Здравей Гост

Някой да му се занимава?

• 25 Отговора
  • 3806 Прегледи
Някой да му се занимава?
« -: Октомври 22, 2013, 01:22:28 pm »
Здравейте :)! Хал хабер си нямам от астрология , но ми е много интересно всичко свързано с нея. Мога ли да помоля някой, който му се занимава да ми разчете наталната ми карта? Ии също така ме интересува дали съм родена под т.н "щастлива звезда". Ето снимка на картата: jpg четох за всяка планета в домовете - какво означава, но мисля, че това не е всичко, а за 2 и 6 дом не пишеше нищо - защо?... Интересува ме и в самия "кръг" където са самите домове и зодии какво означава тази стрелкичка сочеща нагоре между скорпион и лъв ? И самите "очертания" в различните цветове какво означават и защо са толкова много? Смисъл, забелязала съм че на другите в нат. им карти имат по-малко очертания...Естествено това е индивидуално за всеки де.. Въобще, всякаква информация ще ми е от полза. Надявам се да се намери човек добър в астрологията, който да ми подскаже каква инф. крие моята нат. карта!
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 09:30:53 pm от blablabla »

*

Lillie

• 30532
Re: Някой да му се занимава?
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2013, 01:32:20 pm »
Картата не е с нещо специална, но е интересна с това, че има доста планети близо до ъглите и в ъглови домове, а това като цяло дава по-динамична съдба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Октомври 22, 2013, 01:34:57 pm »
а защо в самия сайт, където създадох картата пишеше за всички домове по нещо, само за 2ри и 6ти не пишеше нищо? 2 дом до колкото знам отговаря за финансите... И как да разбера дали съм родена под щастлива звезда?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2013, 01:38:09 pm »
Няма такова понятие "роден под щастлива звезда".

Пък за сайта не знам защо и какво пише, не използвам такива сайтове. Може да пробваш и с astro.com.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2013, 02:24:47 pm »
Зодия Рак, асц.Скорпион, кое му е щастливото на това  ;D ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #5 -: Октомври 22, 2013, 02:29:34 pm »
какво й е на зодията и на асцендента  :unsure: :umnik:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2013, 02:36:18 pm »
Има неподвижни звезди с благотворна природа, както и т.нар. кралски. При съвпад на такава звезда с АС, МС или светило бихме могли да предположим по-интересна съдба с повече възможности за постигане на успех. Всъщност интересна съдба не винаги означава да си успял и успешен. В повечето случаи успехът се оценява според съществуващите в социума норми и критерии, а всички останали постижения, които не се вместват в тази рамка, могат да не получат признание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Октомври 22, 2013, 02:38:51 pm »
Аз пък мисля, че що се отнася до професионални занимания с творчество, комуникация, търговия, дипломация, си родена под подходяща карта. Особено, ако часът ти на раждане е около 16:20-16:25.
По картата ми изглеждаш амбициозна, само гледай колебливостта ти да не ти пречи много.

« Отговор #8 -: Октомври 22, 2013, 02:49:30 pm »
Да, за всяко нещо се колебая... Lillie как влияят тези неподвижни звезди, и какво ще речe 'кралски' смисъл има ли нещо по-специално или ? Смисъл има ли някаква връзка това с характера и природата ми или засяга нещо друго? Какво ще кажете за черната луна в риби? Много ли е лошо?

« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 02:57:43 pm от blablabla »

« Отговор #9 -: Октомври 22, 2013, 04:17:33 pm »
къде ги виждате тея неподвижни звезди ...никъде не ги виждам..къде се намират точно в нат. ми карта? :thinking: :umnik:
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 04:25:46 pm от blablabla »

« Отговор #10 -: Октомври 22, 2013, 05:19:07 pm »
хмм май не правя нещо както трябва...защото планетите в този сайт съвпадат с различни зодиакални знаци за разлика от картата която пуснах, където луна е в скорпион, а тук в козирог . Аз ли не правя нещо както трябва, защото няма почти никакви съвпадения с картата която пуснах?  :-\

« Отговор #11 -: Октомври 22, 2013, 05:50:21 pm »
Влизаш на http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi, правиш си карта, запазваш изображението с картата на компютъра си и можеш да затриеш личните си данни с някакъв редактор на изображения. Прикачваш картата си към пост във форума и готово.

« Отговор #12 -: Октомври 22, 2013, 05:53:21 pm »
всъщност всичко си съответства, моя е грешката. Благодаря на akruks за сайта , който ми даде

« Отговор #13 -: Октомври 22, 2013, 06:04:43 pm »
eто картата от jpg надявам се тая да свърши работа... И какво означават тези неподвижни звезди, как ми влияят?
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 09:31:27 pm от blablabla »

« Отговор #14 -: Октомври 22, 2013, 07:12:40 pm »
А защо отново не пише нищо за 2 и 6 дом? И никаква информация не мога да намеря за "Rastaban" какво означава, как ми влияе , какво ми вeщае xD?

« Отговор #15 -: Октомври 22, 2013, 09:30:23 pm »
Мерси много! Наистина изчерпателна информация!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #16 -: Октомври 22, 2013, 09:33:15 pm »
Все по малко хора работят със западна астрология... Има ли огромни разлики се чудя аз..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #17 -: Октомври 22, 2013, 10:30:46 pm »
момичета, какво ще рече "Aquarius Nadir" в имум цели?

« Отговор #18 -: Октомври 22, 2013, 10:41:39 pm »
ясно, но кво означава като е в IC  :umnik:

« Отговор #19 -: Октомври 22, 2013, 10:49:27 pm »
Благодарско отново!  :wub: