Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199028 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #620 -: Ноември 13, 2013, 03:28:41 pm »
Ами ако си спомниш кога си имал абсцес-ще ти разберем АЦ.Ще видим какви ги е вършил Марс през това време  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #621 -: Ноември 13, 2013, 03:33:36 pm »
Ами ако си спомниш кога си имал абсцес-ще ти разберем АЦ.Ще видим какви ги е вършил Марс през това време  :blink:
Април..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #622 -: Ноември 13, 2013, 03:41:28 pm »
Скиваш ли какви псувни отнасям дето те защитавам. Мисля е редно все пак, жени претендиращи да са на ниво и с достойснтво да не псуват като пияни руски обущари, ама...
Джъст, марс април месец под какъв знак и в кой дом ми е бил можеш ли да видиш, моля те..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #623 -: Ноември 13, 2013, 03:43:21 pm »
Проверявам-след 20-ти април ли се е появил проблема? Тогава Марс е влизал тъкмо в Телец е евентуално ти е квадратирал Асцендента

« Отговор #624 -: Ноември 13, 2013, 03:44:09 pm »
Проверявам-след 20-ти април ли се е появил проблема? Тогава Марс е влизал тъкмо в Телец е евентуално ти е квадратирал Асцендента
Точно след 20ти позна...:)...

« Отговор #625 -: Ноември 13, 2013, 03:44:40 pm »
Скиваш ли какви псувни отнасям дето те защитавам. Мисля е редно все пак, жени претендиращи да са на ниво и с достойснтво да не псуват като пияни руски обущари, ама...
Джъст, марс април месец под какъв знак и в кой дом ми е бил можеш ли да видиш, моля те..?
Пияни руски обущари  ;D Тоя лаф ме разсмя-записвам си го в речника веднагически.Остави ги кокошките да кудкудякат-няма смисъл да се занимаваш с тях-енергийни вампири са това.Остави ги  :blink:

« Отговор #626 -: Ноември 13, 2013, 03:46:17 pm »
Марс в 11ти в съвпад с Белтегезе неаспектиран дава уранова сила...Но позна точно тогава се разболях...та какво значи, Лъффф налии..?

« Отговор #627 -: Ноември 13, 2013, 03:46:44 pm »
Човек,който те предизвиква ей така без да си му сторил нищо-е енергиен вампир.Струва ли си да ги храниш? Аз никога не съм захапала първа-но захапят ли става страшно! Не са познали с мен просто! В състояние съм да разфасовам някой само с едно изречение.Дал ми Господ хубав Марс да ме пази от помияри  :blink:

« Отговор #628 -: Ноември 13, 2013, 03:48:05 pm »
Марс в 11ти в съвпад с Белтегезе неаспектиран дава уранова сила...Но позна точно тогава се разболях...та какво значи, Лъффф налии..?
Твоя Марс не се води вече в 11-ти дом,защото е на края на знака.Когато една планета е на 3 градуса от куспидата на някой дом активира него,а не този,в който фактически се намира  :P

« Отговор #629 -: Ноември 13, 2013, 03:51:34 pm »
Човек,който те предизвиква ей така без да си му сторил нищо-е енергиен вампир.Струва ли си да ги храниш? Аз никога не съм захапала първа-но захапят ли става страшно! Не са познали с мен просто! В състояние съм да разфасовам някой само с едно изречение.Дал ми Господ хубав Марс да ме пази от помияри  :blink:
Виж не се връзвай, те са си такива в крайна сметка ако не си разберат мястото където и да е все ще се намери кой да им го покаже. Виж мен сега не са ме обидили, ама няма как да не взема отношение към теб- човек на когото държа, а и не мисля, че са прави да пишат такива цинизми, жени са все пак и твърдят, че имат класа!
Твоя Марс не се води вече в 11-ти дом,защото е на края на знака.Когато една планета е на 3 градуса от куспидата на някой дом активира него,а не този,в който фактически се намира  :P
Мисля е на 5 от края на куспидата и си е в края на 11ти дом..:)..Но ти ги разбираш тези неща Джъстице Розова хубавице..:)

« Отговор #630 -: Ноември 13, 2013, 03:53:52 pm »
По данните,които си ми дал е на 2 градуса от куспидата на 12-ти дом,следователно вече активира него  :P

« Отговор #631 -: Ноември 13, 2013, 03:55:14 pm »
По данните,които си ми дал е на 2 градуса от куспидата на 12-ти дом,следователно вече активира него  :P
Хм...5.30 Сф...?
Ама 12ти е гаден дом бееее, не го иссскаааммм
А в съвпад с белтегезе дава силица зла, налиии..:)

