Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199417 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #420 -: Ноември 05, 2013, 09:43:59 am »
Припомни си сам, ако искаш. Не ми се рови в историята ти. Сигурна съм, че паметта ти все още е услужлива, макар че старателно се опитваш да не помниш информация, която не ти изнася. Забелязах вече това.
По-важното е конкретното ти обвинение в клюкарство към Веселин, при положение, че ти споделяш информация от лични съобщения (казуса с Акрукс).

« Отговор #421 -: Ноември 05, 2013, 09:46:26 am »
Припомни си сам, ако искаш. Не ми се рови в историята ти. Сигурна съм, че паметта ти все още е услужлива, макар че старателно се опитваш да не помниш информация, която не ти изнася. Забелязах вече това.
По-важното е конкретното ти обвинение в клюкарство към Веселин, при положение, че ти споделяш информация от лични съобщения (казуса с Акрукс).
Аха...Истински адвокат се явяваш без другите да го искат..Какво ще каже доктор Хаус за теб самата я кажи..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #422 -: Ноември 05, 2013, 09:47:27 am »
Не можем да сравняваме Варна или друг по-малък град с Ню Йорк, нали ти е ясно?

Разбира се, и тук заплатите могат да се договарят, но като цяло в не много голям диапазон. А ако говорим за хонорари в моя бранш, агенциите винаги предпочитат най-евтината оферта, т.е. с искане на по-висок от средния хонорар не можеш да си конкурентноспособен, ако ще и да предлагаш по-високо качество. Тях не ги интересува качеството, предпочитат полуграмотни студенти с езикови гимназийки, защото работят по-евтино.

Лично аз не мога да си позволя лукса да работя срещу символична заплата, защото оцелявам абсолютно сама в чужда държава, без близки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #423 -: Ноември 05, 2013, 09:49:38 am »
Не можем да сравняваме Варна или друг по-малък град с Ню Йорк, нали ти е ясно?

Разбира се, и тук заплатите могат да се договарят, но като цяло в не много голям диапазон. А ако говорим за хонорари в моя бранш, агенциите винаги предпочитат най-евтината оферта, т.е. с искане на по-висок от средния хонорар не можеш да си конкурентноспособен, ако ще и да предлагаш по-високо качество. Тях не ги интересува качеството, предпочитат полуграмотни студенти с езикови гимназийки, защото работят по-евтино.

Лично аз не мога да си позволя лукса да работя срещу символична заплата, защото оцелявам абсолютно сама в чужда държава, без близки.
Лили всеки си има проблеми, на един не му стигат за хляб на друг за самолет...
А темата е за селямсъзите които и ти не харесваш и им се чудиш на манталитета и то с основание...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #424 -: Ноември 05, 2013, 09:53:09 am »
А темата е за селямсъзите които и ти не харесваш и им се чудиш на манталитета и то с основание...

Да ти кажа, чудя се на манталитета като цяло, а на селяндурите още повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #425 -: Ноември 05, 2013, 09:55:18 am »

Ми нормално да ти кажа...Като си отворят зелето като мина покрай некой блок смърди на зла гад да ти кажа...:)
Слава богу в кооперацията където живея нема такива миндили..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #426 -: Ноември 05, 2013, 09:59:59 am »

Ми нормално да ти кажа...Като си отворят зелето като мина покрай некой блок смърди на зла гад да ти кажа...:)

Преди живеех в центъра - в кооперацията преобладаваха заможни хора и рентиери, а манталитетът беше същият. Като си отворят пръдливото зеле в мазите, по етажите не може да се диша без противогаз.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #427 -: Ноември 05, 2013, 10:03:11 am »

Преди живеех в центъра - в кооперацията преобладаваха заможни хора и рентиери, а манталитетът беше същият. Като си отворят пръдливото зеле в мазите, по етажите не може да се диша без противогаз.  ;D
Добре а целувал ли те е мъж, след като е ял типичният селски афродизиак, яйца с пресен лук?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #428 -: Ноември 05, 2013, 10:06:13 am »
Добре а целувал ли те е мъж, след като е ял типичният селски афродизиак, яйца с пресен лук?

