Здравей Гост

голям проблем

• 23 Отговора
  • 4300 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
голям проблем
« -: Октомври 15, 2013, 09:16:57 pm »
Бил не да си просто жена,а да си и умна и хубава.дойде ми до гуша.абе прелива чашат. Та кое в ебаната карта показва,че жената трябва да бъде успешна... Отдавна не съм плакала така.порок било да си и хубава и умна.пиша от телефона.простете грешките.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: голям проблем
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2013, 09:26:15 pm »
порок било да си и хубава и умна.

Според някои е тежък кръст  ;D, но не знам дали го пише в хороскопа.

За средностатистическия бг мъж може наистина да е порок. Предпочитат да си хубава, но да си умна само дотолкова, доколкото да не ги излагаш пред познати, близки и в обществото.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2013, 09:35:25 pm »
Сигурно го пише. Трябва само да го намерим и прочетем.не се шегувам.в момента това е голяма беда.антардаша венера... Никой не гледа душата. Всеки гледа жената и парата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2013, 09:44:15 pm »
На мен ми свърши венерината антардаша, а положението не се променя - никой не гледа душата, гледат само външното. И общо взето по една и съща схема - да минава времето и без ангажименти, ако обичате.  ;D
Но сега в даша Сатурн/Слънце (те са ми в съвпед в 7 дом в навамша) само най-достойният ще оцелее.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2013, 09:56:47 pm »
ай ся ние сме им криви... Я бии червената слушалка и продължавай... Прости ми прекия тон, ама то това не звучи сериозно! Хем хубава, хем умна и пак не можело... видиш ли... Все в нас били кусурите, а те какво? Те са уникати в буквалния смисъл.  Иначе съм съгласна за силния характер в жените- ама как да е иначе, като няма вече мъже... То ние трябва всичко вече да правим, те не знам за какво са.
 Марая,
определи ти какво искаш и се абстрахирай от другото! И това, което искаш си го вземи, другото е... негодна стока! Приеми го и продължи. И в крайна сметка по-добре, че го знаеш сега, а не на по-късен етап. Животът  е труден за силните хора, но пък и те правят живота. Останалото е плевя. Аз съм сигурна, че ще намериш това, което ще е в унисон с теб. Всяко лична болка бива възнаградена... рано или късно. Погледни от другата страна :blink:
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2013, 10:24:36 pm »
Е писна ми.пътуваме към варна.не не мога без морето.упр.на ис нептун. Абе на 48 близо...кълна се писва ми...асц.скорпион е наказание за жената.добре,че мъжа до мен не е просто мъжа ми. Мамаму стара,до кога.имала съм нещо нечовешко...влудяващата енергия побърквала...какво в картата показва това.зареждам песента за клоунада...и ми е мн.мъчноо...аз съм душа...не съм просто жена и дупка.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2013, 10:31:29 pm »
Марая,
съсредотчи се! Ти си душа. Ти го каза! Самоконтрол!
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2013, 10:36:50 pm »
От хубост гледам,че никой не се оплаква,напротив всеки ще те изведе да се похвали с "трофея"си.Тук рекламации няма,обаче интелектуалната тежест,духовната аура,фините обноски,елитарния вкус-айде бегай с тия превземки..Пък ако си и тъй неблагоразумна,освен красива и умна да си и силна женска:айде ма за ква се мислиш,ебахти надутата крава.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2013, 10:44:45 pm »
На мен ми свърши венерината антардаша, а положението не се променя - никой не гледа душата, гледат само външното. И общо взето по една и съща схема - да минава времето и без ангажименти, ако обичате;D
Но сега в даша Сатурн/Слънце (те са ми в съвпед в 7 дом в навамша) само най-достойният ще оцелее.  ;D

Да, и го потвърждава една хубава жена. Айде, не съм красавица, но не съм и обикновена. Щом почти всички мъже искат връзка при болднатите условия. :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2013, 10:58:31 pm »
Да, и го потвърждава една хубава жена. Айде, не съм красавица, но не съм и обикновена.

