 am »
Егати ужаса ми се случи сутринта. Отидох да изхвърля боклука и в кофата ровеше някакъв човек и ме гледаше странно. Попитах го от къде си, не от София предполагам и той ами не от Видин и му казах искаш ли да ти намеря работа за 20 лева на ден и тоя ми казва-човек с 20лева на ден на къде в тоя живот, я виж ти какви дрехи носиш, такси те чака не може ли да ми дадеш 5 лева да си купя цигари. Мислех да дам кинти на таксиджията да го премаже...Не е истина направо
Тази история  е истинска, мнението ми за мързела на провинциалистите и тези дето мрънкат, че са без работа. Масово от тях няма да се хванат за 500 лева например, а ще лежат и мързелуват в домовете си или на социални помощи...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Октомври 29, 2013, 11:48:08 am »
Тази история  е истинска, мнението ми за мързела на провинциалистите и тези дето мрънкат, че са без работа. Масово от тях няма да се хванат за 500 лева например, а ще лежат и мързелуват в домовете си или на социални помощи...:)

Ок, вервам ти! :))

А пък столичаните сте все работливи :))
Ти самият казваш, че в София 1000 лева заплата са мизерия, как да се хващат за по 500? :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.