Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198917 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #440 -: Ноември 05, 2013, 10:50:51 am »
Студентски град е нещо страшно, ама наистина. Родителите не знаят какво правят децата им там. Възврат на макс. Честно казано съм отвратена :-X

Преди по-малко от месец се озовах там, покрай едно обучение. Спах и в общежитие, реших, че не ми се дават 140лв. за нощувка в хотел Витоша, като си мислих, че за срещу 40лв. ще имам някакви минимални и нормални условия. Бях страшно уморена, от 4 сутринта до 20ч. вечерта и нямах намерения да ходя отново до центъра да търся евтин хотел. Та в общежитието условията бяха потресаващи - легло с дъска, тънък дунапрен и отгоре чаршаф, и стара одеяло с торба от 2-та световна може би. Няма парно, няма нет... Само малки сапунчета на воля.
Такъв шум, такова викане, тропане, крещене, гонене беше над мен, че колежката, която беше в съседната стая - лекар от спешна помощ на 40г. се беше хванала за главата какво се случва. За мен това не бяха хора, а някакви диви животни. Досега такова нещо не бях виждала  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #441 -: Ноември 05, 2013, 10:57:46 am »
Истина е казвам ви...

Филма Духлес успя ли да го изгледаш? Има доста жаргони, така че можеш и да не разбереш. А иначе се оказа много интересен, отдавна не съм гледала такива... Хареса ми завършекът на филма, с чувство за хумор е направено – играчът звъни на момичето, по което е хлътнал, макар и да не е от неговата класа, и тя му казва “Твое место – на помойке!“ (твоето място е на бунището). Оня от яд се напива и в скъпия си костюм и с бутилка марково уиски в ръка ляга в контейнер за боклук и заспива. Събужда се и изтрезнява, когато на следващата сутрин боклукчийска кола идва да събира отпадъците... Свестява се сред голямо миризливо бунище извън града, гледа изгрева и се чувства щастлив.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #442 -: Ноември 05, 2013, 11:24:00 am »
ДО НЕРИЛ:
Съгласих се да работя на по-ниска заплата, просто защото нямах друг избор, а търсех работя поне от 7 месеца и бях принуден (до голяма степен и заради семейството си) да започна при каквито и да е обстоятелства. Не че съм длъжен да давам обяснение на някого защо съм постъпил така.
Рядко ми се случва да използвам главни букви в постовете си, но започваш да ставаш нагъл!  :angry:
СТИГА споменава за рецептата с яйцата и чесъна!!!!!! Това, което е написала, е вярно и тя искаше да ми помогне. Освен това чесънът помага и при всякакви видове рак, а това че е селско ядене, е пълна ГЛУПОСТ и ОТЖИВЕЛИЦА! Вече живеем в 21 век и подобни предрасъдъци са направо смехотворни.

« Отговор #443 -: Ноември 05, 2013, 11:34:56 am »
Студентски град е нещо страшно, ама наистина. Родителите не знаят какво правят децата им там. Възврат на макс. Честно казано съм отвратена :-X

Преди по-малко от месец се озовах там, покрай едно обучение. Спах и в общежитие, реших, че не ми се дават 140лв. за нощувка в хотел Витоша, като си мислих, че за срещу 40лв. ще имам някакви минимални и нормални условия. Бях страшно уморена, от 4 сутринта до 20ч. вечерта и нямах намерения да ходя отново до центъра да търся евтин хотел. Та в общежитието условията бяха потресаващи - легло с дъска, тънък дунапрен и отгоре чаршаф, и стара одеяло с торба от 2-та световна може би. Няма парно, няма нет... Само малки сапунчета на воля.
Такъв шум, такова викане, тропане, крещене, гонене беше над мен, че колежката, която беше в съседната стая - лекар от спешна помощ на 40г. се беше хванала за главата какво се случва. За мен това не бяха хора, а някакви диви животни. Досега такова нещо не бях виждала  :-X
Споделям мнението ти, там наистина не живеят хора а животни направо...най интересното е че дори и да се махнат от там си спомнят с кеф за времената..И такава НЕДАЙ БОЖЕ  да стане майка на децата ми!!!
Истина е казвам ви...

Филма Духлес успя ли да го изгледаш? Има доста жаргони, така че можеш и да не разбереш. А иначе се оказа много интересен, отдавна не съм гледала такива... Хареса ми завършекът на филма, с чувство за хумор е направено – играчът звъни на момичето, по което е хлътнал, макар и да не е от неговата класа, и тя му казва “Твое место – на помойке!“ (твоето място е на бунището). Оня от яд се напива и в скъпия си костюм и с бутилка марково уиски в ръка ляга в контейнер за боклук и заспива. Събужда се и изтрезнява, когато на следващата сутрин боклукчийска кола идва да събира отпадъците... Свестява се сред голямо миризливо бунище извън града, гледа изгрева и се чувства щастлив.

