Здравей Гост

Аман от простаци

• 4 Отговора
  • 1377 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аман от простаци
« -: Октомври 14, 2013, 07:01:24 pm »
Накъдето и да се обърнеш пълно с простаци! За жалост ...дори и непоправимия ми оптимизъм не вижда светлина в тунела.
Простаци по улиците..,простаци в магазина..простаци в заведенията..простаци в политиката...НО НАЙ-СТРАШНО Е ДА СРЕЩНЕШ ПРОСТАЦИ В УЧИЛИЩАТА!
Защото от там започва ПРОСТОТИЯТА!
Меко казано съм възмутена...,а още по-меко изумена от факта,че некадърни и некомпетентни лелки се грижат за образованието на децата ни.
РЕКЕТЬОРКИ С БАБЕШКИ ФАСАДИ И РЕАКЦИОННИ ВЪЗГЛЕДИ ЗА ЖИВОТА ТРОВЯТ РОДИТЕЛИ...И ДЕЦА!
ДА НЕ КОМЕНТИРАМ,ЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ СА С БИПОЛЯРНИ РАЗТРОЙСТВА...И НЕ СА ГОДНИ НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ,ТА КАМО ЛИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!
И това за сметка на доволни млади и необременени хора...,за които "младостта"се оказва порок!
В астрологията с образованието се свързват два дома и две планети.3-ти и 9-ти мунданни Меркурий и Юпитер.
Дайте карти на учители...Не казвам,че написаното е общовалидно..,но според мен преобладава!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Аман от простаци
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2013, 08:11:10 pm »
Марая, според мен не трябва да се слагат под един знаменател всички преподаватели, защото съм попадала, като учаща и родител, на изключително кадърни учители, за които работата, като такива, е призвание!
Голямата ми дъщеря имаше късмета да попада все на умни и всеотдайни, талантливи учител(к)и, като се започне от детската градина, та чак до висшето образование, но тя си върви явно с късмета, защото има Юпитер в 1д в рак,  тригон с Луна У3 в 5д.
При малката ми дъщеря е обратно- радваше се на подкрепа и добро обучение само в детската градина, а после в 1кл попадна на един киликанзер, точно като описаната от теб "рекетьорка с бабешка фасада", след това имаше ядове в гимназията с учителката по спорт, която си гледаше интереса и плетеше интриги (не е спряла още), а в академията също се сдоби с няколко тотални простака за преподаватели, за да ѝ е пълна програмата! Тя има да отработва тао-квадрат във фиксирани знаци с включени Слънце У9/Марс У1 в квадрат с Луна на К9 и опозиция към Сатурн У3 и предполагам по тази причина е попадала на тези "учители", за да може да си отработва чрез тях аспектите в натала.

Или те чрез нея да отработят някой си аспект.
Съгласна сме , че всички ние сме и ученици и учители във всеки смисъл на думата...
Не,не ги слагам всички под общия знаменател..,но май болшинството е в категорията "стари фасади".
И "санирането"им е наложително.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2013, 08:27:45 pm »
А ей сега научавам,че се заяжда с всичко...Не и харесвала шалварите с които ходи понякога в у-ще..
Тцц...странна логика :angry: :-\. У-щето няма униформа...
Детето ми каза:"Ще я накарам да ме облече по нейния вкус!"...
А неее...в повече ми е!
На всичкото отгоре е на 60г. То е ясно,че възрастта е субективен фактор - Има бабички на 20 и момичета на 60...Но явно тази е излязла от селото ,запазвайки селото в себе си...

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2013, 10:32:59 pm »
Ха-ха, това по мое наблюдение е точно  ;D
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Октомври 16, 2013, 10:32:22 am »
Мислех дали да пусна отделна тема за въшките и властта, но ще се възползвам от тази, вече същестуваща.

Според вас нормално ли е всяка въшка на гише да ти се прави на важна и да те изкарва идиот, без да си такъв?

Наложи се да подавам стандартен комплект документи – подавала съм ги и преди, попълнени по същия начин. И какво се получава – веднъж минават, веднъж не минават – според това в какво настоение ще е държавната служителка на гишето. Седят там някакви кокошки със средно образование и ни “обслужват“, докато не се пенсионират. После идва следващата връзкарка и колелото се завърта. Извинете, не съм малоумна, осем години съм учила, два вуза съм завършила и упражнявам що-годе интелигентна професия. И някаква мърла да тръгне да ми коригира вярното на невярно и да се изживява като голям началник. Абе ей! Направо ми се гади от тия държавни служителки – в повечето случаи жени на средна възраст, на които целият свят им е крив, плащаме им заплатите с нашите данъци, а те дори не си правят труда да бъдат любезни! И аз, за да не предизвиквам още повече ярост, трябва да симулирам любезно отношение към тях, а отвътре ми идва да кажа това, което някой надали си е позволявал да им каже – истината за това колко са глупави, закостеняли и безполезни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.