Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199399 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #680 -: Ноември 28, 2013, 02:55:05 pm »
И при нас се показа слънце, но сега пак се заоблачава. Поне силният вятър спря и вече не вали, вчера беше отвратително. Предпочитам сняг да натрупа вместо тоя гнусен ветрилник.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #681 -: Ноември 28, 2013, 03:09:00 pm »
Не ща никакви валежи.Оказа се,че скъпите ми боти и ботуши-български ест.кожа(охарчих се над 250 лева за тях) лекичко пропускат някаква влага  :angry: Не бих казала,че краката са ми мокри,по скоро усещам някаква влага и това ме вбесява.Най-гадното е зимата да са ти влажни краката.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #682 -: Ноември 28, 2013, 04:38:06 pm »
Не ща никакви валежи.Оказа се,че скъпите ми боти и ботуши-български ест.кожа(охарчих се над 250 лева за тях) лекичко пропускат някаква влага  :angry: Не бих казала,че краката са ми мокри,по скоро усещам някаква влага и това ме вбесява.Най-гадното е зимата да са ти влажни краката.

На това скъпо ли му казваш? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #683 -: Ноември 28, 2013, 05:06:19 pm »

Ми да...като има ботуши и по 50 лева-150 лева за ботуши не е евтино  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #684 -: Ноември 28, 2013, 08:44:36 pm »

Да...,да ти споделя  имам  ботуши  с четирицифрена сума и с гаранция от 3г. ,  не един чифт..Някои струват колкото гумите на кола от типа S class...и за първи път го споделям...Имам обаче и едни които струват 5лв. Точно 5 - от така наречената Солунска митница... :blink: И никой не вярва,че струват толкова...Удобни,топли...страхотни... ;D
Цената няма значение след като има балъци,които да я плащат...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #685 -: Ноември 29, 2013, 08:58:23 am »

Да...,да ти споделя  имам  ботуши  с четирицифрена сума и с гаранция от 3г. ,  не един чифт..Някои струват колкото гумите на кола от типа S class...и за първи път го споделям...Имам обаче и едни които струват 5лв. Точно 5 - от така наречената Солунска митница... :blink: И никой не вярва,че струват толкова...Удобни,топли...страхотни... ;D
Цената няма значение след като има балъци,които да я плащат...
Не ми трябват прекалено скъпи ботуши,понеже купувам нови всяка година.Няма смисъл просто...Купувам си български ест.кожа винаги и така  :P

« Отговор #686 -: Ноември 29, 2013, 11:35:12 am »
Аууу интересна работа...Ботушките на дядо Мраз- в случая на две снежанки...Коледа идва все пак...Двете само по ботушки има ли шанс да се штракнете...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #687 -: Ноември 29, 2013, 11:38:21 am »
Нериле, ти наскоро нали беше коментирал църковния живот във Варна?

Виж какво става в Троян  ;D
http://www.vesti.bg/bulgaria/razvrat-v-troianskiia-manastir-prodylzhenieto-5999624

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #688 -: Ноември 29, 2013, 11:42:09 am »
Не не съм коментирал, а те питах какво става там...А това просто е гнусотия, баба Гуууси...
Не съм аз човека които да ги съди...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #689 -: Ноември 29, 2013, 11:53:25 am »
Аууу интересна работа...Ботушките на дядо Мраз- в случая на две снежанки...Коледа идва все пак...Двете само по ботушки има ли шанс да се штракнете...:)
Добра идея ми даваш  :P Но фотоса ще запазя за мъжа  ;D

« Отговор #690 -: Ноември 29, 2013, 11:59:39 am »
Добра идея ми даваш  :P Но фотоса ще запазя за мъжа  ;D
Ооо червенокоса дълкокрака снежанке, кво стаа..:)

« Отговор #691 -: Декември 02, 2013, 01:45:46 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #692 -: Декември 02, 2013, 02:25:36 pm »
България в Топ 10 на най-страдащите  ;D

Цитат

2012 е третата поредна година, в която България е начело на световния списък по страдание.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/pyrvi-sme-v-sveta-po-stradanie-5999819

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #693 -: Декември 02, 2013, 02:36:46 pm »
Прозорлива си била,когато си дошла да живееш тук. ;DСамо страданието извисява,ако беше в Париж нямаше да станеш Парижка Света Богородица,а тук-минимум като мъченица ще се възнесеш ;DХитра си,хитрааа..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #694 -: Декември 02, 2013, 02:38:14 pm »
Прозорлива си била,когато си дошла да живееш тук. ;DСамо страданието извисява,ако беше в Париж нямаше да станеш Парижка Света Богородица,а тук-минимум като мъченица ще се възнесеш ;DХитра си,хитрааа..

Мдааа, знаех си аз къде интензивно ще си очистя кармата  ;D - следвах повика на интерсептирания Сатурн в 9 дом, стоя в държавата на страданието и никъде не мърдам. Надявам се това да е последната ми инкарнация в България.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #695 -: Декември 02, 2013, 02:42:53 pm »
То друга няма да има-тук е последно ниво-игри за напреднали. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #696 -: Декември 02, 2013, 02:45:14 pm »
То друга няма да има-тук е последно ниво-игри за напреднали. ;D

Тук ще се разиграва финалната сцена на Game over, няма по-добро място.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #697 -: Декември 02, 2013, 03:20:26 pm »
Лил, масата хора са вечно недоволни...Познавам лично хора получаваще заплати 5 цифрени суми а и от бизнес изкарващи даже и повече и вият колко зле им било. Други пък имат съпруги красиви и свестни и ходят да гняват разни чакали...
Аз ако един ден стана министър в тази кирлива държава честно ти казвам само бой и тормоз ще има да им дойде акъла, само се оплакват и гледат в чинията на другия.
Все некой им виновен, било комунисти, било ДС..какво се сетиш. Най интересното е че не могат да обяснят...ЗАЩО..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #698 -: Декември 02, 2013, 03:33:24 pm »
Лил, масата хора са вечно недоволни...Познавам лично хора получаваще заплати 5 цифрени суми а и от бизнес изкарващи даже и повече и вият колко зле им било.

Българинът все вие - и богатият, и бедният. Просто такъв е преобладаващият манталитет.

На руски има една дума, описваща това състояние - "прибедняется", т.е. все се изкарват по-бедни и по-бедстващи, отколкото реално са. А от такава позиция също могат да се извличат ползи, някои го осъзнават.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #699 -: Декември 02, 2013, 03:36:02 pm »
Лил, масата хора са вечно недоволни...Познавам лично хора получаваще заплати 5 цифрени суми а и от бизнес изкарващи даже и повече и вият колко зле им било.

Българинът все вие - и богатият, и бедният. Просто такъв е преобладаващият манталитет.

На руски има една дума, описваща това състояние - "прибедняется", т.е. все се изкарват по-бедни и по-бедстващи, отколкото реално са. А от такава позиция също могат да се извличат ползи, някои го осъзнават.  ;)
Е ползи какви ползи могат да се извличат не знам...Ама ми е странно, как само вият...Техна си работа