Хельоу на всички

от известно време много, много ама много искам да си направя татус.
Проблема е там, че получавам неясни сигнали какъв да бъде. Ще ви разкажа.
Сънувах два съня, в първият от които имах пред себе си едно огледало. Оглеждах се дълго време в него и търсех някакво място по тялото си, но не знаех кое точно. И както се гледах гол, се появи някакво същество с две същности, което беше много красиво и в съня си знаех, че представлява Лилит - в две много различни проявления, идеята за ин и ян (в картата си имам лилит опозиция луна и предполагам, че това е връзката). Тази лилит ме попита дали съм избрал къде да закачи някакъв вид брошка по мен (татуса най-вероятно), аз погледнах брошката и видях символ, подобен на южен лунен възел (моят е в близнаци в 11 д. мунданен сатурн, пак идея за карма, уроци от миналото, за двойнствеността..). усетих се готов.. а другия сън, свързваше форума и вас тук - седяхме на някакви стълби, топло беше и преглеждахме някакви таблици, които показваха все едно планетите по години, до къде стигат и т.н. и най-интересното беше, че всяка година или бяха по-скоро енергийнте нива на планетите, ако не се лъжа, та вдяка планета имаше определена енергия за даден етап, и кратка дефиниция към нея - като урок за нас, много мъдро изглеждаха и ние ги разгръщахме с огромен интерес. В един момент обаче всички се спогледахме, озари ни явно една и съща мисъл - Плутон беше преминал лимита си, и тъкмо беше влязъл в някаква празна зона, което уж не може да се случва и няма реален шанс, но всички видяхме , че имаше една празна графа... почна се бурна дискуция и някой изрече думите "Плутон никога няма да бъде същия.. " небето стана индигово и се чу драматична музика... а пред мен изскочи смачкан лист хартия, на който беше написано с някакви йероглифи, които прочетох като драх, караф и плутон... и веднага се сетих за татус, за това че Трябва да си направя... какво мислите за това, и какъв съвет може да ми дадете? А също така къде се крият татуировките в натала и къде се крият качествата които трябва да придобием и към които да се стремим.