А дали някоя жена ще каже за себе си, че е грозна или обикновена ?  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2013, 11:51:03 pm »
Тц.въобще не иде реч хубава-грозна..умна-проста. Иде реч за това,че силните на демя...политици,бизнесмени си търсят оправдание за всяко желание и не се вълнуват от ничие мнение.по този начин балканският синдром се сраства и убива всяко намерение извън междуполовия контекс.правиш нещо...хвърляш енергия и потен селянин без значение какъв пост заема оценява като жури. Просто тук в бълхария ти си парче месо.
мъгла жестока преди велико търново..мъгла в тъпия мозък и на ганьо...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #11 -: Октомври 16, 2013, 01:33:53 pm »
Защо все на политика го обръщате........ блех

Тук е БълХария както каза, дупка, гадост. И 3000 планети да имам в 4ти, тук няма да остана.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #12 -: Октомври 16, 2013, 04:10:50 pm »
А бе народе, каква душа какви пет лева !!!!!
Жената е преди всичко външност и няма какво да се лъжем така е устроен света, независимо дали ни изнася или не ... Има време Марая ... рано ти е да ти гледат душата ха ха ;)

Ще  уточня малко,
когато се говори за жена обикновено мъжете казват 2 неща
Аууу, колко е хубава или
Аууу, колко е грозна ...

А когато се говори за баба се казва
Ауууу, колко добра бабака или 
Аууууу, колко лошо бабе

Та има време за всичко, не бързайте момичета

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #13 -: Октомври 16, 2013, 05:31:05 pm »
порок било да си и хубава и умна.

Това са думи само на мъж с осъзнатo ниска самооценка, който знае че умна хубава жена не би му вързала никога.  За такива мъже жените казват " не става за нищо" :)

« Отговор #14 -: Октомври 16, 2013, 06:40:51 pm »
Марая,някои неща не можем да ги спрем,просто трябва да преминем през тях.Тр.Нептун каре възли ще ни мъчи още доста време,но ще отмине,а Нептун е дълбок колкото душата ти и който не може да плува там,по-добре да не се опитва да влиза.Поплачи си,и аз се чувствам по подобен начин.Напоследък си мисля,че най-големия недостатък на една жена е сгърчения мозък.Повечето мъже не харесват такива жени,и още по-лошо-страхуват се от тях.Когато те видят,че си красива ОК,но когато разберат,че си умна-„е*аси надутата крава”,както каза remedeos по-горе.

*

astro

• 475
« Отговор #15 -: Октомври 16, 2013, 10:58:01 pm »

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Октомври 17, 2013, 12:36:15 pm »
А бе народе, каква душа какви пет лева !!!!!
Жената е преди всичко външност и няма какво да се лъжем така е устроен света, независимо дали ни изнася или не ...

На първо място какво разбираш като казваш красота ? А излъчването според теб на какво се дължи ? Не си ли виждала на пръв поглед жени или мъже не са кой знае колко красиви физически, нито пък големи акълии, а им се лепят представителите на противоположния пол ?
Защо има хора, които въпреки, че са като за журнал не са ти симпатични ?

« Отговор #17 -: Октомври 18, 2013, 12:44:50 pm »
Бил не да си просто жена,а да си и умна и хубава.дойде ми до гуша.абе прелива чашат. Та кое в ебаната карта показва,че жената трябва да бъде успешна... Отдавна не съм плакала така.порок било да си и хубава и умна.пиша от телефона.простете грешките.

Ако и печелиш повече от тях, няма да те потърсят повече ;D .
Мъжете са адски комплексирани на тема "Жената прави нещо по-добре от мен" :angry: !

Питам се, това на коя планета се дължи или този феномен като цяло важи за мъжкото съсловие  :rolleyes: ?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #18 -: Октомври 18, 2013, 01:59:25 pm »

Мъжете са адски комплексирани на тема "Жената прави нещо по-добре от мен" :angry: !

Питам се, това на коя планета се дължи или този феномен като цяло важи за мъжкото съсловие  :rolleyes: ?
според мен се дължи на криворазбраната еманципация, която наложиха още през миналия век.Колкото жената става по-силна, толкова мъжът по-слаб. Трябва равновесие да има.

« Отговор #19 -: Октомври 19, 2013, 08:58:34 am »

според мен се дължи на криворазбраната еманципация, която наложиха още през миналия век.Колкото жената става по-силна, толкова мъжът по-слаб. Трябва равновесие да има.

Точно така е. Като искаме да можем да правим всичко, става така, че мъжете вече не ни трябват, а после ревеме защо станали гейове или защо бягат от нас. Жената трябва да си е жена, мъжа да си е мъж. Всичко друго са глупости.