Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199336 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #920 -: Декември 21, 2013, 01:36:50 pm »
По руския, да.

При тях няма празници около 24-25 декември, празнуват Коледа след Нова година, с арменците - 6ти срещу 7ми януари.

Но в офиса не ни пуснаха повече почивни дни на аванта, за сметка на платените отпуски е всичко. Тоя път ръководството не бе много щедро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #921 -: Декември 21, 2013, 01:38:17 pm »
По руския, да.

При тях няма празници около 24.25 декември, празнуват Коледа след Нова година, с арменците - 6ти срещу 7ми януари.

Но в офиса не ни пуснаха повече почивни дни на аванта, за сметка на платените отпуски е всичко. Тоя път ръководството не бе много щедро.
Нищо руско няма в твоите боссчета...Виж руснаците какво правят за Украйна...Вадят куфарите и това е...другото са празни приказки.:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #922 -: Декември 21, 2013, 01:40:04 pm »
Предвид липсата на положителен финансов резултат, ми се струва логично така да приключим годината.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #923 -: Декември 21, 2013, 01:44:13 pm »
Предвид липсата на положителен финансов резултат, ми се струва логично така да приключим годината.  :lol:
Ами заради грешки в мениджмънта няма вие да сте потърпевши я? Нищо руско няма казах ти...Ми да отворят кесиите тези имат резерви...хахахахахаха
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #924 -: Декември 21, 2013, 01:54:19 pm »
Това е положението, скофти ми се настроението предколедно. Но имам чувството, че все така ще е, както е тръгнало. Година и половина след старт ъпа не е малко, а резултатът е нулев.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #925 -: Декември 21, 2013, 01:56:27 pm »
Това е положението, скофти ми се настроението предколедно. Но имам чувството, че все така ще е, както е тръгнало. Година и половина след старт ъпа не е малко, а резултатът е нулев.
Не се учудвам...година и половина не е малко...Но не си разваляи настроението предколедно. Важното е да сме живи и здрави, другото каквото дойде...не го мисли

*

Lillie

• 30532
« Отговор #926 -: Декември 21, 2013, 01:59:35 pm »
Не знам... или ние не работим ефективно, или сме стартирали в неподходящ момент... Дори ми се струва, че босът още в началото е надценил ситуацията, оттам нататък ефектът е с негативно натрупване.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #927 -: Декември 27, 2013, 07:40:06 am »
Честита Коледа на всички! Дано празниците са ви донесли, радост и щастие и така да продължи и през 2014..:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #928 -: Декември 27, 2013, 08:11:02 am »
Честита и на теб, Нерил!

« Отговор #929 -: Декември 30, 2013, 08:58:14 am »
Тази Коледа много ама много ми хареса. Освен подаръци, улиците на София бяха както когато бях млад малък и тн...Можеше да се пресича без да се оглеждам дали някоя пернишка тояга с голфу няма да ме блъсне, по улиците нямаше КО РИЕЧЕ???Ако някой ме настъпи ми казваха " Извинявай", а не Опааа...
Е как да не кажа Съч а уандърфул, лайф?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #930 -: Декември 30, 2013, 01:57:38 pm »
А на мен ми идва да се гръмна!
Обявих част от котките за продажба, на символична цена. Преди малко дойде едно семейство с кола, търсеха мъжкар за разплод. И като почнаха да ми броят стотинки... Въпросът не е в парите, а как ще го гледат. Имат вид на диви селяни. Котето така се разпищя... и отпътува, незнайно къде и в какви условия. Казаха ми, че живеят в къща и смятат да развъждат персийски котки. Вероятно са в някое село край Варна. Направо ми се реве. Котето, което взеха, беше най-добричко и гальовно. Роди се два пъти по-дребно от останалите, захранвах го допълнително, за да оцелее... По телефона не ми направи негативно впечатление жената, но като дойдоха на място да го вземат, не ми хареса енергията им. Смятат да печелят пари от развъждане на персийки, взеха го с комерсиална цел. Пък знам ли, може на новото място да се чувства щастлив, поне ще може да чука. :)
« Последна редакция: Декември 30, 2013, 02:28:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #931 -: Декември 30, 2013, 03:40:13 pm »
Какви енергии какви глигани бе, Лил? По пътя на логиката, след като искат да развъждат значи ще се грижат за тях, за да могат да ги продадат...:)
Умен..:)))Така, че спокс..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #932 -: Декември 30, 2013, 03:42:24 pm »
По пътя на логиката, след като искат да развъждат значи ще се грижат за тях, за да могат да ги продадат...:)

Дано си прав.
Направо сърцето ми се къса за животното, ще ида да си взема валериана или нещо с по-висок градус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #933 -: Декември 30, 2013, 03:44:18 pm »
Лил, не се излагай котето ще е ок, ако ти лиспва, защото е било част от живота и си му дала грижи и любов - вече е друго...
След като си направила избор, значи е правилен за котето....Я спокс..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #934 -: Декември 30, 2013, 03:49:23 pm »
След като си направила избор, значи е правилен за котето....

Това ми го каза и приятелка Лъвче :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #935 -: Декември 30, 2013, 03:50:38 pm »
Значи е умна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #936 -: Декември 30, 2013, 03:53:17 pm »
Вие сте най-умните :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #937 -: Декември 30, 2013, 03:54:32 pm »
Когато четох за ретро Венерата в Козирог, и как минали емоции да ги наречем ще се върнат...Една дето преди много време я убеждавах някакви неща, днес се е присетила за мен, предстааш ли си? Луди хора, Лил...Да не съм и на повикване егати...мисля да я държа на дистанция и да и пускам лодки, ама не ми се занимава...
Как би изтълкувала моята ретро венера, която ми е в 6ти дом?

« Отговор #938 -: Декември 30, 2013, 03:55:30 pm »
Вие сте най-умните :))
Не сме, НО ГО ТВЪРДИМ С МИНИМАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА УБЕДИТЕЛНО...:)

« Отговор #939 -: Декември 31, 2013, 03:34:03 pm »
Покрай празниците винаги забелязвам, как във фейсбук има тъпи словоизлиания и кухи равносметки, и разни лове филмчета по ТВто...Вместо да дават " Двама мъже и половина" с моя любимец чичо Чарли...
Пожелавам на всички, тази вечер така да изкарат, че утре едвам да са оцелели..:)