« Отговор #632 -: Ноември 13, 2013, 03:57:47 pm »
Тя на колко градуса е тази звезда? Имай предвид,че съвпада трябва да е до 1 градус,така пише навсякъде.Гледат се също и опозициите-те работят като огледален съвпад.За звездите-1 градус орбиса и съвпади и опозиции.Нищо друго извън това  :P На теб достатъчно Сила ти дава Слънцето и Ац-то ти.Няма нужда да се уповаваш и на звездите  :blink:

« Отговор #633 -: Ноември 13, 2013, 04:02:36 pm »
Нема опозета в моя хороскоп да ти кажа, само квадрати и квинконс, ама ме притеснява, че е в долната половина на натала 1-6ти дом, като смао марс ми е най високо...:)
Ти преди бе постнала твоя натал имаш квинконс Луна Уран, мисля...какво ти носи този аспект и в каква насока ти се отразява..?

« Отговор #634 -: Ноември 13, 2013, 04:04:50 pm »
Нема опозета в моя хороскоп да ти кажа, само квадрати и квинконс, ама ме притеснява, че е в долната половина на натала 1-6ти дом, като смао марс ми е най високо...:)
Ти преди бе постнала твоя натал имаш квинконс Луна Уран, мисля...какво ти носи този аспект и в каква насока ти се отразява..?
Може би ми действа в насока,че паля от четвърт,ама знам ли...Аз имах предвид някоя звезда да ти прави опозиция с твоите планети  :blink:

« Отговор #635 -: Ноември 13, 2013, 04:06:05 pm »
Може би ми действа в насока,че паля от четвърт,ама знам ли...Аз имах предвид някоя звезда да ти прави опозиция с твоите планети  :blink:
Ми нямам да ти кажа...Успокои ли се от тея хорица хубави и умни...:)

« Отговор #636 -: Ноември 13, 2013, 04:10:17 pm »
Бетелгейзе. Казва се Бетелгейзе. От арабски идва името на звездата, означава "рамото на гиганта", защото се намира на "рамото" на ловеца Орион.

« Отговор #637 -: Ноември 13, 2013, 04:10:49 pm »
Ами какво да ти кажа,избухлива съм страшно  :blink: Ще ти кажа какви са моите наблюдения-другите искат да си като тях,да си по-нисък от тревата,да мълчиш,да те мачкат а ти всичко да приемаш.Когато видят,че се опитваш да навдигнеш глава-скачат отгоре ти,за да те смачкат,за да бъдеш като тях.Но не са познали! Имам самочувствие и никой няма да ми го отнеме! А завистта и простотията им само го подхранват! Няма по-голям комплимент за мен от женската злоба и завист! Красива съм,мъжете се обръщат след мен-и да няма да се правя на скромна! Защото искам да бъда горе-а не долу!

« Отговор #638 -: Ноември 13, 2013, 04:12:50 pm »
Аз не искам да ме харесва всеки,но ще ти кажа какви хора ме харесват-това са лекари,това са учители,бизнес дами.Образовани и заможни хора.А това,че въшките не ме харесват-техен си проблем! Мой живот тепърва ще става все по-добър и по-добър! Знам го! Усещам го!  :blink: Защо според теб се дразнят от хора,които имат самочувствие? Мисля,че си достатъчно умен да се сетиш  :blink:

« Отговор #639 -: Ноември 13, 2013, 04:15:03 pm »
Бетелгейзе. Казва се Бетелгейзе. От арабски идва името на звездата, означава "рамото на гиганта", защото се намира на "рамото" на ловеца Орион.
Ахаа...Бетлегейзе...Този съвпад давал голяма сила поне от това което съм чел де..Какви са твоите наблюдения?
Ами какво да ти кажа,избухлива съм страшно  :blink: Ще ти кажа какви са моите наблюдения-другите искат да си като тях,да си по-нисък от тревата,да мълчиш,да те мачкат а ти всичко да приемаш.Когато видят,че се опитваш да навдигнеш глава-скачат отгоре ти,за да те смачкат,за да бъдеш като тях.Но не са познали! Имам самочувствие и никой няма да ми го отнеме! А завистта и простотията им само го подхранват! Няма по-голям комплимент за мен от женската злоба и завист! Красива съм,мъжете се обръщат след мен-и да няма да се правя на скромна! Защото искам да бъда горе-а не долу!
ТОЧНО ТАК И ТРЯБВА!Айде да се осъзнаят малко...Аз имам същият проблем, виждала си ми снимки във фейсбук, мисля съм лицеприятен и финансово добре обезпечен и знаеш ли колко завист и то от хора на който съм помагал, не само финансово ме гледат със завист и зад гърба ми говорят едни мани мани..