Мейл ли си фимейл ли си, темата е хейтърска за селджуците...А с твоето френдче се вземете и гласувайте взаимно един за друг...))))
Цитат на: Нерил в Февруари 13, 2014, 04:15:59 pmМейл ли си фимейл ли си, темата е хейтърска за селджуците...А с твоето френдче се вземете и гласувайте взаимно един за друг...))))не съм ти искала мнението...помолих най-учтиво, ако някой иска да помогне за каузата До колкото знам и форума е астрологичен, а като гледам в раздела астрология ляляш глупости само, така че по мойта логика и на теб мястото ти не е тук, ама си мълча. И аз не съм допринесла много, но аз съм в процес на изучаването й и не се включвам да размивам темите с теориите си, които не мога астрологично да обосновя, но със сигурност,като дойде момента да съм направила 2000 поста в астрологичният форум все нещо ще имам в главата, което да е по темата, а не да пускам да ми правят синастрии или да питам какво ще кажете за гаджето ми Стрелец с АСЦ Козирог :mellow:
Цитат на: mail в Февруари 13, 2014, 05:09:30 pmЦитат на: Нерил в Февруари 13, 2014, 04:15:59 pmМейл ли си фимейл ли си, темата е хейтърска за селджуците...А с твоето френдче се вземете и гласувайте взаимно един за друг...))))не съм ти искала мнението...помолих най-учтиво, ако някой иска да помогне за каузата До колкото знам и форума е астрологичен, а като гледам в раздела астрология ляляш глупости само, така че по мойта логика и на теб мястото ти не е тук, ама си мълча. И аз не съм допринесла много, но аз съм в процес на изучаването й и не се включвам да размивам темите с теориите си, които не мога астрологично да обосновя, но със сигурност,като дойде момента да съм направила 2000 поста в астрологичният форум все нещо ще имам в главата, което да е по темата, а не да пускам да ми правят синастрии или да питам какво ще кажете за гаджето ми Стрелец с АСЦ Козирог :mellow:Евала прическа...да ти имам зодията и асцендента, за да поумнееш нощеска...кауза да има...
Цитат на: Нерил в Февруари 13, 2014, 05:35:07 pmЦитат на: mail в Февруари 13, 2014, 05:09:30 pmЦитат на: Нерил в Февруари 13, 2014, 04:15:59 pmМейл ли си фимейл ли си, темата е хейтърска за селджуците...А с твоето френдче се вземете и гласувайте взаимно един за друг...))))не съм ти искала мнението...помолих най-учтиво, ако някой иска да помогне за каузата До колкото знам и форума е астрологичен, а като гледам в раздела астрология ляляш глупости само, така че по мойта логика и на теб мястото ти не е тук, ама си мълча. И аз не съм допринесла много, но аз съм в процес на изучаването й и не се включвам да размивам темите с теориите си, които не мога астрологично да обосновя, но със сигурност,като дойде момента да съм направила 2000 поста в астрологичният форум все нещо ще имам в главата, което да е по темата, а не да пускам да ми правят синастрии или да питам какво ще кажете за гаджето ми Стрелец с АСЦ Козирог :mellow:Евала прическа...да ти имам зодията и асцендента, за да поумнееш нощеска...кауза да има...eми за мен това е кауза да помогнеш на едно момче на 22 да му се отворят вратички в живота да се занимава с това, което иска;)
Ех, голяма тръпка ти е! :blink:
Спри се бе човек."Мацето" хаха днес мърка лежерно, прибрало е ноктенцата и е обзето от ведър непукизъм :rolleyes: Но въпреки че обожава котките, всякакви котешки обръщения я провокират да апе Така чеее, заложи на грешнатамадона с големите бомби И не дразни голямата котка мъррррррр
Все ми е тая да ти кажа Спи спокойно
Ще й кажа
38 почти Риби, АС Овен, Луна в Стрелец Венерката ми е водолейска...
Скоро ще бъда официално на 38