Книгата съм чел..Лил няма да ти препоръчам нещо тъпо и малумно, но все пак момчето е жертва на успехът си!!!
Веско, след като си се съгласил да работиш за тези пари нямаш право да гледаш заплатите на другите...Това ми е мнението...
А ча чесънката виждам я защитавате, а защо никои не и каза да се спре когато без абсолютно никаква причина започна да говори за майка ми..?
И не знам до колко ще ти е приятно на теб, да излезеш с някое момиче и вместо на парфюм да ти мирише на лучец..:)..На нея също, ако се намуаш със селския афродизиак..:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #444 -: Ноември 05, 2013, 11:49:31 am »
Ако под "чесънката" имаш предвид akruks, нормално е да я защитаваме:
1. Тя е една от малкото знаещи и можещи, имащи енергията да помага почти на всички, без значение кой какъв е (въпреки че не е длъжна);
2. От нея винаги има какво да научи човек. Лично аз по нейните прогнози си сверявам дали правилно съм разглеждал някоя астро карта.
Би трябвало да сме благодарни, че беше сред нас и отделяше от времето и знанията си...

« Отговор #445 -: Ноември 05, 2013, 11:50:47 am »
Ако под "чесънката" имаш предвид akruks, нормално е да я защитаваме:
1. Тя е една от малкото знаещи и можещи, имащи енергията да помага почти на всички, без значение кой какъв е (въпреки че не е длъжна);
2. От нея винаги има какво да научи човек. Лично аз по нейните прогнози си сверявам дали правилно съм разглеждал някоя астро карта.
Би трябвало да сме благодарни, че беше сред нас и отделяше от времето и знанията си...
Бате ти като за умрел човек пишеш...:))))
Да си е жива и здрава женицата, само да мисли преди да пише и пред кой..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #446 -: Ноември 05, 2013, 12:17:04 pm »
Преди много време се виждах с една за около 2ве седмици беше от Царево мисля...И само ми досаждаше за кинти с леки и не толкова намеци...
И като се прибра в гадното си село по пощата и изпратих колет(едно кашонче) с кремвирши(най евтините) и салам(доста гаден) и имаше бележка...Нека това да зарадва бедната трапеза не теб и родителите ти..Кога може да Ви дойда на гости, за да ме запознаеш?
Стига бе  :blink: Сериозно?
Кълна ти се истина е!!!!
Страх ме бе да и бия шута, защото можеше да ме изкара всекакъв, че едва ли не съм я изнасил, за бременна няма как защото се слага дъждобран..:)) и тн...Та реших така да си реша проблема...Умнинко нали..:)

Иннтересно :umnik: Значи си знаел, че е селянка, но си тръгнал с нея. Това какъв ли те прави, освен човек с много лош вкус?  :blink: То какъвто е човек по душа, към такива се привлича. А цялата ти история е много селска, за жалост не само заради това, че е намесена селянка.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #447 -: Ноември 05, 2013, 12:53:12 pm »
Бате ти като за умрел човек пишеш...:))))
По-скоро като за човек, който може и да не влезе повече във форума, стига така да реши.
Каквото и да реши, важното е да е жива и здрава и да е добре! Астрологията така или иначе няма да я забравим със или без форумите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #448 -: Ноември 05, 2013, 01:25:41 pm »
И не знам до колко ще ти е приятно на теб, да излезеш с някое момиче и вместо на парфюм да ти мирише на лучец..:)..На нея също, ако се намуаш със селския афродизиак..:)))

Да ви таковам в снобите, сега ще разкажа една историйка - прясна-прясна, от днес  ;D

Работя в една нова бизнес сграда, в съседния вход има фитнес и луксозен козметичен център, само за гъзари...  ;)   
Днес трябваше да превеждам на една сделка, после се връщам, влизам в лъскавата ни офис сграда, качвам се в асансьора. Преди да се кача, излиза един на пръв поглед прилично облечен млад мъж. Не ми приличаше на селянин.
И познайте какво става. Няма да познаете! В асансьора мирише на пръдня. Дори аз с моето слабо обоняние усетих! Добре че докато се качвах до 7ия етаж, не се качиха други хора, какво ли щяха да си помислят за мен...? ;D

Нерил сега да не каже, че лъжа и измислям неправдоподобни истории!  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #449 -: Ноември 05, 2013, 01:30:11 pm »
Аз пък се въздхиавам на такива хора! Те не ядат лук и чесън и никога не се оригват и не пърдят, свърхчовеци!  ;D ;D ;D

