Здравей Гост

Фактори, влияещи на комуникацията

• 3 Отговора
  • 1096 Прегледи
Фактори, влияещи на комуникацията
« -: Октомври 16, 2013, 06:06:46 pm »
В последните няколко седмици комуникациите между мен и една персона сериозно се затлачиха — основно аз пиша, тя едва-едва и много нарядко отговаря с по няколко реда, изобщо много несиметрична работа. Преглеждам едни хорари от днес и изминалите дни, уж има сходящи аспекти между съответните сигнификатори и управителите на домовете, планетите са добре поставени, но нещата не се получават. Гледам, че говорите за транзити, лунации и пр. — неща, които не разбирам особено, но предполагам, че също влияят на ситуацията. На какво да обърна повече внимание? Мислех, че Меркурий е ретрограден и обърква нещата, но не би… Някакви идеи?

Re: Фактори, влияещи на комуникацията
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2013, 06:19:46 pm »
Много често я търсиш тази персона и си станал прекалено лесно достъпен в очите й. Остави я за известно време, че да й домъчнее за теб. ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2013, 06:37:10 pm »
Много често я търсиш тази персона и си станал прекалено лесно достъпен в очите й. Остави я за известно време, че да й домъчнее за теб. ;)

Не ти трябва астрология, каквото Мирабела каза :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3 -: Октомври 16, 2013, 06:49:25 pm »
Сетих се за това, не съм толкова захлупен  ;D Не я заливам със съобщения, просто нещата вървят измъчено и то по най-различен начин — кучето се разболява, интернетът се скапва, някаква особена кутсузлийска серия. Естествено, може и аз да съм несхватлив :lol: