Да вземе и на мен да ми кацне на мидпойнта Уран/Локус Фортуна и да ме споходи внезапна любов
Цитат на: Lillie в Януари 07, 2014, 09:20:32 pmДа вземе и на мен да ми кацне на мидпойнта Уран/Локус Фортуна и да ме споходи внезапна любов Какво ли значи Хуй в Дева, XI дом? Да се навъртам около девствени приятелки?
Цитат на: ThunderGoddess в Януари 07, 2014, 09:12:11 pmХахахха горкинкия, даже годината на темата не помня да те ориентирам. Индексира се в гугъла на челно местО http://astrosite.org/forum/index.php?topic=3610.225;wap2
Хахахха горкинкия, даже годината на темата не помня да те ориентирам.
Цитат на: Нерил в Януари 07, 2014, 08:56:06 pmКажете честно Сатур в Уран ли е?Некой да не се е преродил днес? Наполеон или Бонапарт, кой от двамата хахахахах...или хитлер
Кажете честно Сатур в Уран ли е?Некой да не се е преродил днес? Наполеон или Бонапарт, кой от двамата хахахахах
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 07, 2014, 09:24:53 pmЦитат на: Lillie в Януари 07, 2014, 09:20:32 pmДа вземе и на мен да ми кацне на мидпойнта Уран/Локус Фортуна и да ме споходи внезапна любов Какво ли значи Хуй в Дева, XI дом? Да се навъртам около девствени приятелки? моят дори нИ знам къде е
Цитат на: Lillie в Януари 07, 2014, 09:26:58 pmЦитат на: Sonic_Pro в Януари 07, 2014, 09:24:53 pmЦитат на: Lillie в Януари 07, 2014, 09:20:32 pmДа вземе и на мен да ми кацне на мидпойнта Уран/Локус Фортуна и да ме споходи внезапна любов Какво ли значи Хуй в Дева, XI дом? Да се навъртам около девствени приятелки? моят дори нИ знам къде е Въх, ама и ти ли имаш… тъй де? Много сложна стана синастрията
На глупости и простотия е по-добре да не се обръща внимание. Личен опит. Казвам го глобално, който иска да ме разбира локално.
За пореден път имам чувството, че съм в училище за малоумни... Провинциален манталитет ли е това или е характерно за хората от крайбрежните райони, вече не знам какво да мисля... Да кажеш, че слънцето ги е ударило в главата - не, още не е напекло.
Ама то си е стряскащо направо, някой ще напълни гащите
Показах го и на колежките, останаха невъзмутими, ама те са с по две деца, свикнали са на всякакви бебешки изпълнения. Но накрая номерът с повръщането не бе особено приятна гледка.