Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 198648 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #1000 -: Януари 15, 2014, 11:23:54 am »
На мен ми прилича на обобщен образ на вечно недоволните искащи внимание. Можеш да ги видиш в темата "Деактивиране на акаунт"..;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1001 -: Януари 15, 2014, 12:07:43 pm »
Обаче, да ти призная, получавам едно особено садистично удоволствие  ;D, когато карам мързеливата да си напряга мозъка и да мисли. Започнах да се правя и аз на ударена и да казвам “Не разбирам въпроса/формулировката, я кажи пак“. Целта не е да издевателствам, а да се научат да бъдат по-ясни и конкретни и да не ми се измъкват с хъъъъ....мъъъъъ...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1002 -: Януари 15, 2014, 12:09:36 pm »
Обаче, да ти призная, получавам едно особено садистично удоволствие  ;D, когато карам мързеливата да си напряга мозъка и да мисли. Започнах да се правя и аз на ударена и да казвам “Не разбирам въпроса/формулировката, я кажи пак“. Целта не е да издевалетствам, а да се научат да бъдат по-ясни и конкретни и да не ми се измъкват с ъъъъ....мъъъъъ...
Йес, знаеш мнението ми за хора които мразят или успешно симулират мислене...Но като те погледнат, като биче в блато всичко ми става ясно ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1003 -: Януари 15, 2014, 12:13:55 pm »
Абе да видиш как се повтаря нещо елементарно на уж образована 43-годишна жена и пак не вдява. Какво ще правим лятото, когато пак напече слънцето, не знам. Направо ще скоча от кулата на отсрещното Морско училище.  ;D Хем да си проработя и аспектите - дирекционен Плутон в съвпад с АС и дир. Марс в опозе с Плутон.

Днес има гъста мъгла, може и изпаренията във въздуха така да им действат на някои.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1004 -: Януари 15, 2014, 12:33:23 pm »
Абе да видиш как се повтаря нещо елементарно на уж образована 43-годишна жена и пак не вдява. Какво ще правим лятото, когато пак напече слънцето, не знам. Направо ще скоча от кулата на отсрещното Морско училище.  ;D Хем да си проработя и аспектите - дирекционен Плутон в съвпад с АС и дир. Марс в опозе с Плутон.

Днес има гъста мъгла, може и изпаренията във въздуха така да им действат на някои.  :blink:
Глупоста няма възраст...Защото спомена, че е на 43...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1005 -: Януари 15, 2014, 12:42:02 pm »
Я кажи с тия дирекции какво да чакам - да стана обект на ритуално убийство?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1006 -: Януари 15, 2014, 12:49:06 pm »
Я кажи с тия дирекции какво да чакам - да стана обект на ритуално убийство?  ;D
Ми не знам, по скоро трябва да изчакаш да мине и да го изтърпиш, тези няма да се променят

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1007 -: Януари 15, 2014, 12:50:16 pm »
Ееее... двата аспекти са сходящи и ще трябва да ги търпя една година. После ще има хубави дирекции, но първо ще са тия двете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1008 -: Януари 15, 2014, 12:53:04 pm »
Ееее... двата аспекти са сходящи и ще трябва да ги търпя една година. После ще има хубави дирекции, но първо ще са тия двете.
Ми щом трябва. И мен като теб ме е обхванала ненавист към НЕ мислещите хора особено напоследък, ама какво да направя...Праа се че не ги виждам до колкото мога, а като ми писне ги бъзикам и така

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1009 -: Януари 15, 2014, 12:56:34 pm »
Вече не правя опити за шеги.  ;D Веднъж, след като вече ми бе преляла чашата, се опитах да бъзикна колежката, ма тя не вдяна нищо и си помисли, че говоря сериозно. Така се беше ококорила, после иди обяснявай, че е опит за хумореска.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1010 -: Януари 15, 2014, 12:58:15 pm »
Вече не правя опити за шеги.  ;D Веднъж, след като вече ми бе преляла чашата, се опитах да бъзикна колежката, ма тя не вдяна нищо и си помисли, че говоря сериозно. Така се беше ококорила, после иди обяснявай, че е опит за хумореска.  ;D
Топи ги на шефа или некой номер им скрои, със селяндурите със селски номера се лекуват. Казвам ти го от опит. като селяк крещи, надвикай го, като прави интриги над интриганствай го. От блага дума не разбират

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1011 -: Януари 15, 2014, 01:02:27 pm »
като селяк крещи, надвикай го, като прави интриги над интриганствай го.

Това не го мога и в крайна сметка на моя гръб са негативите накрая.

Но като се стигне до ирония се правят, че не вдяват. А тръгнеш ли с разяснения, те гледат като теле в тресавище.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1012 -: Януари 15, 2014, 01:35:07 pm »
като селяк крещи, надвикай го, като прави интриги над интриганствай го.

Това не го мога и в крайна сметка на моя гръб са негативите накрая.

Но като се стигне до ирония се правят, че не вдяват. А тръгнеш ли с разяснения, те гледат като теле в тресавище.
Ти си си виновна и съм ти го казвал и преди. Не ми се сърди, но системата със селяка е бой с черпака по главата. като не можеш се научи. Това е ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1013 -: Януари 15, 2014, 01:37:50 pm »
Хаха, те и серийните убийци са като мен – гледаш го, един такъв мил и кротък, на всички се усмихва, добър и благ човечец, а после хваща картечницата и отива в кварталната църква.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1014 -: Януари 15, 2014, 02:32:16 pm »
Хаха, те и серийните убийци са като мен – гледаш го, един такъв мил и кротък, на всички се усмихва, добър и благ човечец, а после хваща картечницата и отива в кварталната църква.  ;D

Да не забравиш на излизане да си топнеш пръстчето в купола със светена вода :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1015 -: Януари 15, 2014, 02:53:56 pm »
Мога да осветя и картечницата, преди да я използвам :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1016 -: Януари 15, 2014, 03:02:04 pm »
Мога да осветя и картечницата, преди да я използвам :))

Само пръстчето. Ако каже "фъшшшш" — нещо дяволско има в теб :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1017 -: Януари 15, 2014, 03:13:54 pm »
Предлагам да извикаме Ремедоската да ме освидетелства, тя е специалистЪт  :P

Между другото, напоследък не я виждам тук, да не прави профилактика на чакрите?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1018 -: Януари 15, 2014, 03:17:01 pm »
Предлагам да извикаме Ремедоската да ме освидетелства, тя е специалистЪт  :P

Между другото, напоследък не я виждам тук, да не прави профилактика на чакрите?  :-\
Верно, къде изчезна тя....Свежарска мадама е, спор няма

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1019 -: Януари 15, 2014, 03:18:20 pm »
Верно, къде изчезна тя....Свежарска мадама е, спор няма

Да не са се залюбили с Месията?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си