Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199126 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #600 -: Ноември 09, 2013, 01:24:06 pm »
Ако някои от вас е играл покер с пет карти, зане че само кент флош роял го бие само една единствена комбинация.
Та когато водя спор с някои представители от селскостопански произход се чувствам така все едно държа флош роя-ла, а другата страна каре двойки...:)
С тази разлика, че аз знам кое може да ме събори и чета в погледа на другия, а аграра срещу мен си мисли, че има шанс и вдига залога...Хм, дано има само такива, ама да не са скъсани, ами с кеш в джобката и пълен с ентусиазъм мозък и селска чест да продължават играта..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #601 -: Ноември 09, 2013, 02:35:12 pm »
Ужас от протестираща напаст от селскостопански произход из улиците на София и трябва АЗ да плащам на таксито за обиколни маршрути...Нема угодия...Дано поне в баровете които мисля да посетя тази вечер няма такава паплач..:)
Защо да са напаст? Освен това си противоречив - от една страна казваш, че селяните трябва да се занимават със земеделие и животновъдство, от друга страна, се възмущаваш от протеста им. Да не мислиш, че могат да работят само с въшки?!! Отново мислиш за себе си...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #602 -: Ноември 09, 2013, 02:36:20 pm »
Чудно ми е само ако ти беше на тяхно място, как ли щеше да мислиш?  :blink:

« Отговор #603 -: Ноември 09, 2013, 02:43:23 pm »
Пич нямам намерение да те убеждавам в нищо, мисли си каквото искаш...Лайфа си е твой..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #604 -: Ноември 09, 2013, 02:52:18 pm »
Чудно ми е само ако ти беше на тяхно място, как ли щеше да мислиш?  :blink:
Веско АЗ няма как да съм на тяхно място...Просто не съм такъв и като човек и като манталитет или визия..:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #605 -: Ноември 09, 2013, 02:59:31 pm »
В някой следващ живот може и да си.  :blink:

« Отговор #606 -: Ноември 09, 2013, 03:03:11 pm »
В някой следващ живот може и да си.  :blink:
Няма доказателства за следващ или минал живот, така че са празни пожелания и приказки. Бате ако ми кажеш, че има скрити тайни общества, че направо ще изтрезнея скоростно понеже леко ме държи алкохола леко от нощес...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #607 -: Ноември 09, 2013, 03:29:47 pm »
Че то си има и това отдавна не е тайна за никого.  ;D

« Отговор #608 -: Ноември 11, 2013, 08:04:20 am »
Тая пасмина скакалци протестиращи и бежанци вече ми идва в повече!!!...Айде да си ходят по бързо по родните места, как може липсата на полиция и държавност да е такава?
Снощи некакви благоеврградски тояги дошли е колхозният автобус да протестират в София и некакви сополкьовци да окупират Софийският университет, защото и те не знаят какво искат!
Ако тези неща се случваха в друга държава, един ескадрон жандармерия да ги е вкарала в час!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #609 -: Ноември 11, 2013, 08:12:10 am »
При нас е спокойно, никой отдавна не протестира.
Ама варненците са особена порода хора, стоят и си гледат рахатлъка :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #610 -: Ноември 11, 2013, 08:14:32 am »
При нас е спокойно, никой отдавна не протестира.
Ама варненците са особена порода хора, стоят и си гледат рахатлъка :))
Лил, нека си отстояват позицията, ама да е с аргументи и да не пречат на другите. Айде нема нужда да наводняват работещите и желаещи да работят и живеят спокойно хора...Писва казвам ти!!!

« Отговор #611 -: Ноември 11, 2013, 10:02:48 am »
Добро утро!  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #612 -: Ноември 11, 2013, 10:30:03 am »
Охо, добро и на тебеее...Какво правиш НЕскромна Джъст...:)
Сицилия...мммм...айде, кога..:)))

« Отговор #613 -: Ноември 11, 2013, 10:35:50 am »
Мани,мани....Запознах с известен италиански музикант,роден в Сицилия.Супер много ни хареса с моя приятел и като разбра,че моя приятел ми е предложил брак в същия ден,в който го срещнахме реши,че то е знак,съдба и каза,че ще направи деня ни празник.Водеше ни по разни места и нявсякъде черпеше.Вечерта завършихме в страхотен италиански ресторант.На следващия ден той обаче трябваше да занимава за Италия,но ще се върне след 10 дена и ще ни се обади да се срещнем.Страхотен е,просто страхотен!

« Отговор #614 -: Ноември 11, 2013, 10:47:50 am »
Мани,мани....Запознах с известен италиански музикант,роден в Сицилия.Супер много ни хареса с моя приятел и като разбра,че моя приятел ми е предложил брак в същия ден,в който го срещнахме реши,че то е знак,съдба и каза,че ще направи деня ни празник.Водеше ни по разни места и нявсякъде черпеше.Вечерта завършихме в страхотен италиански ресторант.На следващия ден той обаче трябваше да занимава за Италия,но ще се върне след 10 дена и ще ни се обади да се срещнем.Страхотен е,просто страхотен!
ИДЕАЛНО, късмета си знае работата...В СИцилия не съм ходил, ама после снимки искааммм..:)))
Айде сватба и да народиш след това 3 деца минимум..:)

« Отговор #615 -: Ноември 13, 2013, 07:58:09 am »
Уффф ъея пак протестират и пищат, че ядат бой....ама малко им е за съжаление, гледа ми се селски бой между полиция и протестиращи ама наистина не само два шамара и да да се спре...Треа селяните да си знаят местото..:)))

« Отговор #616 -: Ноември 13, 2013, 03:14:53 pm »
Тук  :blink:

« Отговор #617 -: Ноември 13, 2013, 03:15:52 pm »
Тук  :blink:
Ооооо Джъстице червена хубавице...какво става..:)

« Отговор #618 -: Ноември 13, 2013, 03:16:18 pm »
Сега сериозно за Марс-не може да не си се порязвал по-сериозно,да си нямал температура или пък главоболие.Следи ги тези неща-не че са приятни за следене...Когато Марс настъпи Асцендента или аспектира лошо управителя му се случват такива неща.

« Отговор #619 -: Ноември 13, 2013, 03:20:50 pm »
Сега сериозно за Марс-не може да не си се порязвал по-сериозно,да си нямал температура или пък главоболие.Следи ги тези неща-не че са приятни за следене...Когато Марс настъпи Асцендента или аспектира лошо управителя му се случват такива неща.
Не бе сладурр, пролета имах абцес на сливицат и не боледувам, ама грам...Пуша по кутия и нещо цигари всеки петък и събота поркам и през седмицата минимум 3 пъти ходя на муай тай...Слава на Бога ок съм със здравето..:)