Моля ти се!  ;D

Аз и пушачи не харесвам, макар че дори към тях съм по-толерантна, отколкото към чесъна.  ;D

Благоверният ми ако реши да яде чесън, ще спим в различни стаи за наказание. Чесънът е голямо зло, по-гадно е дори  от хъркането.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #429 -: Ноември 05, 2013, 10:07:27 am »

Моля ти се!  ;D

Аз и пушачи не харесвам, макар че дори към тях съм по-толерантна, отколкото към чесъна.  ;D

Благоверният ми ако реши да яде чесън, ще спим в различни стаи за наказание. Чесънът е голямо зло, по-гадно е дори  от хъркането.  ;D
Пак си добра вместо да го изгониш..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #430 -: Ноември 05, 2013, 10:11:55 am »

Ще го изгоня, ако живеем в боксониера.  ;D Но може да спи в антрето.

Ще има ултиматум – аз или чесънът?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #431 -: Ноември 05, 2013, 10:13:08 am »

Ще го изгоня, ако живеем в боксониера.  ;D Но може да спи в антрето.

Ще има ултиматум – аз или чесънът?  ;D
Ми мани ултиматумите...Просто до сега не си си хващала селянин за гадже и така си решила проблемката...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #432 -: Ноември 05, 2013, 10:14:55 am »
Имала съм гаджета и от малки градове, но от по-интелигентни семейства.
С чесън досега не са ме тровили. В това отношение съм късметлийка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #433 -: Ноември 05, 2013, 10:18:13 am »
Преди много време се виждах с една за около 2ве седмици беше от Царево мисля...И само ми досаждаше за кинти с леки и не толкова намеци...
И като се прибра в гадното си село по пощата и изпратих колет(едно кашонче) с кремвирши(най евтините) и салам(доста гаден) и имаше бележка...Нека това да зарадва бедната трапеза не теб и родителите ти..Кога може да Ви дойда на гости, за да ме запознаеш?
ПП. наглостинката учеше в Сф и искаше да ми се нанесе в апартамента. Подаръка от мен бе за Коледа..:)

« Отговор #434 -: Ноември 05, 2013, 10:19:35 am »
Преди много време се виждах с една за около 2ве седмици беше от Царево мисля...И само ми досаждаше за кинти с леки и не толкова намеци...
И като се прибра в гадното си село по пощата и изпратих колет(едно кашонче) с кремвирши(най евтините) и салам(доста гаден) и имаше бележка...Нека това да зарадва бедната трапеза не теб и родителите ти..Кога може да Ви дойда на гости, за да ме запознаеш?
Стига бе  :blink: Сериозно?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #435 -: Ноември 05, 2013, 10:21:07 am »

Чукча писател.  ;D

Него вече съм го признала за разказвач.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #436 -: Ноември 05, 2013, 10:23:37 am »
Кълна ти се истина е!!!!
Страх ме бе да и бия шута, защото можеше да ме изкара всекакъв, че едва ли не съм я изнасил, за бременна няма как защото се слага дъждобран..:)) и тн...Та реших така да си реша проблема...Умнинко нали..:)

Чукча писател.  ;D

Него вече съм го признала за разказвач.  ;D
Лили хич тогава не ми беше до майтап, знаеш ли колко селянки са вързали и изнудвали мой френдове?

« Отговор #437 -: Ноември 05, 2013, 10:26:20 am »
Кълна ти се истина е!!!!
Страх ме бе да и бия шута, защото можеше да ме изкара всекакъв, че едва ли не съм я изнасил, за бременна няма как защото се слага дъждобран..:)) и тн...Та реших така да си реша проблема...Умнинко нали..:)

Поне разбра ли от бруталния намек?  :blink:
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 10:39:45 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #438 -: Ноември 05, 2013, 10:29:03 am »
Лили хич тогава не ми беше до майтап, знаеш ли колко селянки са вързали и изнудвали мой френдове?

Може и така да е, но нямам никаква представа, в близкото ми обкръжение няма такива случаи и такива хора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #439 -: Ноември 05, 2013, 10:34:31 am »
Естествено че разбра бруталният намек, исках да я засегна за да не ми досажда, даже баща и ми звъня и ми миекаше - за къв съм се мислил, гадин Софияниц така да права с щерка и бълваше клетви и го записах, за да пускам пред френдовете да се хилим...
Лил, повярваи ми има много ама наистина много такива случаи...
Как според вас които няма много пари в джоба и търси евтино и бързо да намери секс отива в Студентски град? разправяли са ми истории, и аз като теб Лил си мислех, че е неква комплексарщина да се хвалят, ама в последствие съм чел смс -и клипчета са ми пускали и съответно съм виждал тези момичета?
Истина е казвам ви...