« Отговор #450 -: Ноември 05, 2013, 01:35:37 pm »
Преди много време се виждах с една за около 2ве седмици беше от Царево мисля...И само ми досаждаше за кинти с леки и не толкова намеци...
И като се прибра в гадното си село по пощата и изпратих колет(едно кашонче) с кремвирши(най евтините) и салам(доста гаден) и имаше бележка...Нека това да зарадва бедната трапеза не теб и родителите ти..Кога може да Ви дойда на гости, за да ме запознаеш?
Стига бе  :blink: Сериозно?
Кълна ти се истина е!!!!
Страх ме бе да и бия шута, защото можеше да ме изкара всекакъв, че едва ли не съм я изнасил, за бременна няма как защото се слага дъждобран..:)) и тн...Та реших така да си реша проблема...Умнинко нали..:)

Иннтересно :umnik: Значи си знаел, че е селянка, но си тръгнал с нея. Това какъв ли те прави, освен човек с много лош вкус?  :blink: То какъвто е човек по душа, към такива се привлича. А цялата ти история е много селска, за жалост не само заради това, че е намесена селянка.
Ами след като питаш, запознах се с нея в "Червило" и след 2ва дни ми кацна сама в нас. Според теб с всеки с които си легнеш ли сте гаджета?
Веско, не си ли забелязал, че когато някой е по-добър в нещо от други, бива отхвърлен. По същия начин е и положението във форума, тези, които знаят повече, са подигравани, присмивани, отхвърлени, това се нарича завист. А тези, които нямат социален живот, защото хората ги отхвърлят навън, по цял ден висят тук и си вдигат самочувствието. На мен също ми писна от негативизъм, затова по-рядко влизам, който иска да си общуваме, има си и други начини.
П.П. И какво сега, копелетата не ядат лук и чесън, така ли ;D, те ядат само кашерни храни явно :-\ :mellow:
Във вип брадър има един лъв, дето всичко му се подиграват, аз го наричам Нерил, щото излагацията наистина е голяма ;D
Мдам, ама той е с най голям шанс да спечели..:)
А Лил признавам те пускаш някакви неща и разни балами се набират да се обясняват...хахахахааххаахахахаааа....
А колкото до мен не парадирам с нищо, но като ме питат отговарям...А до свободното време нарича се тайм мениджмънт...:) Има телефони лаптопи и тн за комуникация...:)

« Отговор #451 -: Ноември 05, 2013, 01:37:13 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:11:17 pm от Purple »

« Отговор #452 -: Ноември 05, 2013, 01:39:09 pm »
Според мен всяка бройка, с която си легнеш, отново показва какъв човек си и какъв ти е стандарта.  :blink: Няма нищо по-гнусно от хора, които не подбират с кого спят, то даже като енергетика си остава из по-фините енергийни тела. И като те приближи този човек, започва да мирише - но не на лук или чесън, а на КЕНЕФ.  :34:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #453 -: Ноември 05, 2013, 01:39:28 pm »
А Лил признавам те пускаш някакви неща и разни балами се набират да се обясняват...хахахахааххаахахахаааа....

Аааа, нема лъжа и измама, всичко е истина!  ;D  :29:

Виж какво казва Юлияна Дончева  ;D, стига си кълнял горките селяндури!

Цитат
Юлияна Дончева: Никога не си лягайте сърдити

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #454 -: Ноември 05, 2013, 01:39:52 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 07:19:10 pm от Enigma »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #455 -: Ноември 05, 2013, 01:42:41 pm »
Който чел-чел
след 10 минути трия

Яко  ;D

Каква съм късметлийка - успях да прочета!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #456 -: Ноември 05, 2013, 01:44:09 pm »
Енигма, много ме разсмя твоята история  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #457 -: Ноември 05, 2013, 01:47:01 pm »
 :lol:
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 07:19:40 pm от Enigma »

« Отговор #458 -: Ноември 05, 2013, 01:48:30 pm »
Според мен всяка бройка, с която си легнеш, отново показва какъв човек си и какъв ти е стандарта.  :blink: Няма нищо по-гнусно от хора, които не подбират с кого спят, то даже като енергетика си остава из по-фините енергийни тела. И като те приближи този човек, започва да мирише - но не на лук или чесън, а на КЕНЕФ.  :34:
Никога не съм бил в стандарта сигурно заради това няма как да съм бита карта...:) А с кой и как си лягам, ми теб след като те интересува как за 2ве седмици съм бил с оная казах ти, ама нещо си нервничка перке...?
Лил виде ли какво направи кефиш мееее
Напиши сега как си видяла селяни да правят секс и ще дойде нова вълна писатели пърдичи..:)...хахахахахахаххахахаххахахахахахахахахахаха

*

Lillie

• 30532
« Отговор #459 -: Ноември 05, 2013, 01:49:02 pm »
знам, че четеш, надявам се, между  редовете..

А тук уж имаме огнен стелиум първодомен, май на въздух го е ударил :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.