Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81147 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #460 -: Януари 30, 2014, 10:50:39 am »
Тези сватбени тоалети със сигурност са на изгодна цена  ;D
:rolf:

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elfidka

• 3129
« Отговор #461 -: Януари 30, 2014, 09:59:39 pm »

А ерата на Водолея учи хората да живеят ден за ден и да не се стремят да оставят нищо след тях ...
Наистина ли така учи ерата на Водолея? А пък аз си мислех, че като колективен знак, ориентиран към общността и бъдещето, Водолей ще изгради други структури, опрени на духовни ценности, но не по-малко трайни заради нематериалния си характер. Нова етика над импулсите за презапасяване и притажаване, делене на блага, което дели хората. Не знам. Хората с акцентиран Водолей все нещо искат да направят за другите, точно те не живеят ден за ден, но може моите впечатления да са погрешни.

Ерата на Водолея има прекрасни енергий, но те са достъпни само за хората, които знаят какво значи духовност и еволюция. За останалите тези енергии са крайно форстриращи и дезориентиращи и от там настава една какафония, която е добре дошла за тези които от звученето на думата отговорност се изриват.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #462 -: Януари 30, 2014, 10:01:16 pm »
Тези сватбени тоалети със сигурност са на изгодна цена  ;D

Е не...... :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #463 -: Януари 31, 2014, 07:48:30 am »
Какво ще кажете за тази булка,а?  ;D

на мен това ми прилича на вдовица, не на булка :) и то не заради традициите, а по следните причини:

Белия цвят Е светлина, простор, щастие, ......

Черния цвят Е ограничение, тъмнина, ....

Замислете се как се чувствате през деня и как през деня. Това са ПРИРОДНИ дадености, енергии, закони и колкото и да са освободени хората, няма да могат да ги променят - това просто си съществува във Вселената. А ако някой има някакви комплекси и с такива шокиращи действия иска да привлече внимание, си е негов проблем. То всеки си носи кръста де .... :)

« Отговор #464 -: Януари 31, 2014, 07:58:29 am »

на мен това ми прилича на вдовица, не на булка :) и то не заради традициите, а по следните причини:

Замислете се как се чувствате през деня и как през деня. Това са ПРИРОДНИ дадености, енергии, закони и колкото и да са освободени хората, няма да могат да ги променят - това просто си съществува във Вселената. А ако някой има някакви комплекси и с такива шокиращи действия иска да привлече внимание, си е негов проблем. То всеки си носи кръста де .... :)
Някой май не разбира от шега  :P Да нямаш Сатурн в 3-ти натален?  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #465 -: Януари 31, 2014, 08:00:29 am »

Белия цвят в някои култури е символ на смърт и траур.Черното не е цвят... ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #466 -: Януари 31, 2014, 08:34:13 am »
Джъст -подкрепям те. Кремена Халваджиян се омъж в черно. Нетипичните сватбени рокли определено са за дами, които могат да се похвалят със свой собствен стил и са достатъчно смели, за да са екстравагантни.

Ако някой ден въобще се омъжа- моята рокля ще е изключително нетипична и щура- не харесвам стандартните неща и НЕ МИ ПУКА!

Направи го както ти харесва  :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #467 -: Януари 31, 2014, 09:32:32 am »
Джъст -подкрепям те. Кремена Халваджиян се омъж в черно. Нетипичните сватбени рокли определено са за дами, които могат да се похвалят със свой собствен стил и са достатъчно смели, за да са екстравагантни.

Ако някой ден въобще се омъжа- моята рокля ще е изключително нетипична и щура- не харесвам стандартните неща и НЕ МИ ПУКА!

Аз също не бих се омъжила в черна рокля,моя модел го качих преди няколко дена-шампанско с прозрачна черна дантела в горната част.Не харесвам чисто белите рокли-скучни са ми и не смятам,че ако някоя булка ако се омъжи в цвят по различен от бялото значи,че примира да прави впечатление.Тя така и така ще направи впечатление независимо от избора си.В какъвто и цвят да е булката ще бъде най-важната и забелязваната  :blink: Моята рокличка ще е нещо такова  :P

« Отговор #468 -: Януари 31, 2014, 09:33:55 am »
Между другото българските булки по традиция са се омъжвали в червено  :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #469 -: Януари 31, 2014, 09:41:15 am »
да да- видях я роклята- супер е ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #470 -: Януари 31, 2014, 09:43:53 am »
Какво да очакваме от съвпада на ретро Венера с Плутон?  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #471 -: Януари 31, 2014, 10:38:05 am »
Хубав въпрос :blink:
Може би силни страсти??! :-[

« Отговор #472 -: Януари 31, 2014, 11:00:16 am »
Хубав въпрос :blink:
Може би силни страсти??! :-[
Или любовни драми?  :blink:

« Отговор #473 -: Януари 31, 2014, 12:16:59 pm »

Белия цвят в някои култури е символ на смърт и траур.Черното не е цвят... ;)

така е, но знаеш ли защо?
Черното не е цвят .... добре ...

« Отговор #474 -: Януари 31, 2014, 12:20:56 pm »

Ха, това като еталон ли да го имаме? Точно нея и нейния брак?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #475 -: Януари 31, 2014, 02:13:27 pm »
Моята рокличка ще е нещо такова  :P

Ето още два интересни варианта, но изглеждат по-нестандартно  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #476 -: Януари 31, 2014, 02:29:02 pm »
Благодаря ви за съветите,но не съм привърженик на клишетата и суеверията.Булките са в бяло,защото това е символ на невинност и нищо повече от това.Освен това не може да се случи нещо,което не е заложено в натала или синастрията между двама души-ако ни е писано да се разведем-ще се разведем дори и да съм в бяло  :P Майка ми,бъдещия ми съпруг,неговата майка и сестра му ме подкрепят и са възхитени от избора ми,както и много други странични хора.Това ми е достатъчно.Целта ми не е да оригиналнича,просто това съм аз.Роклята ми ще бъде такава,само не съм решила дали да е къса или дълга в този модел.Това е единствената ми дилема  :blink:Притеснявам се да не се спъвам,да не я настъпвам или скъсам ако е дълга  :lol:

Това е верният отговор! Всичко останало е само суеверия.

Ти си гледай планетните конфигурации, там е истината.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #477 -: Януари 31, 2014, 02:31:29 pm »
Дрийм, ето една късичка, в която няма да се спънеш  :P

Цитат
Роклята ми ще бъде такава,само не съм решила дали да е къса или дълга в този модел.Това е единствената ми дилема  :blink:Притеснявам се да не се спъвам,да не я настъпвам или скъсам ако е дълга

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #478 -: Януари 31, 2014, 02:42:57 pm »
падам с тази рокля...като тема...А кажете,че астрологията не работи.... ;D Венера- рокля ,козирог -Сатурн...цвят черно и бяло...Класика в жанра... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #479 -: Януари 31, 2014, 02:47:38 pm »
падам с тази рокля...като тема...А кажете,че астрологията не работи.... ;D Венера- рокля ,козирог -Сатурн...цвят черно и бяло...Класика в жанра... ;D
И аз това си помислих преди 2 дена-че залитам по черното заради Козирожката Венера  :P